עבור לתוכן

מחשב לגיימינג, 10K, כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

CF נחשבת הרבה פחות טובה מ SLI:

"במערכים כפולים אף ראינו עדיפות ברורה של טכנולוגיית ה-SLI על פני ה-CrossFireX, וניתן לומר שה-SLI כיום היא טכנולוגיה יעילה יותר, ומספקת תמורה טובה יותר לכסף."

http://hwzone.co.il/reviews/cf_sli/18

אני את שלי אמרתי

פורסם
אחי, לפי הלינק ששלחת ברזולוציה של 1920:1200 המשחק רץ ב 12 FPS על ה 275 עם פילטרים (ועוד על מערכת הבדיקה שלכם שהיא הרבה יותר חזקה), נראה לי שאתה קצת מתבלבל.

לא התבלבלתי. ברזולוציות טבעיות בקלות אפשר לבטל את הAA, בחלק מהמשחקים יש כבר ליטוש ללא הפעלה של הפילטר הזה.

ואם תשים לב אחי, בסקירה של הGTS250 הSLI מריץ את זה 9 פריימים.

אפשר למצוא גירסא ממש זולה של 260 ולקחת אותו במקום אבל כמו שאמרת, החסרון של SLI זה הרעש והחום לכן לקחתי את ה 250 OC של GIGABYTE שנחשבת יותר איכותית, קרה ושקטה וזה יספיק לצרכים שלו.

כל SLI של כרטיסי MID-HIGH הוא חם. אני לא יודע מה איתך, אבל כמעט 50 מעלות במנוחה ומעל 75 במאמץ כאשר המאוורר גם ב100% בקושי מקרר זה די חם.

פותח הדיון מה הזמנת בדיוק?

לפי דעתי הכי טוב ללכת על כרטיס אחד. יחזיק לך שנה וחצי-שנתיים ולאחר מכן תקנה אחד חדש שיתמוך בטכנולגיות שיהיו בעתיד במקום להתקע עם CF/SLI. תראה את הבנצ'מרקים. אם זה איטי מדי בשבילך, קח CF אבל קח בחשבון שבמיוחד עם 4890 הוא יהיה מאוד חם ויהיה צורך בספק של 750-850W. לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי שילוב של כולם, רק כרטיס מסך עדיין לא הזמנתי :

Intel Core i7-920 Tray

Scythe Mugen 2

Gigabyte GA-EX58-UD4P

2X Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB

G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz PQ

Antec Nine Hundred Two

Samsung 25.5" T260 5ms LCD

Logitech MX5500

עכשיו שמתי לב ששכחתי ספק :)

למה דווקא SEASONIC ? אני מאוד אוהב את הביקורות על הקרוסיירים, לא ?

ושאלה נוספת, האם מוצקדת לשים 1000 שח על SSD של GSKILL למערכת ההפעלה בלבד ?

חיפשתי ביקורות והשוואות ברשת, לא נפלתי מהכיסא.. זה רק אני ?

פורסם

סיסוניק מייצרת חלק מספקי קורסאייר. בנוסף הם יקרים יותר ופחות משתלמים. שים לב שצריך לקבוע ספק כח לפי כרטיס/כרטיסי המסך שאתה בוחר.

אין טעם לקנות SSD כי הוא מאוד יקר ולא משתלם, עם הזמן המחיר יורד לכן הייתי ממליץ לחכות עם הקניה שלו, אפשר גם לעשות מערך RAID אבל אתה תפסיד חצי מהנפח.

במידה ואתה יושב קרוב יחסית למסך ניתן גם לקחת מסך 24", יש כמה מעולים בפחות מ1500 שקלים וכמובן משתלמים יותר (וכמובן הרזולוציה הטבעית מעט נמוכה יותר לכן משחקים יעבדו בFPS גבוה יותר).

פורסם
  • מחבר

יש לו היום רפטור למערכת הפעלה, הוא ימשיך להשתמש בו.

בנוגע לכ. מסך... ב1200 ש"ח, הכי כדאי לקחת את ה4890 ?

יחד עם הSeaSonic...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים