עבור לתוכן

עזרה בבחירת רמקולים 5.1

Featured Replies

פורסם

גג 2000 אולי אפילו טיפה יותר...

אני מתלבט אם כדאי לי לקחת את ה Z-5500

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח אותם בראש שקט ותוסיף עוד 500-600 שקל לכרטיס קול איכותי

פורסם
  • מחבר

איזה?

פורסם
  • מחבר

ויש הבדל מורגש בין הכרטיס הזה לבין הכרטיס במובנה שלי? חוץ מהמחיר... כאילו יש לי חיבור אופטי אחד וS/PDIF ושש חיבורים כאלה 3.5 מ"מ שמאפשרים סאונד של 7.1 ערוצים

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא עונה לי? מי שיש לו את ה Z-5500 שישלח לי בבקשה תמונות של החיבורים והמערכת. בבקשה תענו לי

פורסם

אתה יכול למצוא את כל הפרטים עליהם באינטרנט רק תרשום בגוגל z-5500

תמצא המון מידע

יש שלוש כניסות 3 PL (בננות) החיבור סאונד הרגיל שיוצא מהמחשב 3 בגלל שיש אחד לכל 2 ערוצים (קדמיים , סאב/סנטר/אחוריים)

ויש כניסה קאוקסיקלית ואופטית

אם יש לך יציאה אופטית או קאוקסיקלתי מהמחשב זה מספיק למוסיקה וסרטים

למשחקים תצטרך או כרטיס קול מקודד DD או לחבר אנאולוגית כדי לשמוע בסראונד

פורסם

^ מה קורה אור?

למה הוא צריך לחבר אנלוגית בשביל סראונד?... חיבור אופטי יעשה את העבודה גם בסראונד... לא כך?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול למצוא את כל הפרטים עליהם באינטרנט רק תרשום בגוגל z-5500

תמצא המון מידע

יש שלוש כניסות 3 PL (בננות) החיבור סאונד הרגיל שיוצא מהמחשב 3 בגלל שיש אחד לכל 2 ערוצים (קדמיים , סאב/סנטר/אחוריים)

ויש כניסה קאוקסיקלית ואופטית

אם יש לך יציאה אופטית או קאוקסיקלתי מהמחשב זה מספיק למוסיקה וסרטים

למשחקים תצטרך או כרטיס קול מקודד DD או לחבר אנאולוגית כדי לשמוע בסראונד

אם הבנתי נכון גם בבננות יש אחת לכל זוג ולא אדום לבן לכל זוג נכון?

מה זה אומר כרטיס קול מקודד DD?

חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תמונות כי לא כ"כ הבנתי איך זה מתחבר (עכשיו אני כבר מבין יותר). איפה נמצאים כל החיבורים? כל רמקול מתחבר באופן עצמאי למחשב (מה שלא נשמע לי מאוד הגיוני) או שהכל מתחבר לסאבוופר ומשם למחשב או שהכל מתחבר לחלק הזה שאין לי מושג איך קוראים לו

zzyajzijjje1.jpgומשם למחשב

עוד שאלה, החיבור הכתום שליד החיבור האופטי זה החיבור הקואקסיקלי נכון?

42ncn0dkmjy3.jpg

פורסם

כן.

פורסם

תגידו ההבדל בינם ובין ה g51 מורגש(חוץ מהעוצמה החזקה)מבחינת האיכות?

פורסם

לא מתקרב בכלל... אל תשווה.

פורסם

בשש קנית אותם בסוף?

לא זוכר את ההסבר המדויק למה משחקים לא עובדים בסראונד דרך יציאה דיגיטלית אם לא מקודדים אותם ע"י כרטיס קול שיודע לעשות את זה

נראה לי בגלל שהסאונד לא מקודד לDD או DTS אז הוא לא יודע להיקרא ע"י המפענח שבמערכת

האות הדיגיטלי עובר בלי פענוח ופיצול לערוצים כמו באנאלוגי ככה שהמערכת צריכה לדעת לפענח אותו

רשמו על זה בעבר תריצו חיפוש....

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין החיבורים האנאלוגיים לחיבור אופטי/קואקסיאלי? יש הבדל באיכות? ומה ההבדל בין חיבור של הכרטיס קול המובנה לכרטיס קול אחר שאני קונה בנפרד?

ועוד לא קיבלתי תשובה על השאלות האלה

מה זה אומר כרטיס קול מקודד DD?

איפה נמצאים כל החיבורים? כל רמקול מתחבר באופן עצמאי למחשב (מה שלא נשמע לי מאוד הגיוני) או שהכל מתחבר לסאבוופר ומשם למחשב או שהכל מתחבר לחלק הזה שאין לי מושג איך קוראים לוzzyajzijjje1.jpgומשם למחשב

פורסם

ההבדלים באיכות שמיעה כמובן, והשיטה שבה מועבר המידע באנאולוגי הכרטיס המובנה שלך מפענח את האות שמתקבל מהמחשב ובאופטי/קואקסיאלי ה"מפענח" של המערכת מפענח אותם ככה שאם יש לך כרטיס קול מובנה שלמרות שהם ממש לא רעים היום עדיף לך לחבר בצורה אופטית/קואקסיאלית כי עדיין המפענח של המערכת יתן לך צליל יותר טוב

זה אותם חיבורים לרוב , אולי אם תקנה כרטיס יותר איכותי יהיה לך עוד כמה יציאות (תלוי מה יש לך עם הלוח) וההבדל בין כרטיס מובנה לכרטיס אחר זה האיכות באופטי/קואקסיאלי אתה לא תרגיש הבדל כי כמו שהבנת המפענח של הרמקולים קובע את האיכות , ואם תקנה כרטיס מקודד DD אז תוכל לשמוע ב5.1 גם משחקים דרך יציאה דיגיטלית

אם אתה משקיע בכרטיס חדש אז זה רק לצורך של לשמוע יותר טוב ב5.1 במשחקים באנאולוגי (או אם תקנה את אחד מהכרטיסים המקודדים לDD שעולים בערך אלפייה)

הרמקולים מתחברים לסאבוופר שהוא מתחבר למפענח (החלק בתמונה) שהוא מתחבר למחשב ב3 אפשרויות או אנאולוגית (3 PL) או אופטי/קואקסיאלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים