פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים המחיר לא ירד, הדבר היחיד שיקרה אם תחכה עוד כמה חודשים זה שגם בגירסאות מחודשות כבר לא תוכל למצוא את הדגם הזה...
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אוקיי אז הזמנתי תודה על העצה[br]פורסם בתאריך: 16.08.2009 בשעה 20:10:51טעות שלי, מחודשת 459 חדשה 630 עם אחריות 3 שנים של קרטמה עדיף?אולי בכלל ללכת על ה a1000 is ? היא יותר טובה ועם כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה יוצאת לי 700 שקל כולל משלוח ואחריות של 4 שנים של 4h חדשה לא מחודשתמה אומרים?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים תיקח חדשה וסגור את הענין מבחינת מצלמה לי אישית יש את המצלמה אחי רכש אותה לא מזמן ב700 שקל . ותיקח כרטיס בעל נפח גדול שיתן לך אפשרות לצלם ברזולוציות גבוהות . אני ממליץ לקחת שני כרטיסים אולי אחד לוידאו גם.. [טוב תמיד תוכל לרכוש שמה כרטיסי זיכרון בזול].
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים תוכל לרכוש מ KSP יש להם אותה במחיר זול מאוד 670. ברוב הרשתות מאופיס דיפו ואחרות המחיר שלהם יהיה מעט יותר גבוה Canon PowerShot A590IS זה הדגם אם תרצה אצלם לך כמה תמונות של נוף ים מה שתרצה שתראה אם איכות המצלמה . למרות שהיא באמת מצלמה טובה ומאוד קלה לשימוש מה שכן תרכוש סוללות נטענות !! זה חובה אגב שלא תטעה זה לא שהמצלמה נמכרת "כעודפים" על המצלמה של אחי לדוגמא על הקוספה שנת יצור:2009 המצלמה מוצלחת ולמרות שהיא קיימת בשוק זמן רב . טיפ קטן את התמונות תפתח בחנות צילום בחו"ל זה ממש זול שמה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.