עבור לתוכן

איך לחבר אוזניות לרמקולים שחסרים שקע מתאים?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים?

בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

זה שאין תגובות אומר שזה לא אפשרי כלל?

פורסם

אתה יכול לחבר לחבר לשקע הקדמי במחשב (למרות שאם באת לכאן עם הבעיה הזאת כנראה שאין לך).

בלוחות של gigabyte ניתן לחבר אוזניות ישירות ללוח האם ולהגדיר בדרייבר שאלו אוזניות.

נסה לחבר את האוזניות לאחד השקעים בפנאל האחורי אבל תנמיך את עוצמת הסאונד בWIN, אם זה עובד ויש לך אפשרות להגדיר אותן כאוזניות, אני הייתי קונה כבל מאריך באורך 1-2 מטר ומחבר לשם את האוזניות במידת הצורך (לא כדאי להשאיר אותן מחוברות בעוצמה המלאה של המחשב כי זה יסב להן נזק [במידה ואתה משתמש באוזניות עם התנגדות נמוכה]).

פורסם
  • מחבר

לוח האם שלי הוא באמת של gigabyte אבל (וסליחה על הבורות) איך בדיוק אני מגדיר בדרייבר שאלו אוזניות? אני עובד עם אובונטו כ-OS ולא עם חלונות.

פורסם

אולי יש אפשרות להתקין את הsound manager של גיגהבייט גם באובונטו (צריך להיות משהו בתאר של גיגהבייט אני מאמין).

הייתי מחפש אבל אני לא יודע איזה לוח יש לך.

פורסם
  • מחבר

GA-EP43-DS3L

פורסם

לא מצאתי, כנראה שיש את הסאונד מנג'ר רק לWIN.

אבל אולי תוכל לקחת מפצל ולחבר את הרמקולים אליו, ומתי שאתה משתמש באוזניות תכבה את הרמקולים ותנמיך את הווליום ידנית מאובונטו.

פורסם
  • מחבר

נו, הפתרון לבעיה הראשונה הוא מדהים בפשטותו. חיברתי את האוזניות לשקעים הקדמיים והכל עובד. לא צריך דרייבר ולא כלום. הם עובדים בנפרד האחד מהשני וכיבוי הרמקולים אינו משפיע על האוזניות. אני מרגיש כזה אידיוט..... :bash::kopfpatsch:

הבעיה השניה היא איך קוראים לכבל כזה ואיפה קונים אותו.

פורסם

למה לקנות כבל אם הן עובדות מקדימה?

פורסם

בוקר טוב,

בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים?

בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים