פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא)אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים תחבר את הAUDIO OUT של הכרטיס לLINE IN של המחשב, ותבדוק בהגדרות של המחשב שהוולים שם על מקס ב LINE IN.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר תסביר שוב.. אני מחשב את היציאה של הכרטיס למחשב בעזרת כבל ומה אני עושה עם הכבל של הרמקולים (בננה?)
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אני באמת לא מבין למה צריך לחבר את הרמקולים לכרטיס טלוויזיהתחבר לכרטיס קול וזהו. לא צריך יותר
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים האות של החיבור החיצוני ברב הכרטיסים הוא חלש ביחס לחיבור הפנימי.. תראה אם אתה יכול להשיג כבל שדומה לכבל שהולך מהCD לכ.קול ואז: תחבר את הכבל הזה לכרטיס טלויזיה (על הPCB) לכניסת הAUX הפנימי של הכרטיס קול. אח"כ תוודא שכל הבוררי עוצמה שבבקרת עוצה על המקסימום ושאין השתק על הAUX. בהצלחה
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר אני באמת לא מבין למה צריך לחבר את הרמקולים לכרטיס טלוויזיהתחבר לכרטיס קול וזהו. לא צריך יותרכי רק ככה זה עובד2. חיברתי רמקולים של מערכת סטריאו עם סאב מקומבן 3. סאב, אני מנסה. עריכה: סאב אין לי יציאה כזאת בכרטיס טלווזיהעוד רעיונות? האות דיי חלש .. נעשה סדר, זה מה שיש ליכניסת אודיו איןיציאת אודיו אווט כבל בננה-בננהזוג רמקוליםכרטיס קול.מה אני עושה כדיי שיהיה לי קול נורמלי
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים למזלך מצאת מישהו פה שקצת מבין! בעיקרון אני מחבר את זה ללין אין מהאודיו אווט אבל זה לא משנה!היה לי אותה בעיה פשוט מאוד אל תכניס עד הסוף את הכבל של האודיו! שמעת אותי טוב!זהו!
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים nope לאף אחד איןלמה אתה מתכוון? סאב אמר לך לבדוק על הכרטיס עצמו, לא על החלק האחורי שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.