עבור לתוכן

עזרה דחופה! בית הדפוס לא מצליח להדפיס פליירים שעיצבתי!!!!

Featured Replies

פורסם

עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי...

למישהו יש רעיון מה התקלה?!?

אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע!

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

ומה עם לפרט מה בדיוק "יצא על הפנים"?

פורסם
  • מחבר

יצא על הפנים = רואים את הריבועים של הפיקסלים התמונה לא חדה בכלל ולא חלקה, כמו שאתה מסתכל על תמונה באיכות גרועה מקרוב.

פורסם

נשמע לי שמה שאתה מתאר נגרם בגלל שזו לא תוכנה ווקטורית.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vector_graphics

תראה את התמונה בצד ימין

פורסם

תגדיל את ה DPI

פורסם

עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי...

למישהו יש רעיון מה התקלה?!?

אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע!

תודה מראש לכל העוזרים!

למה הכוונה באיכות שתיארת? אני מבין שמדובר ב 15 על 21 ס"מ, 300 Pixels Per Inch כן?

כששלחת להדפסה - האם אמרת להם בפירוש את מימדי ההדפסה בסנטימטרים? באילו מימדים ביקשת להדפיס?

תמונה מפוקסלת כפי שתיארת נגרמת כאשר המקור נמתח למימדים גדולים מדי עבור הרזולוציה שעבדת איתה בזמן העיצוב (PPI). כלומר, מקרה בו הגדרת תמונה בפוטושופ ב 15X21 ס"מ ב 300 PPI, אבל הדפסת אותה למשל על מימדים של 60X80 ס"מ.

פורסם

למה הכוונה באיכות שתיארת? אני מבין שמדובר ב 15 על 21 ס"מ, 300 Pixels Per Inch כן?

כששלחת להדפסה - האם אמרת להם בפירוש את מימדי ההדפסה בסנטימטרים? באילו מימדים ביקשת להדפיס?

תמונה מפוקסלת כפי שתיארת נגרמת כאשר המקור נמתח למימדים גדולים מדי עבור הרזולוציה שעבדת איתה בזמן העיצוב (PPI). כלומר, מקרה בו הגדרת תמונה בפוטושופ ב 15X21 ס"מ ב 300 PPI, אבל הדפסת אותה למשל על מימדים של 60X80 ס"מ.

לא מדוייק מה שאתה אומר... לא מדויק כלל...

יש דבר שנקרא יחס 1:10 שזה מה שעובדים בבתי הדפוס.

מסמך A4 למשל לא צריך להיות על 300 DPI בהכרח... זה עדיף תמיד, אבן זה לא תנאי הכרחי,

צריך לפחות 150-200 DPI לפרינט, לWEB אנחנו נשארים עם 72DPI.

ביחס של 1:10 הוא מספיק

שכן גם אם הוא היה רוצה להדפיס ב 80 על 60 לא אמורה להיות בעיה חמורה, או כמו שהוא תיאר "מפוקסלת מדיי"

מניסיון שלי, כמו הרבה בתי דפוס מיושנים

הם מזליגים פלטות לדפוס דרך פריהנד, ושלחת להם קובץ כבד מדיי בשביל המחשב המיושן שלהם, אז הם עשו דחיסה על חשבון פרמטרים

והדפיסו לך את זה מפוקסל

=]

להבא שאתה הולך להדפיס פלייר מבית דפוס תבקש מהם שישלחו לך קובץ לדוגמא ועליו תעבוד.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים