עבור לתוכן

מחשב חדש ב3.5 לגיימרים ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

כפי שציינתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ב3,500 ש''ח.

המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, אך אולי במהשך הוא ישמש אותי לצרכים אחרים כמו תכנות, עיצוב וכו'.

חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, קריר, ושאני אוכל להשאיר אותו דלוק במשך כמה ימים רצוף 0תמיד פחדתי לעשות את זה עד עכשיו).

אני מאמין שבעתיד אני ארצה לשדרג את הזיכרון או ההארד דיסק, אז כדאי שיותאם לכך מראש.

חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והכרטיס מסך של Nvidia. זה לא הכרחי, אבל אני אוהב את החברות האלה.

וחשוב לי להדגיש שוב את נושא השקט והקירור, כי אלה באמת דברים שחשובים לי.

תודה :)

פורסם

1. מה גודל המסך שיש ברשותך?

2. תפרט לגבי בעתיד עיצוב/תכנות

פורסם

.. עריכה

פורסם

פרט גם לגבי צרכים של ציוד היקפי ומערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי מסך 17 אינץ' מלפני 4 שנים, אבל אני אקנה מסך חדש יותר מאוחר.

עיצוב ותכנות זה בשביל הלימודים, אני רוצה ללמוד בעתיד מדעי המחשב אז אני אצטרך לתכנת במהלך הלימודים.

לגבי ציוד היקפי, מקלדת ועכבר זה לא יקר אז אני אקנה כבר משהו. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך בעוד אחד.

רמקולים אין לי כרגע, המחשב מחובר למערכת סטריאו אבל אני מעדיף להביא סט רמקולים חדש, וגם זה משהו כמו 300-400 ש''ח, אני אברר על זה בנפרד כבר.

פורסם

So You Only Need The Computer System..

And What Screen Ur Planin On Geting 22"-24"-26"INCH

פורסם

פתח הת'רד, אתה חייב שאם הכוונה לקנות מסך היא בחודשים הקרובים אז יש להתאים את המחשב למסך החדש, אם הכוונה היא לקנות מסך בעוד שנתיים אז עדיף להשקיע במעבד עכשיו וכאשר תחליף מסך תחליף גם כרטיס מסך.

אם אתה מחליף מסך בזמן הקרוב, אז צריך להצטייד בכ.מסך בהתאם, אם זה 22" אז זה עד 4870 512MB אם זה 24" זה כבר 4870 1GB או GTX260 ומעלה, לעומת זאת, אם אתה נשאר נכון להיום עם ה17" שלך אז לכל היותר יש צורך בGTS250 / HD4850.

ספק נבחר בעיקר בהתאם לכרטיס המסך והמעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לא ידעתי שהיום זה חייב להיות מתואם כל כך.

אני אשקול את הדברים ואחזור אליכם.

אני חושב שאפשר לנעול כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים