עבור לתוכן

עזרה בהאצת מחשב נורא ישן

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram

בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע)

ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3

לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה

אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי

השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד

ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה :D

פורסם

1. התכוונתה לעשות OC(המהרה של רכיב שעובד בתדר מסוים, כמו מעבד,זיכרונות ועוד)? כדי לדעת האם אתה יכול להאיץ, אתה צריך לבדוק בביוס או בחוברת של הלוח עד איזה מהירויות מעבד וזיכרונות הלוח תומך, איזה לוח בדיוק יש לך? (תוריד את AIDA32)

2. תסתכל איזה דגם לוח אם יש לך(בתוכנה שנתתי אפשרי לראות דגם, או שתפתח את צד המארז וסתכל מה רשום לך על הלוח בגדול)

קודם תקרא מהם השינויים שיש בביוס המעודכן, אם מוזכרות שם בעיות שניתקלת בהם, אז מומלץ לעדכן, אבל ככה סתם זה לא שווה("אם זה לא שבוא, אז אל תנסה לתקן את זה ;)")

פורסם
  • מחבר

Motherboard Properties

Motherboard ID10/20/1998-i440BX-W977-2A69KM4AC-00

Motherboard NameMSI MS-6119

Front Side Bus Properties

Bus TypeIntel GTL+

Bus Width64-bit

Real Clock100 MHz

Effective Clock100 MHz

Bandwidth800 MB/s

Memory Bus Properties

Bus TypeSDR SDRAM

Bus Width64-bit

Real Clock100 MHz

Effective Clock100 MHz

Bandwidth800 MB/s

Motherboard Physical Info

CPU Sockets/Slots1

Expansion Slots3 ISA, 4 PCI, 1 AGP

RAM Slots3 DIMM

Form FactorATX

Motherboard Size190 mm x 300 mm

Motherboard Chipseti440BX

Motherboard Manufacturer

Company NameMicro-Star International

Product Informationhttp://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_list.php

BIOS Downloadhttp://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_list.php

---

פשוט הדבקתי הכל כי אין לי מושג בכלום פה

בקיצור זה הלוח אם הפרטים עליו

זה נראה לי כמו פול עבודה אז אם אפשר לדבר איתך באיסיקיו או שאני יתקשר אליך זה יהיה סבבה :D

תודה מראש אחי!!!

פורסם

לפי הנתונים שלך יש לך פנטיום 3

עכשיו לענין ההאצה אני אישית ואני חושב שגם כל אחד אחר לא רוצה לקחת אחריות על האצה שבן אדם שלא מבין עושה

זה מבטל אחריות ויכול להרוס את המחשב ואז תבוא לפה ותתעצבן על זה שהלך לך המחשב

למרות זאת הנה קצת מידע ואני לא לוקח שום אחריות ומזהיר אותך שיכול להיות שהמחשב שלך לא יעבוד למרות שרוב הסיכויים שהכל הפיך ותוכל לבטל את השינויים

ה FSB שלך מכוון על 100 MHZ המעבד מכוון על מכפלה קבועה של זה אני לא יודע מהנתונים שהבאת איזה מהירות הוא

בוא נניח שזה מעבד 600 MHZ אז המכפלה היא 6 וככה יוצא 100 * 6 = 600 MHZ

אם תשנה למשל FSB ל 133 אז יהיה לך 133 * 6 = 800

אני לא יכול לדעת איפה בדיוק משנים זה תלוי בלוח הספציפי שלך שאני לא מכיר

ושוב כל שינוי שאתה עושה הוא על אחריותך הבלעדית

פורסם
  • מחבר

עממ.. דיברתי עם God^KilleR הכל טוב ויפה.. הוא הסביר לי שאני יכול לעלות את המהירות של הבאס ועוד משהו משהו עם ה AGP/PCI

לחלק את זה לא הבנתי כל כך

אז ככה יש לי pentium 2 350mhz (3.5 x 100) o זה 100% אני לא עד כדי כך אידיוט זה בסדר..

ואני מוכן לקחת את הסיכון למרות שאני יודע שהוא אפסי.. אבל האמת אין לי מושג ממש איך לשנות את זה אני צריך עזרה בזה

אני ישמח אם אחד ממכם יוכל להגיע לי לאייסיקיו ולהסביר לי פרטים...

תודה רבה לכולכם :)

פורסם

למשל אני עדיין לא הבנתי איפה כתוב שיש לו פנטיום 3 ולא 2 .

כתוב שהזיכרון שלו עובד ב 100 MHZ (ולא נראה לי שיש כאלה על פנטיום 3) וכתוב שם שהמעבד הוא דSLOT 1 זה כל מה שכתוב .

נ.ב וכמובן שיש לו אחלה צ'יפסט BX440 :) .

פורסם

טוב, יש לי אותו מעבד ולוח כמו שלך והגעתי ל 467MHz בלי הרבה בעיות...

תכנס לביוס ותבדוק אם אתה יכול לשנות את ה fsb (תנסה להעלות אותו בצעדים על ל 133), אם לא, תוריד גרסא חדשה של ביוס מאתר היצרן ותעדכן

(אני ממליץ על עידכון בכל מקרה בגלל שזה משפר את התמיכה של הלוח בכמה דברים..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים