עבור לתוכן

T220P VS Dell 2209WA

Featured Replies

פורסם

הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו.

מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר?

לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD.

בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים.

תודה :yelclap:

פורסם

עדיף ה-DELL. היתרון של הפאנל האיכותי גבוה יותר מזה של הרזולוציה (שיכולה גם להיות חיסרון - הכתב קטן והרצת משחקים מאמצת יותר את כרטיס המסך).

פורסם
  • מחבר

עדיף ה-DELL. היתרון של הפאנל האיכותי גבוה יותר מזה של הרזולוציה (שיכולה גם להיות חיסרון - הכתב קטן והרצת משחקים מאמצת יותר את כרטיס המסך).

הכרטיס מסך שלי לא יחסיק ברזולוציה הזאת?(HD4850)

פורסם

כל מה שהוא יחזיק, הוא יחזיק יותר טוב ברזולוציה נמוכה.

התועלת ברזולוציה גבוהה כזו ב-22" גם ככה קטנה למדי.

פורסם

הכרטיס יחזיק, אבל אתה תצטרך להוריד הגדרות גרפיות במשחקים לשם קבלת FPS נורמאלי.

אני לא הייתי ממליץ על T220P- אני מכיר אנשים שהתחרטו על זה שקנו אותו בגלל הרזולוציה הטבעית הגבוהה שיש לו. מסך בגודל 22" אין שום טעם שיהיה FHD. אם אתה משחק יותר עם הXBOX מאשר במחשב, ניתן לקחת כבר מסך 24". במידה ואתה רוצה 22" ניתן לקחת אחד איכותי בעל פאנל TN בסביבות ה900-1000 שקלים, או את הדל שכפי שאתה יודע בעל פאנל טוב יותר (יכול להיות אפילו שאתה לא תרגיש הבדל בין הפאנלים).

פורסם

בהחלט ה- DELL.

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה מסך24 אבל הוא עולה יותר ואני גם ככה בחריגה.(אלה אם אתה מוצא לי מסך 24 " סביר עד 1300 שח)

כן,אני משחק יותר בXBOX ואני קונה את המשחק בישבילו בעיקר,כרגע יש לי מסך lcd17 ישן ואיכותי ולא הייתי מחליף אותו אם לא הXBOX.

באמת יכול להיות שאני לא ארגיש הבדל בין הTN לשני?כי 250 שקל זה לא מעט כסף,יש לי חבר עם הT220P ובXBOX רואים מדהים בFHD,אם אני הולך לשחק בעיקר בXBOX עדיף הT220P?

פורסם

אה, אם אתה מעוניין ב- 24" ומוגבל ל- 1300 ש"ח בתקציב, אז אני מצטרף להמלצה על ה- 2443BW בלי שום צל של ספק. האמת שלא שיחקתי עליו עדיין, אבל אין לי צל של ספק שהוא אחלה, ואי אפשר להתעלם מיתרונות כמו FHD על 24" וארגונומיה טובה.

ושוב, אם אתה לא לחוץ על 2" נוספים ועל FHD, אז ה- DELL עדיף.

פורסם
  • מחבר

תראה, אם אתה מרגיש שאתה ממש רוצה את הT220P ואתה תרגיש מאוכזב אם תקח מסך אחר, אז קח אותו.

הנה מסך 24" (אותה רזולוציה כמו T220P- FHD כמובן)-

http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2433BW~9~0.htm

או

http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2443BW~9~0.htm

אני לא ארגיש מאוכזב אם אקח מסך אחר(; פשוט גם אחרי שאמתרת שיכול להיות שאני לא ארגיש הבדל או לפחות לא באופן משמעותי קצת שינה את הדעה שלי. אני יותר בטוח לגבי הT220P כי ראיתי אותו בפעולה וגם כי יותר קל לי לקנות אותו(גם זול יותר וגם רק לקפוץ לסניף של באג ליד הבית ולצאת עם המסך.)

אגב המסך הראשון שנתת שווה בערך לT240?

תודה על התשובות :yelclap: וסליחה על החפירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים