פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מידי פעםניהיה לי מסך כחולשאני לא מספיק לראות ממש מה כתוב בו כי אחרי שניה המחשב עושה ריסטרטאבל מה שאני מספיק לראות זה חלק מהשם של הקובץוהוא מתחיל בATIאז שיערתי לעצמי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך שגורם לזהניסיתי להסיר ולהתקין מחדשוזה לא עזר :\המחשב חדש O_oיש למישהו רעיון?מישהו נתקל בבעיה הזאת?נ.בשכחתי לציין שיש לי ווינדוס איכספי
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר amd athlon xp 2500 EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 TwinMos 256MB 400MHZ PC 3200 DDR x2 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster לא השתמשתי בדרייברים קודמים המחשב אצלי רק שבוע :\ והשתמשתי בדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם יותר מעודכן מהאתר של החברה עדיין אותה הבעיה ???
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים תנה את הגירסה 3.2 היא טובה עם זה לא פועל אני כבר לא יודע מה לעשות (אני הייתי מפרמט אבל אולי הבעיה זה לא בכרטיס מסך!)
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים תנסה לבדוק אם אין התנגשויות חומרהתיכנס למנהל ההתקנים דרך המחשב שלי==> מאפיינים== מנהל התקנים
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים תבדוק אם כיוון בביוס של מהירות ה AGP ל X4 עוזרת לבעיה.אם יש שם פונקציה של AGP Fast writes תבטל אותה.
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים זה מאפשר למעבד להעביר מידע ל AGP בלי להשתמש בזיכרון בתור תחנת ביניים.מעשית לא שימושי כי כמות המידע שיכולה לשבת בקאש של המעבד זניחה כל כך ביחס לטקסטורות או כל דבר שקשור בעיבוד של סצינה שמעשית הנתונים הרצויים ימצאו בכל מקרה בזיכרון ולא בקאש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.