פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואהThis device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.עם סימן קריאה כזה...מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה...תודה רבה!!!!!
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים יש לך כנראה כרטיס אחר על אותו IRQ , תנסה לאפס את זה בביוס / להחליף את המקום של הכרטיס בלוח האם .
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר טוב זה לא עזר.. החלפתי סלוט ועדיין, עם הביוס אני לא יודע להתעסק בנושא הזה, לא מבין בזה עוד רעיונות? ד"T ניסיתי לבטל את הכרטיס קול של נוודיה ועדיין זה לא עובד
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר יש לי את הכרטיס נוודיה על הלוח של דולבי, עליו אין GAME PORTאז שמתי כרטיס של קריאטיב PCI הוא לא מובנה...
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים יש לוחות שיש להם את הגייםפורט, אבל היציאה עצמה לא מולחמת ללוח אלא יש פינים בשביל לחבר כבל.אם הלוח שלך הוא כזה אז מבחינת וינדוס יש לך כרגע שני פורטים למרות שאתה רואה רק אחד.תוודא במנהל ההתקנים בסעים של התקני סאונד שלא מופיע בנוסף לפורט בהעייתי עוד אחד.אם אין עוד אחד אז תגיד מה ההתקן שהוא מתנגש איתו (זה אמורל היות רשום במאפיינים של הפורט)
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים תכנס ב-device manager לבקר גוסיטיקיםתלך ל-resources ותגדיר לו IRQ פנוי כלשהו
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר יש לוחות שיש להם את הגייםפורט, אבל היציאה עצמה לא מולחמת ללוח אלא יש פינים בשביל לחבר כבל.אם הלוח שלך הוא כזה אז מבחינת וינדוס יש לך כרגע שני פורטים למרות שאתה רואה רק אחד.תוודא במנהל ההתקנים בסעים של התקני סאונד שלא מופיע בנוסף לפורט בהעייתי עוד אחד.אם אין עוד אחד אז תגיד מה ההתקן שהוא מתנגש איתו (זה אמורל היות רשום במאפיינים של הפורט)זה מה שהוא רושם בקונפליקטיםInput/Output Range 0200 - 0207 not available.ניסיתי לשנות הולי, לא הולך.
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים זה די מוזר.מה קורה אם אתה מבטל את use automatic settings ובוחר הגדרה אחרת ?
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר אין שום הגדרה פנויה אחרתכל מה שיש לי זה כרטיס טלווזיהכרטיס רשתכרטיס קול כמובןכרטיס קול מובנהוזהו ניסיתי לשנות סלוט לא הולך מה יש לזה? מה זה האינפוט אווט פוט?
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר כדי לשנות את הסטינגס אני חייב לנות את ה BASED ON ששם יש לי רק אחד לשנותואז בסטינג יש כמה, ושום דבר לא פנויכלומר, אין פתרון לבעייה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.