עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES

מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7

אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון)

צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד.

תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים.

תודה

פורסם

לצורכי PVR - הקלטה מYES / HOT ה HAUPPAUGE מצוין.

להמרת קלטות למידאו לדיסק, מנסיוני, עדיף לך לקנות DVD מקליט לחבר אותו לוידאו ללחוץ PLAY בוידאו וREC בDVD.

אלטרנטיבה אחרת היא כל כרטיס טלויזיה עם חיבורי RCA נורמאליים סביר שיהיה נוח יחסית, אבל זה כבר תהליך עם מספר שלבים והתוצאה יוצאת באיכות נמוכה למדי בדרך כלל.

עריכה: WINTV PVR150 MCE

פורסם
  • מחבר

לא ממש נתת לי המלצה לכרטיס...

פורסם

pvr150mce

פורסם
  • מחבר

קראתי כמה ביקורות על הכרטיס הזה והבנתי שהוא טוב אבל טוענים הוא עושה בעיות במערכת הפעלה XP (שיש לי כרגע)

יש למישהו נסיון אישי עם הכרטיס הזה? תחת איזו מערכת הפעלה? (אני לא אתקין ויסטה לעולם על המחשב שלי... אולי אני אתקין WINDOWS 7 בעתיד)

פורסם

אני בדרך כלל לא ממליץ על דברים שאין לי נסיון אישי איתם... יש לי שני כרטיסים כאלו.

הם עובדים לדעתי עם 100% מהתוכנות הקיימות ואין שום בעייה של מערכות הפעלה.

העניין היחיד הוא שאם תקבל את השלט השחור אז הוא לא עובד בXP אלא רק בויסטה ו7.

אבל לXP גם ככה אין MCE אז כנראה שלא תשתמש בו בכל מקרה.

תוודא שאתה מחבר את הכרטיס בS-Video יש שיפור קל בתמונה לעומט AV.

כמו כן יש לי גם easycap, ובשביל המחיר הוא מדהים, הבאתי אותו מחול ב35 שקל והאיכות פחות טובה מPVR150 אבל עדיין מספקת, במיוחד למחיר.

קניתי אותו כי הייתי צריך למחשב נייד.

מה שכן הוא לא פועל עם כל התוכנות כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ולגבי ה-easycap

35שקל זה המחיר שלו בארה"ב? (כי יש לי אפשרות להביא דברים מארה"ב בשבועיים הקרובים...) ואם זה אכן המחיר בארה"ב אז אני אשמח לשם הדגם המדוייק של הכרטיס וגם איפה בארה"ב אפשר לקנות אותו. תודה.

פורסם

האמת קניתי באייבי ;D וכן הוא עלה לי 35.

הדגם המומלץ הוא dc60+ שתומך בויסטא ו7.

יש אפילו דגם מתקדם יותר אבל הוא כבר יקר מדי לטעמי, והDC60+ מספיק.

אבל אל תצפה לסופר איכות כי תתאכזב, הוא מספק, אחותי רואה עם זה טלויזיה ומרוצה.

הוא פחות איכותי מPVR150, ובכללי בגלל שהמחשב מציג תמונה איכותית יותר ומפורטת אז בהתחלה זה נראה כאילו התמונה המחשב פחות טובה מבטלויזיה, כי המחשב מבליט איכות לא טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים