פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים היי.אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי,בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר..לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשיםאז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשיםאו בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים)בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מהם השימושים שלך, ומה התקציב שלך? ערוך את הכותרת שלך בהתאם לחוקי הפורום.אף אחד פה לא חוזה עתיד, אי אפשר לדעת אם תיהיה ירידת מחירים או לא.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אי אפשר לחזות אפשר לשער.למה בדיוק אתה צריך את החלקים שלי?אני רק שואל אם תיהיה ירידת מחירים (בעיקר במעבדים של אינטל)
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים זהו דרכו של העולם , מחירים תמיד יורדים, או שדגמים מוחלפים בדגמים משופריםהצעה שלי? כשאתה רוצה לקנות - תקנהאם אתה ממש חוסך כל שקל ורוצה לעשות את הקניה הטובה ביותר, אז תמתין לירידה.. ותקנה כשהיא תגיעאבל יכול להיות שתאלץ להמתין יותר מהערך שבהמתנה.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים לטעמי לא שווה לשדרג מחשב עד נובמבר בנובמבר יהיו כבר מעבדי I5 וI3 וכרטיסי מסך תומכי DX11 הסיבה היחידה שאני רואה לשדרג מחשב כיום היא אם הולכים על AMD
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים הם יוצאים חודש הבאאבל רק בנוב' המחירים יתייצבו והלוחות יהיו קצת פחות יקרים
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אני רוצה לקנות Dual Core E5200אני רק חושב שהמחירים של המעבד הזה אמורים לרדת כאשר יצאו I5 ו I3בגלל שפשוט הערך שלהם ירדמה דעתך?
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר גיימינג ועריכת סרטיםלא הייתי רוצה אוברקלוק משתי סיבות,א. הספק שלי זה 400W והמפרט שאני בניתי לוקח בין 350 ל 400 וואט.. (אני לא כל כך מבין באוברקלוקינג אבל אני חושב שצריך עוד חשמל בשביל זה)ב. הסיב ההשניה שפשוט צריך קירור טוב יותר ואני לא רוצה לבזבז כסף מיותראני אשאר עם המהירות שהוא בא איתה (2.5GHZ)
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים אני במקומך הייתי מחכה.לאו דווקא ללינפילד אלא גם למעבדי LGA775 חדשים. (E6500, Q7600)המחירים לבטח שירדו וכשזה יקרה אז התמונה תהיה שונה לגמרי. עדיף לחכות ולראות מה תעשה ולא לקבוע מעכשיו.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אכפת לי ממעבדים חדשים רק בשביל שהמחיר של הישנים ירדאין לי שום כווהנ ליקנות מעבד מהחדשים שיצאו מסיבה שהתקציב שלי לשידרוג נמוךבכל מקרה,יש לך מושג כמה זה אצטרך לחכות בערךכי אני תקוע עכשיו במחשב ממש חלש שכלום לא עובד בו
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מבחינת הלינפילד- בערך עד ה-08/09/2009.מבחינת מעבדים חדשים ל-LGA775, אי אפשר לדעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.