פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי...למישהו יש רעיון מה התקלה?!?אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע!תודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר יצא על הפנים = רואים את הריבועים של הפיקסלים התמונה לא חדה בכלל ולא חלקה, כמו שאתה מסתכל על תמונה באיכות גרועה מקרוב.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים נשמע לי שמה שאתה מתאר נגרם בגלל שזו לא תוכנה ווקטורית.http://en.wikipedia.org/wiki/Vector_graphicsתראה את התמונה בצד ימין
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי...למישהו יש רעיון מה התקלה?!?אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע!תודה מראש לכל העוזרים!למה הכוונה באיכות שתיארת? אני מבין שמדובר ב 15 על 21 ס"מ, 300 Pixels Per Inch כן?כששלחת להדפסה - האם אמרת להם בפירוש את מימדי ההדפסה בסנטימטרים? באילו מימדים ביקשת להדפיס?תמונה מפוקסלת כפי שתיארת נגרמת כאשר המקור נמתח למימדים גדולים מדי עבור הרזולוציה שעבדת איתה בזמן העיצוב (PPI). כלומר, מקרה בו הגדרת תמונה בפוטושופ ב 15X21 ס"מ ב 300 PPI, אבל הדפסת אותה למשל על מימדים של 60X80 ס"מ.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים למה הכוונה באיכות שתיארת? אני מבין שמדובר ב 15 על 21 ס"מ, 300 Pixels Per Inch כן?כששלחת להדפסה - האם אמרת להם בפירוש את מימדי ההדפסה בסנטימטרים? באילו מימדים ביקשת להדפיס?תמונה מפוקסלת כפי שתיארת נגרמת כאשר המקור נמתח למימדים גדולים מדי עבור הרזולוציה שעבדת איתה בזמן העיצוב (PPI). כלומר, מקרה בו הגדרת תמונה בפוטושופ ב 15X21 ס"מ ב 300 PPI, אבל הדפסת אותה למשל על מימדים של 60X80 ס"מ.לא מדוייק מה שאתה אומר... לא מדויק כלל...יש דבר שנקרא יחס 1:10 שזה מה שעובדים בבתי הדפוס.מסמך A4 למשל לא צריך להיות על 300 DPI בהכרח... זה עדיף תמיד, אבן זה לא תנאי הכרחי,צריך לפחות 150-200 DPI לפרינט, לWEB אנחנו נשארים עם 72DPI.ביחס של 1:10 הוא מספיקשכן גם אם הוא היה רוצה להדפיס ב 80 על 60 לא אמורה להיות בעיה חמורה, או כמו שהוא תיאר "מפוקסלת מדיי"מניסיון שלי, כמו הרבה בתי דפוס מיושניםהם מזליגים פלטות לדפוס דרך פריהנד, ושלחת להם קובץ כבד מדיי בשביל המחשב המיושן שלהם, אז הם עשו דחיסה על חשבון פרמטריםוהדפיסו לך את זה מפוקסל=]להבא שאתה הולך להדפיס פלייר מבית דפוס תבקש מהם שישלחו לך קובץ לדוגמא ועליו תעבוד.בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.