עבור לתוכן

מתלבט על מחשב acer timeline 4810T

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט לגבי הדגם הזה עבור חברה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד חדש וקל,

הביקורות עליו די טובות אבל יש לי כמה דילמות אולי מישהו יכול לעזור לי:

1. acer עד כמה זה משנה של איזה חברה המחשב, כולם אומרים שעדיף dell, hp, lenovo במה זה מתבטא, איך השירות של acer יש איתו איזה שהם בעיות, והאם בסופו של דבר השם על הקופסא לא באמת משנה ומה שיש בפנים הוא שקובע וכל עוד יש אחריות אני יכול להיות רגוע?

כי הרי בסוף בכל המחשבים הרכיבים הפנימיים הם לא של החברות עצמם אלא של אינטל, קינגסטון וכו'. עד כמה אחריות של ניידים היא אחריות אמיתית על כל הרכיבים או שתוספת אחריות ל-3 שנים היא אחריות מינימלית שלא באמת מכסה את הבעיות האמיתיות שיכולות להיווצר?

2. המעבד שלו די חלש SU940 1.4Mhz עד כמה אני ירגיש את ההבדל באמת לעומת דגמי המעבדים P,T של אינטל, כמובן שאני לא מדבר על תוכנות כבדות ממש, אבל אולי פה ושם matlab למי שמכיר, וכמובן עבור שימוש של אינטרנט ואופיס וקצת סרטים (ואני לא מדבר על סרטים באיכות מדהימה אלא פשוטים) ?

3. הדגם הספציפי הזה נמכר רק בבאג, (יש דגם של "15 עם מעבד חלש יותר שניופאן מייבאים אבל רק אחד שיש בחנויות נוספות) אין חנויות נוספות להשוואת מחירים וכמובן שהמחיר שלו לא הכי הכי זול 5400 ש"ח. זה אמור להדליק נורה שלרק מקום אחד יש את הדגם ? האם זה אומר שתיהיה בעיה בחלפים של הדגם בארץ ?

יצא לי קצת ארוך, תודה לכל העונים

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה, עשיתי חיפוש לפני אבל לא מצאתי את הקישור הזה

קראתי את מה שכתוב אבל הם עדיין לא עונים על כל השאלות, חוץ מעל המעבד

השאלות העיקריות שלי הם לגבי האחריות של ACER ועל ACER כיצרנית ניידים

ועל כך שהוא זמין רק במקום אחד (באג)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים