פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים גדול!, בחיים שלי לא נתקלתי ברוגלה שעושה את זה, מי אמר שלמתכנתים אין חוש הומור...תתחילי בסקירה מלאה עבור ווירוסים ורוגלות.
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים מחבר כוסאמו 9 שנים המחשב הזה וירוס אחד לא ראה ועכשיו סרטון מפגר אחד בפייסבוק...
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים OMG LOL כנ"ל גם אני פעם ראשונה רואה כזה ווירוס מתיחה פשות ענקית !!!!!!!!!!! :lol: ברשותך אני יעתיק תתמונה הזואתי !
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים זה די נפוץ האמת, מוזר שלא נתקלתםזה טרנד חדש בשנים האחרונות, ככה מתגברים על קאפצ'ות באופן המוני בין היתר(יש גם כל מיני משחקי פלאש למבוגרים שחושפים תמונות עירום בתמורה למילוי קאפצ'ות שוב ושוב)כשצבא של אנשים (חרמנים וכאלה שסתם נדבקו בסוס טרויאני) ממלא קאפצ'ות בשביל ספאמריםאז אין צורך להשקיע זמן ומאמץ בפיתוח תוכנות מסובכות ומתוחכמות לפענוח קאפצ'ות.
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים זה די נפוץ האמת, מוזר שלא נתקלתם זה טרנד חדש בשנים האחרונות, ככה מתגברים על קאפצ'ות באופן המוני בין היתר (יש גם כל מיני משחקי פלאש למבוגרים שחושפים תמונות עירום בתמורה למילוי קאפצ'ות שוב ושוב) כשצבא של אנשים (חרמנים וכאלה שסתם נדבקו בסוס טרויאני) ממלא קאפצ'ות בשביל ספאמרים אז אין צורך להשקיע זמן ומאמץ בפיתוח תוכנות מסובכות ומתוחכמות לפענוח קאפצ'ות. אחרי חיפוש בנ'ט זה אכן שיטת פישנג ידועה לחלוב כספים בשיטה תיממה ורמאית שדורשת לבסוף את פרטי כרטיס הויזה או האשראי של הלקוח ! אני לא יתפלא עם היום אנשים שנפלו בפח ונתנו תפרטי האשראי שלהם !
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים זה וירוס ממש נפוץ בפייסבוק וממה שמחיפשתי מצאתי באתר של חברה ישראלית את התוכנה הזאת להסרת הוירוס.http://www.megaupload.com/?d=6THWKOMSזה לא הקישור המקורי כי העליתי אותו לחברמי שרוצה שיריץ את השם של הקובץ בגוגל וימצא את האתר המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.