פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים הייזה בטח כרטיס של גיגבייט , הכרטיס הזה חייב עידכון ביוס , אם אתה רוצה להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA.הכרטיס ניקנה מחנות איבורי?רוני
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים ZOTAC 9800 GTX+ 510mb... ואני שוב שואל, למה אתה צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים סתם שאלה יש משו בעייתי לעדכן סתם כי בא לי את הכרטיס מסך כלומר זה יכול לפגוע במשו?!אני חשבתי ועדיין חושב לתומי למה לא לעדכן את הדרייבר של הכרטיס?או שזה שונה אם זה מעדכן את הביוס..?!
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים היילא לעדכן כל עידכון לביוס, הכרטיס היחיד שהיה צורך לעדכן ביוס , הוא ה9800GTX+ של חברת זיגבייט , כי לא היה ניתן לעדכן את הדרייברים של NVIDIA
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים דרייבר זאת האפליקציה שבעצם מקשרת בין החומרה לתוכנה אפליקציה מקשרת.ביוס הוא ה"מוח" שברכיב החומרה מכיל סט פקודות שמגדיר את תפקיד הכרטיס כמובן שכולל גם:הגדרות מתחיםהגדרות מהירות ליבה וזיכרוןועוד ועוד ועוד.ביוס לא נכון מכיל סט פקודות שונה ממה שבמקור הכרטיס יכול להפעיל לכן בעידכון ביוס לכרטיס הכרטיס יכול שלא לעבוד.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מצטער על הבורות ועל ההישתלטות אבל העידכון לא אמור לפתור בעיות שהיו כמו עידכון קושחה כזה?למה זה יכול להרוס?!ולפי מה שהבנתי עדכון דרייבר זה זה לא עדכון ביוס
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים כי יש ביוסים שמתאימים לסוג מסוים של PCB שיש עליו סדר זכרונות שונה.לכול ביוס יש סט פקודות שונה לפי יצרן (לדוגמא SAPPHIRE,GECUBE וכדומה)כול יצרן בונה לרוב בצורה שונה על הPCB שלו אם זה סדר זכרונות שונה,הגדרות מתח שונותועוד ועוד ועוד זהו נושא גדול מאוד שלא קל להסביר על רגל אחת.בעיקרון זהו התקציר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.