עבור לתוכן

Geforce 4 TI4200 vs ATI Radeon 9100

Featured Replies

פורסם

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

פורסם

ה-TI4200 הרבה יותר טוב ובמחיר של היום הוא שווה את הכסף

פורסם

geforce 4 ti-4200 יותר טוב זה בטוח ולא כול כך בקצת אם אתה קונה אחד מהם אז לך על הגיפורס 4

פורסם

תלך על ה TI4200, אבל זה גם תלוי איזה מחשב יש לך, אם יש לך מחשב יחסית ישן קנה את 9100 אם הוא פחות או יותר חדש (pentium 4( אז תיקח את 4200 אתה תנצל אותו כמו שצריך.

פורסם

כנ"ל כמו כולם.

פורסם

כן ti4200 הרבה יותר חזק

פורסם

:cwm13: אולי תפסיקו עם תשובות ה"כן כן נכון" ותתחילו לפרט קצת, זה נראה כאילו המטרה של התגובות העלו היא להעלות את מונה ההודעות.

הGF4 4200 כרטיס טוב יותר ומנצח מוחלט בינהם. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע. הגירסאות עם ה64MB נמכרות כיום בכ550 ש"ח שזהו מחיר שווה לכל נפש והגירסאות עם ה128MB (יעילות בספק, עדיין לא הוכח), "שימוש" בAGP8X וVIVO עולים כ700 ש"ח. אם אתה מחפש תקציב באיזור ה450 ש"ח לפי דעתי כדאי לגרד עוד קצת בשביל ה4200, רק לפני שנה הוא היה הR9500PRO מבחינת עלות\תועלת

פורסם

דארק נייט , אני כבר פירטתי את שלי בהרבה ת'רדים אחרים . מצידי , שיעשה חיפוש . אני לא אטרח עוד פעם להתאמץ .

פורסם

אם אין לך כוח להתאמץ אל תתטרח לחזור על מה שנאמר, זה לא פחות ספאם.

פורסם

אם לו אין כוח לעשות חיפוש למה שלי יהיה כוח להתאמץ לטרוח לחזור על מה שנאמר ?

שלא נדבר על זה שהת'רד הזה בכלל בניגוד לחוקי הפורום והיה צריך להנעל כבר . ::)

פורסם

I think you should stop giving the moderator suggestions and interfering with the forum management. Last time I checked you weren't a part of the site's staff.

פורסם

חברים דיי

תחזרו לדיון בבקשה

סוף שבוע רגוע לכולם .

פורסם

I think you should stop giving the moderator suggestions and interfering with the forum management. Last time I checked you weren't a part of the site's staff.

צודק . יותר אני לא אומר כלום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים