עבור לתוכן

צריך המלצה לכמה חלקים למטרת משחקים (תקציב 2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לי לוח בסוקט 939), כ. מסך (6600GT).

לגבי זכרון אני לא בטוח אם צריך להוסיף או להחליף הכל. כרגע יש לי 512MB 400MHZ X 2...השאלה אם אפשר להוסיף עוד זכרון במהירות שונה (אם זה בכלל אפשרי טכנית) או שאולי להוסיף זכרון באותה מהירות. או בכלל להחליף הכל...

אגב התקציב הזה סביר אני מקווה כדי להריץ עליו משחקים חדשים ללא בעיות?

תודה רבה

פורסם

קודם כל עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

דבר שני, שדרוג מפרט ישן כזה יהיה מקביל לקניית מחשב חדש כמעט בהנחה שיש לך מארז+ספק שאינן ג'נריים וספק שיחצליח להחזיק חומרה מודרנית ומעט חזקה יותר.

אם המצב הוא לא כזה תצטרך לקנות מפרט שלם חדש.

אין אפשרות להוסיף זיכרון שאינו תואם מבחינת ארכיטקטורה משמשע DDR1,2,3 לא יעבדו ביחד לעולם.

להוסיף זיכרון למערכת שלך יהיה זריית חול בעיניים מכיוון שאינו יפתור את בעיית המשחקים או כמו שאמרתי קודם תצטרך לוח, מעבד, זיכרון וכ.מ.

בלינק למעלה ישנם שאלות מהותיות שיכולות לעזור לנו לבחור את החלקים המתאימים ביותר עבורך כמו גודל המסך שאתה עובד איתו וסוג המשחקים שאתה מתכנן לשחק.

ענה על השאלות האלו או על חלקם לפי צורך הדיון כדי שנוכל לעזור לך בצורה המקצועית ביותר.

פורסם
  • מחבר

אין צורך לדעתי בספק חדש מכיוון ויש לי ספק 400W של Hec. גם לגבי המארז אני לא רואה צורך מיוחד בהחלפה...(אני לא ממש זוכר איזה מאיזה פירמה או דגם הוא, אבל הוא עלה לי סכום נכבד בזמנו...סביבות ה400-500 ש"ח).

אגב אין צורך גם בציוד היקפי...

שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים