פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים יש לי אוזניות שנקרעו עכשיו אני ניסיתי לחבר את שני החוטים (החזקתי אותם מחוברים ביחד) אבל לא שומעים כלום אפילו לא רעש הכי קטןמה עושים איך מחברים את זה??התמונות יסבירו יותר טוב ממני(אים לא רואים טוב בתמונות יש שם שתי צבעים אחד כחול והשני נחושת)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים כדי לתקן את זה אתה צריך מלחם.החוטים האלא המצופים בלקה, לכן לא שמעת כלום, אתה צריך לגלגל את החוט יפה ולצפות אותו בבדיל, ואז להלחים לצד השני, ומעל לשים בידוד מתכוו, רצוי כזה שנידבק
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר אהה סבבה יש לי מלחם ובדילאבל אין דרך לחבר את החוטים בלי מלחם רק כדי לבדוק שזה עובד???עריכהתודה אחי!!!!! הצלחתי זה עובד!!! ממש תודה!!
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מישהו יודע איך מלחימים אוזניות שנקרעו נקרעו לי אוזניות יקרות וחדשות אני לא יודע איך להלחים את החוטים יש לי חוטים בצבעים אדום כתום וכחול בשתי האוזניות יש כתום ואדום ובראשי שמחברים אותו למחשב יש כתום אדום וכחול
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תשים מוסיקה או סרט במחשב ותנסה לגעת כל הזמן אם 2 מהחוטים ברמקול, ותשמע קצתאם שומעים רגיל זה אומר ש 1 מהחוטים הוא - ואחד הוא +אם שומעים משונה כזה אז 2 החוטים הם +עכשו תיקח סרט שיש לו surround או DEMO לבדיקת surround , ותחבר את אחד מהמצבים של - ו + שמצאת כדיי לבדוק אם ה + הזה הוא השמאלי או הימניאת הרמקול השמאלי מחברים + ל + שמאלי ו - ל -את הרמקול הימני מחברים + ל + ימני ו - ל -אם אל הרמקול לא כתוב איפה זה + ו - זה לא משנה, אבל תזכור באיזה צד עשית את ה - ברמקול 1 ותעשה באותו צד גם ב 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.