עבור לתוכן

קניית מחשב למטרות לימודים (אופיס) מחיר עד 2,500

Featured Replies

פורסם

אני צריך מחשב במחיר של עד 2,500, גודל כמה שיותר קטן (כמה שפחות משקל), למטרות לימודים (אופיס) ואינטרנט.

אורך סוללה חשוב - לפחות 3 שעות.

זיכרון - לא יותר מ-160 GB.

כרטיס אינטרנט אלחוטי חייב שיהיה.

אם אפשר, אז גם מצלמה ומיקרופון מובנים.

כמו כן, עכבר שהוא משטח ולא נקודה אדומה.

אשמח למחשב כמה שיותר זול.

תודה מראש,

אבירן.

פורסם

פשוט תקנה נטבוק, המפרטים שלהם זהים כך שזה לא ממש משנה של איזו חברה תבחר.

יש לך אופציה של מסך 10 אינצ' ששוקל באיזור הקילו, ויש לך אופציה חדשה יחסית של מסך 11.6אינצ' ב2700 ש"ח ששוקל בערך 1.4 ק"ג.

אם התקציב ממש "קריטי" תקנה מיני 700 של קומפק ב-1500 ש"ח מסך 10.

פורסם

יש פה את הטופיק של הבחור שהתלבט בין מספר נטבוקים, למה שלא תציץ שם ותנסה להקיש מזה לפי צרכיך ורצונותייך מהמחשב הנייד

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת קישור? חיפשתי ולא מצאתי ::)

פורסם

הוא כנראה דיבר על זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425412.0

לי אישית יש נטבוק של אסוס, 1005HA.

גם אני קניתי אותו בשביל הלימודים שאני מתחיל בקרוב (משפטים), עונה לכל הצריכם שלי, וכמובן לתקציב (אם כי אני קניתי אותו בארה"ב וזה יצא פחות מ-1,600, אבל בארץ זה עדיין פחות מ-2,100)

פירטתי בדיון שרשמתי על המחשב, אבל אם אתה מעוניין לדעת עוד על המחשב-שאל ואני אענה לך על כל שאלה שתרצה, כי הייתה לי התלבטות בדיוק כמו שלך

פורסם

זה בדיוק מה שלי יש :)

קח בחשבון שזה לא מחיר סופי, זה סוג של מחיר שאמור לפתות אותך לקנות. אתה בעצםך מציע מחירים, ולרוב המחשב יאשר את ההצעה שלך רק אם תסכים לשלם 2,000 ש"ח בערך, אם לא יותר.

פירטתי עליו בדיון שקישרתי אותך אליו

אין לי משהו רע לומר עליו, הוא מתאים בדיוק לצרכים שלי.

יש את אלו שמציינים אצלו כחסרון את עניין המאיץ הגרפי החלש, שבגללו סרטי HD ומשחקים משוכללים לא עובדים עליו.

אבל מי שמחפש מחשב בשביל HD ומשחקים-נטבוק זה לא הפתרון בשבילו.

בשורה התחתונה-הצרכים שלי הם אינטרנט, עבודות, מסנג'ר וסקייפ, ומשחקים קלים וטובים (וורמס, דיאבלו, לא חסרים משחקים מצוינים שעובדים עליו נהדר).

הכי חשוב היה לי זמן סוללה ארוך, כי אני מתכנן להתנייד איתו הרבה, בלי לחשוב כל הזמן שיש לי גג 3 שעות שימוש לפני שאני רץ לחפש מטען.

וכל זה במחיר ממש זול (בארה"ב שם קניתי ממש זול. בארץ פחות, אבל עדיין זול מניידים אחרים).

אם אלה השימושים שלך, ואתה לא צריך יותר מזה-GO FOR IT

לי אישית גם היה חשוב חלונות באנגלית, אז קניתי דרך חבר שנמצא בארה"ב. קל להקליד עליו. אני כרגע מקליד עיוור בכלל כי לא עשיתי חריטה עדיין (אין רותיות עברית כל המקלדת, זה הרי לא מהארץ), ואין שום בעיה. ועוד פרט נחמד-יש לו אחריות בינלאומית, אז לא הייתי צריך להסתכן בזה שאם קורה משהו, אכלתי אותה.

המסך 10.1 אינץ' סבבה, והתרגלתי אליו מצוין, אבל אולי מי שאין לו ראייה טובה והוא צריך משקפיים יתקשה קצת. אבא שלי למשל לא מבין איך אני רואה משהו :P

יש עוד שאלות? אתה מוזמן :)

פורסם
  • מחבר

יש נטבוק שכן יכול להריץ סרטי HD?

ואם יש לך מקום שאפשר לקנות בו, אשמח!

עריכה: מצאתי את זה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12807

מה דעתך?

פורסם

לא ידוע לי על נטבוק שיכול להריץ סרטי HD.

מצד שני-כפי שאמרתי-מי שרוצה מחשב בשביל סרטי HD ומשחקים-נטבוק זה לא בשבילו.

מחשב שמריץ סרטי HD צריך כרטיס מסך חזק, ומחשב עם כרטיס מסך חזק צורך יותר חשמל, ומחשב שצורך יותר חשמל יבזבז יותר בטריה...

אז נניח ויכולתי לבחור את אותו מחשב שיש לי רק בתוספת כרטיס מסך חזק, כל זה בשביל לראות סרטי HD (שאני לא רואה בכלל, אלא אם כן זה משהו ביוטיוב, וגם זה לא נוראי, מקסימום רואים איכות רגילה כשאני לא במחשב הרגיל), ולשחק עוד קצת משחקים (וגם ככה יש לי אחלה משחקים שעובדים על הכרטיס מסך המובנה)...

בגלל כל זה, הייתי צריך לוותר על כמה שעות מתוך ה-10 וחצי שיש למחשב בלי כרטיס מסך לא מובנה.

באשר לחנות-אני לא מכיר אותה, אבל זה לפטופ שמגיע מוכן כבר, לא נראה לי השם של החנות תקלקל אותו. עם זאת, אנ ייודע שב-KSP יש את המחשב הזה, באותו מחיר בערך, ואותם אני כן מכיר, אבל אני לא חזק בשוק הזה של חנויות המחשבים, אולי גם האתר שאתה הבאת מוכר ואמין....

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לשדרג ל-2 ג'יגה. אני עשיתי את זה עצמאית (קניתי יחד עם המחשב גם 2 ג'יגה זכרון ותיק, כי בחו"ל אין גרסא של ג'יגה אחד), וזה בהחלט נחמד יותר :)

הבעיה היא אולי שזה ייצא כבר יותר כסף, אבלב אתר שהבאת-זה עדיין נכנס לתקציב שלך המחשב+2 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

האתר של החנות שהבאתי נמצא קרוב אלי אז זה יותר נוח לי :)

האם ה-2 GB כל כך קריטי? כי אני רוצה גם לקנות תיק נשיאה..

פורסם

תראה...

עבורי זה לא היה משמ שיקול, כי היה מבצע בחו"ל של מחשב+תיק+זכרון במחיר ממש זול...

בארץ זה קצת מייקר את העסק, אבל מכיוון שזה מתאים לתקציב שלך ועדיין זה יוצא מאוד זול-זה משתלם בעיני.

תמיד עדיף כמה שיותר (2 ג'יגה זה המקסימום בנטבוק הזה), וכיום 1 ג'יגה זה מאוד גבולי.

מספיק שיש לך הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, אתה שומע מזויקה, רואה יוטיוב, מדבר במסנג'ר/סקייפ, ואתה כבר משתמש באיזה 600-700 מ"ב

בנוסף-עד כמה שידוע לי, ככל שיש לך פחות זכרון פיזי, המחשב משתמש ביותר זכרון וירטואלי, וזה אומר שגם הסוללה תיגמר מהר יותר, אם כי זה לא משמעותי מדי עד כמה שידוע לי, וזו סיבה משנית מאוד בכל מקרה

ולגבי החנות-אני באמת לא מכיר אותה, חכה לאנשים שיותר מבינים בשוק

ולסיום עצה חשובה-לך לאיזו חנות ותראה נטבוקים של 10.1 אינץ', רק כדי לראות שאתה מסתדר עם זה.

לפחות עבורי זה לא נוראי והתרגלתי מהר

פורסם
  • מחבר

האמת שעד היום, המחשב הנייד שאני (כי המחשב שאני מבקש פה הוא לבת זוגתי ולא לי), שאפילו לא היה שלי, הוא 17', לכן אני מנחש שלי ספציפית יהיה קצת קשה להתרגל, אבל לה יהיה יותר נוח.

פורסם

אני מהיסודי עם מסך 17 אינץ' ואני כיום אחרי צבא, והתרגלתי ממש מהר ל-10 אינץ'

אבל שוב-כדאי לראות בעצמך אם זה מתאים לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים