פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר טוב אני לא רואה שיש לי דרך לעשות את זה אז אני פשוט אזמין ומקסימום ילכו 50 ש"ח...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר עכשיו קרה משהו מוזר...המאורר פתאום התחיל לפעול (אחרי 10 דקות שהמחשב דלק) ואז הפסיק שוב פעם... :-\
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים ותהליך זה ניקרא פרפור עכשיו יש לך שני אופציות או לקנות מאורר חדשאו ללכת לפנדה
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר אני חייב להודות שהפרפור הזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין ;D כי... אחרי שעה הוא חזר לפעול ומאז הוא עוד לא הפסיק (עברו כבר איזה 6 שעות!!!) בכל מקרה אין לי אחריות אצל פנדה כבר - היא נגמרה לפני חודש, בדקתי...
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים היה לי דבר דומה עם אותו כרטיס אבל של חברת inoo3d (כן...כן...אני יודע חברה זבל) המאוורר התחיל לפרפר פעם הוא עבד ופעם הוא לא עבד...שיגעתי את הטכנאי לגבי זה עד שהוא בעצמו בא לבדוק את זה אבל למה שמאוורר לא יעבוד חלק דווקא כשהוא בא...בקיצור עד שהם החליפו לי את זה לאחר כחודש זה קרה שובעם כרטיס אחר אז עוד פעם החלפתי בסוף...הכרטיס הבא שלי יהיה כבר ראדון מחברה טובה...
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים תקנה קריסטל אורב (אם הוא מתאים) או אחד מהפתרונות קרור האחרים לGPU של GF4 לא נראה לי ששוה לחכות את כל הזמן הזה רק בשביל מאורר שאתה יכול להחליף לבד בקלות ...אלא אם כן יש לך כרטיס חלופי נורמאלי
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אני חייב להודות שהפרפור הזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין ;D כי... אחרי שעה הוא חזר לפעול ומאז הוא עוד לא הפסיק (עברו כבר איזה 6 שעות!!!) בכל מקרה אין לי אחריות אצל פנדה כבר - היא נגמרה לפני חודש, בדקתי... במקום לחכות שזה יקרה שוב והכרטיס ישרף תקנה מאורר ותחליף !
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים בתור מי שמפחד ממטוסים עקב טראומות שגרמת לי באזורי קרבות שונים ב 1942 , דוקא טוב שאין לך פרופלור ואתה מקורקע
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר חחחח ;D אני לא מקורקע... כרגע הגרתי 82 אנשים ב-Midway עם Zero ;D המאורר עדיין לא הפסיק לעבוד מאתמול והוא פועל חלק לגמרי! אם זה יקרה שוב פעם בעתיד אני אקנה מאורר - אבל לפי מה שראיתי, שום דבר לא נשרף בלי מאורר, זה פשוט מאוד מתחמם ואז נתקע המחשב.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים תראה , קח מאורר כמו שיש בספק ושים מעל הכרטיס שיזרוק אויר מטה על צלעות הקרור של ה GPU . או , עשה נסיון לפני שאתה משקיע כסף , עם מאורר ביתי.אפשר בעקרון להסיר את כל הפצ'קמייקע אבל אין אחריות יותר וגם צריך נסיון .. וגם אז לא בטוח שהמאורר שבשימוש הוא סטנדרטי ! כלומר אתה צריך להיות בעל חוש טכני ..
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אם זה יקרה שוב פעם בעתיד אני אקנה מאורר - אבל לפי מה שראיתי, שום דבר לא נשרף בלי מאורר, זה פשוט מאוד מתחמם ואז נתקע המחשב.LOLאוהו כמה שזה נשרף !!אם אתה באמצע משחק כבד מאד וחם בחוץ - נשרף במקום .תחשוב שהליבה הגראפית היא מעבד לכל דבר !
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר שיחקתי במשחקים כבדים כשהמזגן לא פעל וכל מה שקרה זה שמחשב נתקע... : זה קרה הרבה פעמים והוא אף פעם לא נשרף.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אז על אותו משקל אל תשיג מאורר על הסינק של המעבדממש מבדר אותי אתהואתה חושב שלא עשית נזק לכרטיסLOLועוד שנגמרה לך האחריותתהנה אין לי מה לנסות להסביר לך.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים נזק אולי נגרם אבל עם ההתנסות שלי עם אותו כרטיס ללא מאוורר (או בשמו האחר - PCB וסינקי זכרונות שאפשר לטגן עליהם ביצה) הוא הסתדר בסדר במשחקים כבדים כגון ג'נרלז, מטריקס, GTA - הגדרות גבוהותולא נגרמו תקיעות . בכל מקרה נסה לטפל בבעיה בהקדם האפשרי כדי לא לגלות את ההשפעה לטווח ארוך של החום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.