עבור לתוכן

אודיו ביציאת DVI בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

זה לא הולך ככה, ATI לא עושה כרטיסים, היא עושה מעבדים גרפיים, את השירות למוצריה בארץ נותנים היבואנים של היצרנים שבונים כרטיסים עם המעבדים האלו.

אגב, הערה לגבי הכרטיסים: כרטיסי ATI בAGP לרוב לא תומכים בSOUND דרך HDMI.

פורסם

בכרטיס מסך מסוג ATI:

1. מסופק מתאם מיוחד שממיר DVI ל-HDMI, אותו יש לחבר לאחת היציאות DVI של הכרטיס מסך (זה לא מתאם רגיל).

2. יש צורך לקנות כבל HDMI רגיל ולחבר אותו ליציאת המתאם ואז לטלויזיה או רסיבר במקרה הצורך.

3. בנוסף צריך להתקין דרייבר סאונד בשביל מעבד הקול שמותקן על הכרטיס ATI (ומי שלא הבין, הוא מתפקד ככרטיס קול לכל דבר). הדרייבר אינו מגיע עם הדרייברים הרגילים של הכרטיס מסך ממה שידוע לי.

בכרטיס מסך מסוג NVIDIA אין לי ניסיון אבל בעיקרון ככה:

1. כאשר יש יציאת HDMI, משתמשים בכבל HDMI רגיל.

2. יש צורך לחבר S/PDIF מהלוח אם לכרטיס מסך (כלומר צריך שגם בלוח יהיה חיבור כזה).

פורסם
  • מחבר

בכרטיס מסך מסוג ATI:

1. מסופק מתאם מיוחד שממיר DVI ל-HDMI, אותו יש לחבר לאחת היציאות DVI של הכרטיס מסך (זה לא מתאם רגיל).

מה עושה אדם שאין לא מתאם כזה?

הייכן יכול אותו אדם לרכוש אותו?

בחו"ל באתר של ATI ניתן לרכוש אבל בארץ הייכן ניתן לרכוש מוצר כזה?

פורסם
  • מחבר

זה עובד, אבל צריך להתקין דרייבר, אם לא טועה זה הוא:

http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.30-Driver-download-2346.html

טוב לאחר מאמצים השגתי מחבר מתאם ATI

התקנתי את הדרייבר המצורף ועדיין אין אודיו

האם יש הגדרות מסוימות שעלי לבצע ? כרטיס מסך/כרטיס קול

יכול להיות שהדרייבר לא מתאים?

אם לא איך אני יכול לדעת מה הוא הדרייבר הנכון?

אולי המתאם לא מתאים לכרטיס?

אגב דיברתי אתמול עם הנציגים של ATI בארץ מנהל המוצר בחור חביב אמר שלא ידוע לו על אפשרות כזו

לאחר שהארתי עיינו בכך שבאתר של ATI נמכר מתאם כזה ביקש לבדוק ואמר שיחזור אלי

נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל אודיו דרך הכרטיס מסך אודה לכל מי שכבר עשה זאת בעבר לשפוך אור על הנושא

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב יש פתרונות :yelclap: יש לבצע שינוי בהגדרות כרטיס הקול על מנת לקבל אודיו דרך כרטיס המסך לא היה צורך בדרייבר (בכל אופן אצלי בכרטיס מסך)

עכשיו הכול עובד מצויין אז לכל אלו "שאלופים" :lol: בכרטיסי מסך הינה פתרון מצ"ב מקישור

http://digiex.net/guides-tutorials/462-enable-audio-over-dvi-hdmi-windows-xp-windows-vista.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים