עבור לתוכן

זקוק ללמחשב לעבודה משרדית כבדה בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי אבל כולל אל- פסק

Featured Replies

פורסם

1. התקציב הינו כ-5000 ש"ח פלוס מינוס 500 במזומן

2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עבודות בתוכנות גרפיות לתחום ההנדסה בבנית מודלים תלת ממדיים

3. זקוק לכרטיס רשת אלחוטי, כונן דיסקטים 1.44, כונן בנפח של 500 ג'יגה לכל הפחות שיהיה נשלף עם מפתח.

4. דרישות: בעיקר מהירות ,אני זקוק למחשב מהיר מאוד, אני עובד על קבצים עצומים שבמצבי היום שמירה של קובץ יכולה להגיע לדקה שלא נדבר על הרצת התוכנה לחישוב המודל וכו'.

5. מעיון בפורום אני מבין שאין אהבה גדולה לאייבורי ובכל זאת אבקש מפרט שיש חלקים בחברה הנ"ל.

6. נושא העיצוב אינו חשוב העיקר שהמארז יעמוד במעמסה בכבוד

7. דרושה מע' הפעלה חוקית, אני יודע שכמה חברות כבר מציעות ויסטה עם שובר שדרוג לwin 7 ,אז גם זה נכלל

8. רשמתי בהודעה שלא זקוק ל- oc אבל אם זה נחוץ אלמד את הנושא

מקווה שעמדתי בחוקי הפורום ,אני זקוק למחשב לעוד שבועיים כך שיש לי זמן לסקר שוק

תודה לכל העוזרים

הפורום עושה עבודת קודש לאילו מביננו שלא בענייני החומרה :D

פורסם

:) תודה על המידע, הלואי וכולם היו הולכים לפי הכללים.

oc לא נחוץ ולא נחוץ שתלמד את הנושא, תהיה נינוח.

קשה להרכיב מפרט מאייבורי כי אין להם ממשק "בניית מחשב", מה שמאלץ את בונה המפרט להסתובב הרבה בחיפושים. לא קל לבנות ולא קל לתת לך את המידע אח"כ.

בגדול -

אמנם לא נשלף עם מפתח אבל כן כונן קשיח טוב - 1TB של WD, מסידרת Caviar Black או בשמו הסידורי - WD1001FALS יהיה מצוין לעבודה מהירה עם קבצים גדולים.

לוח אם - MSI P43 NEO

מעבד - אינטל Q9550

קירור למעבד Scythe ZIPANG

זיכרונות - 4GB של DDR2 800Mhz, ממש לא משנה איזה.

מארז - Antec 300

ספק כח Corsair CMP SU450VXEU Retail

כונן דיסקטים OEM 1.44

צורב Sony Optiarc DRU-V200S X20 DVD

לעבודות ברינדור תלת מימד ועבודה גרפית הנדסית כנראה שיעזור לך כרטיס מסדרת Quadro של Nvidia, אבל בגלל שהכרטיסים האלו עולים הרבה כסף בדוק אותי בפורום כרטיסי מסך ובפורום גרפיקה. חבל שתקנה סתם.

כל מה שלא בדיוק התאים לך (כמו הכונן בלי המנעול) תרים אליהם טלפון ותשאל אותם, הם יעזרו לך לתפור סופית את הפינות, נתתי לך פה בסיס מצוין להתחיל ממנו, תחזור אלינו אם יש לך ספק בקשר להצעות שהם נותנים לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת

כשאתה אומר הרבה כסף למה אתה מתכוון, אם זה הפרש של 300 פלוס מינוס בין כרטיס מהסדרה הנ"ל אספוג

ולגבי אייבורי אני פשוט מאיזור הדרום ויש לי נסיון רע עם חנויות בב"ש מכיוון שהם נותנות אחריות ובפועל נסגרות לאחר שנה ואייבורי רשת חזקה שאני לא מאמין שתפשוט רגל כל כך מהר.

אם מישהו מכיר חנות טובה ואמינה באיזור הדרום אשמח לדעת

ושוב תודה על התייחסותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים