עבור לתוכן

המלצה לשיפור הקירור הקיים למעבד

Featured Replies

פורסם

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך :kopfpatsch: בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים :yelclap:

פורסם

שלבים לחידוש המשחה:

1) לנקות את העמבד והקירור מהמשחה הישנה עם אציטון וצמר גפן, את שאריות האציטון וצמר גפן לנקות עם נייר טואלט (לדאוג גם שלא ישארו סיבים מנייר הטואלט פשוט לעשות פפפווו קטן).

2) לקחת את מזרק MX-2 ולשים משחה באמצע המעבד בגודל של גרגיר אפונה (אפילו ממש קצת פחות).

3) לקחת כרטיס כלשהו (כרטיס אשראי יתאים) ולמרוח באופן אחיד שכבה דקה עד כמה שאפשר.

4) ולנסות להרכיב את הקירור בפעם הראשונה מבלי להרוס את השכבה שמרחת על המעבד.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

מזה קשור בכלל -_-" אמרתי טיפ אני יודע איך להסים אבל לא יוצא לי שחבה אחידה ואפחד לא ענה לי על השאלה הראשונה

פורסם

תכתוב ברור ???

לא הבנתי בכלל מה אתה שואל... :kopfpatsch:

פורסם

אם לא מרחת נכון את המשחה אז למה התקנת את הקירור מלחתחילה ?

יש לך מדריך למריחה באתר..תעיין בו..

כמו כן אחרי שתרענן משחה תבדוק את הטמפ'..ותעדכן אותנו..

פורסם

מזה קשור בכלל -_-" אמרתי טיפ אני יודע איך להסים אבל לא יוצא לי שחבה אחידה ואפחד לא ענה לי על השאלה הראשונה

קודם כל, אין שום שאלה בתוכן שכתבת.

אז אל תבוא בטענות לאנשים שמנסים לעזור לך... :cwm21:

פורסם
  • מחבר

חח לא לכאוס אני לא יודע להסביר את עצמי טוב ואני רוצה עצה איך לשפר את הקירור הקיים למעבד היום החלפתי ל HD4550 פסיבי משכה לפני שהחלפתי במאמץ היה 106 ואחרי שהחלפתי 67 המשחה הזאת עושה נפלאות יחיא הMX 2 ועוד מאט אני יחליף כבר למעבד :o

פורסם

חח לא לכעוס אני לא יודע להסביר את עצמי טוב ואני רוצה עצה איך לשפר את הקירור הקיים למעבד.

היום החלפתי ל HD4550 הפסיבי, משחה. לפני שהחלפתי, במאמץ היה 106 ואחרי שהחלפתי 67. המשחה הזאת עושה נפלאות יחי הMX 2.

עוד מעט אני יחליף גם למעבד :o

אני אלך פה קצת OFF-TOPIC

אחי, אל תעלב, אבל תלמד לשים פסיק ונקודה, כמו כן אוצר מילים...

לטובתך, שלא יגידו לך פה שאתה אנלפבתי...

פורסם
  • מחבר

מה לעשות אני אלפבתי ;D ולנושא אין פו משאו שיכול לעזור

פורסם

יש..תשתדל שלא פשוט..

ולא הבנתי מה הבעיה בדיוק ? הטמפ' שלך סבירה בחלט..רוצה לשפר את הקירור ? תרכוש מאוורר חזק יותר ותרכיב אותו במקום על הAC EX..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים