עבור לתוכן

בעיה בלוח אם... האם הוא תקול?

Featured Replies

פורסם

תבצע ClearCmos

פורסם
  • מחבר

ממש תודה על הניסיון לעזור אבל אם היית קורא, הייתה מבין שמה שהצעת קצת מצחיק.... ובנוסף, כבר פתרתי את הבעיה... תודה רבה לך בכל מקרה!

פורסם

איך פתרת אגב:)?

פורסם
  • מחבר

חחחח... תראה את השירשור בבקשה.

פורסם

סורי :-X

יש בעיות שהפיתרון שלהם עדין לא נכתב נראה לי :)

אבל שמח בשבילך שהכל חזר לקדמותו

פורסם

מצטער על הטריפל פוסט... פשוט יש עידכון נוסף...

החלטתי לנסות להחליף למעבד של המחשב של המשפחה - E6300 (החדש כמובן) ופתאום הכל עוד מצויין! עשיתו לו OC קריר של 3.7GHZ... אני מרוצה.

שמתי את ה-Q6600 במחשב של המשפחה והכל עוד גם שם מצויין... מוזר מאוד. בכל מקרה, אני מרוצה שהצלחתי לפתור את הבעיה מבלי להיות בלי מחשב חודש...

תודה לכל אלו שניסו לעזור! :xyxthumbs:

נשמע לי ממש מוזר שרק בהחלפת מעבדים בין שני מחשבים הבעיה נפתרה (בשני המחשבים)

הרי יש בעיה איפשהו , או במעבד עצמו או בלוח...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי... שני המחשבים עובדים עכשיו מצויין... אני מהמר על הלוח אבל... נראה לי יש לו איזה סיפור לא גמור עם המעבד.... ::)

פורסם

כמו שאמרתי... שני המחשבים עובדים עכשיו מצויין... אני מהמר על הלוח אבל... נראה לי יש לו איזה סיפור לא גמור עם המעבד.... ::)

בדקת באתר של ג'יגהבייט או בפורומים שלהם (אם יש להם ) אם ידוע למישהו בעיה דומה באותו לוח?

אולי יש איזה עדכון ביוס שמטפל בבאג הזה (אני אקרא לזה באג כי כרגע שני המחשבים עובדים בסדר)...

פורסם
  • מחבר

עזוב זה כבר לא משנה לי. טוב לי עם 3.7GHZ. למרות שהייתי מאוד רוצה להגיע ליותר... העניין הוא שהמעבד על 75 מעלות במאמץ כשהמתח הוא 1.33. זה ממש הזוי... אפילו המרובע ליבות לא היה חם ככה... הקירור הוא וונדטה 2 ויש סירקולציה מצויינת. כנראה שנפלתי על מעבד מאוד חם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים