עבור לתוכן

מחריד לראות מה קורה במרכז הארץ...

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי בעד למסור את העבריינים לצפון קוריאה למטרת ניסויים בבני אדם?

פורסם

למה שלא נעשה תניסויים פה ?

זה בדוק שהואניברסיטאות הגדולות ירצו לקבל בני אדם זבלים שכאלה בשביל לעשות בהם ניסויים

פורסם

הפתרון הכי פשוט הוא לאשר סופסוף עונש מוות במדינה. (ולהחליף את שופטי הצעצוע.)

פורסם
  • מחבר

הפתרון הכי פשוט הוא לאשר סופסוף עונש מוות במדינה. (ולהחליף את שופטי הצעצוע.)

לפי מה שאני יודע זה אסור בתורה לתת עונש מוות.

ועוד משהו, יש סיכויים שהעונש מוות יינתן לאנשים חפים מפשע.

פורסם

עונש מוות פועל מעולה במדינות אחרות, אני לא מומחה גדול לתנ"ך, אבל אני די בטוח שזה לא אסור ע"פ התנ"ך.

פורסם

נו, מה כבר מצפים מערבים? שיביאו פרחים?

(לפי ynet הצעירים הם מג'לג'וליה).

פורסם

אני מקווה שכל אחד מהחבורה הזו יקבל לפחות מאסר עולם.

פורסם

בארץ אין איסור לעונש מוות, העונש קיים אבל בחרו להשתמש בו רק פעם אחת. תכנית ניתן להוציא להורג כל אחד מהמחבלים שיש לנו בבתי הכלא (או לפחות היה אפשר לפני שכלאו אותם).

פורסם

תארו לכם איזו בעיה ענקית זה יפתור לנו, אם כל מחבל רוצח יישפט לעונש מוות, לא תהיה לנו בעיה להחזיר תמורת חיילים חטופים כ-400 גופות, שלא תוכלנה לפגוע בחיי ישראלים בשנית.

פורסם

תארו לכם איזו בעיה ענקית זה יפתור לנו, אם כל מחבל רוצח יישפט לעונש מוות, לא תהיה לנו בעיה להחזיר תמורת חיילים חטופים כ-400 גופות, שלא תוכלנה לפגוע בחיי ישראלים בשנית.

אני מסכים

וביכלל כל מי שרצח מישהו צריך למות

פורסם

בהקשר למקרה השלישי.

יש בי שנאה גדולה לערבים(מוסלמים).

מקווה שיום אחד נטרנספר אותם וזה לא מעניין אותי לאן ובאיזה מצב צבירה.

---

באופן כללי, אני בעד גזר דין מוות לרוצחים.

פורסם

הבעיה היא במערכת המשפט בישראל, החוק לא מספיק מרתיע. בנוסף הפרקליטות מחפשת חיים קלים ועסקות טיעון, השופטים רכים עם העונשים. המשטרה לא יכולה להיות בכל מקום, וההרתעה חייבת להיות אמיתית אחרת לעולם לא יהיה כאן ביטחון.

אבל שביום המשפט חברי הכנסת הערבים יצעקו שהרוצחים חפים מפשע והכול תוצאה של גזענות, נכבה וכיבוש.

ושוב יחזור מקרה בקשת החנינה כמו במקרה של רוצחי הילד דני כץ, שמעון פרס אישר אישר לרוצחים להגיש בקשת חנינה תמורת תמיכה לנשיאות של חברי הכנסת הערבים. (שמעון פרס ראוי לתפקיד נשיא ללא ספק אבל יש לי ביקרות על הדרך ולא על התוצאה).

פורסם

אגב זה שפתח האת השורש ,זה לא כל המיקרים היו עד 2 בכמה ימים האחרונים .

אני בעד עונש מוות+לתת לאנשים להתגונן נגד כאלו חלאות (או במילים אחרות לתת לנו להישתמש בנשק שלנו כמו שצריך ,כדיי למנועה כאלו מקרים ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים