עבור לתוכן

בארהב- לנובו w700 בזול מאוד יחסית לארץ- הייתכן?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שהרכבתי שם והמחיר $2,169.00

Intel Core2 Duo processor T9900 (3.06GHz 1066MHz 6MBL2)

#

Genuine Windows Vista Business

#

17" WXGA+ LCD 200NIT

#

NVIDIA Quadro FX 2700M 48-core CUDA parallel computing processor 512MB (dedicated)

#

2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

#

Ultranav + Fingerprint Reader

#

Non-RAID HDD, 250 GB Hard Disk Drive, 5400rpm

#

CD-RW/DVD-ROM 24x/24x/24x/8x Max Combo Ultrabay Enhanced (Serial ATA)

#

Express Card(54mm) + Express Card(34mm)

#

Intel WiFi Link 5300 (AGN) with My WiFi Technology

#

9 cell Li-Ion Battery

בארץ:

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3973&p=130

אני יודע שיש הבדלים במסך (מעדיף רזולוציה נמוכה) ובדיסקים ( בונה על להחליף לSSD) עדיין לא ברור לי הפער.

אורי

פורסם

אני מבין שאתה הולך על מחשבים ל"גיימרים" :D כל הכבוד, יש לי אחד כזה בעצמי.

בעניין המחירים, תשמע- אם אתה הולך על מחשבים כבדים כאלה, אני הייתי ממליץ לך מניסיון ומבדיקות מקיפות, תזמין מארה"ב או תבקש ממישהו שנוסע לשם לקנות.

זה הפרשים מאוד גדולים במחירים כיוון שהחברות הישראליות מייבאות את זה בהרבה כסף ומוכרות את זה ביותר על מנת לכסות על ההפסדים .

פורסם

מחשבים בארה"ב פשוט זולים הרבה יותר, מכאן נובע הפער. אין איזשהו משהו מסתורי שאתה מפספס.

ברמות מחיר של מחשבים כלכך יקרים כמו ה-W700, ההבדל בעלות הופך עצום.

אני מבין שאתה הולך על מחשבים ל"גיימרים" :D כל הכבוד, יש לי אחד כזה בעצמי.

זה מחשב לגרפיקה מקצועית.

פורסם

אולי אני מפספס פה משהו, אבל "מחשב לגיימרים" עם QUADRO?

פורסם
  • מחבר

אופציה נחמדה נוספת, כאן פער המחירים סביר יותר.

http://store.apple.com/us/configure/MC226LL/A?mco=NjcxMTU1OQ

ישמש בעיקר לעריכת תמונות ווידאו, לא למשחקים.

לא מצאתי אתר שמשווה ביצועים בין דגמים כאלו של מק לפיסי בפוטושופ. אשמח לעזרתכם.

אורי

פורסם

זה ידוע...ארה"ב זה המקום הכי טוב לקנות בו מחשב נייד אחרי טאיוואן.....

ומצד שני גם ידוע שישראל מדינהה יקרררהההה..........

פורסם

נשמע שאתה מפוזר למדי בחיפוש שלך. שני המחשבים הללו שונים מאד ושניהם מוגזמים למטרות עריכת תמונות בלבד. אני ממליצה שתנסה למקד את הצרכים שלך יותר.

אם אתה מעוניין בהמלצות, יש להוסיף גם תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

תודה

למה מוגזם? לא כולם מצלמים עם אייפון... לפעמים יש קבצים גדולים מאוד או צורך בטיפול באלפי תמונות אז כל המרבה בכח מיחשוב- הרי זה משובח.

המקבוק פרו נחשב בחול ל"מחשב לצלמים" וניתן למצוא אותו בהרבה סטודיואים לצילום. משם התחלתי לחפש מחשב. רציתי לבדוק מה מקבלים ב PC במחיר דומה והופתעתי לראות שבארץ צריך לשלם יותר עבור PC.

פתחתי את ההודעה על מנת לוודא שאני לא מפספס בגדול ולא על מנת להטריח אחרים שימצאו לי מחשב ב 2500 דולר. כותרת כזו גם מעוררת הרבה שדים מרבצים וזו לא מטרתי.

אורי

פורסם

השאלה היא כח מחשוב מאיזה סוג. קשה לדוגמא להצדיק כרטיס מסך כמו ה-FX2700 למטרות שאינן גרפיקה תלת מימדית. כמו כן, אתה לא משווה בצורה הגיונית. ה-Macbook Pro 17 יקר בעיקר בגלל שהוא Macbook. זה לא אומר שאין לו יתרונות או אלמנטים שפועלים לטובתו וזה שהוא נפוץ בקרב העוסקים בגרפיקה זה ידוע (זו לא בהכרח אינדיקציה שהמחשב מתאים או עדיף לצרכים אלו בכל או ברוב המקרים) אבל אי אפשר להשוות בין המפרט שלו לזה של מחשב גרפיקה תלת מימדית כמו ה-W700. מחשב PC שלא מכיל כרטיס מסך ברמה כזו יעלה הרבה פחות בקונפיגורציה דומה לזו של ה-Macbook. כמובן, זה לא בהכרח אומר שזו תהיה בחירה טובה יותר בשבילך כי יש שיקולים נוספים כמו חוסר זמינות מחשבי PC ב-17.1" שמספקים איכות טובה של בניה ואינם מחשבי גרפיקה רציניים.

אין לי מושג מהם סדרי העדיפויות שלך או מה חשוב לך יותר, אלו רק חלק מהנקודות שכדאי לשקול. העובדה שבחרת להשוות שני מחשבים עם עצמה וסגנון די שונים היא הסיבה שהמלצתי שתברר לעצמך טוב יותר את הצרכים לפני שאתה משקיע כלכך הרבה כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים