עבור לתוכן

מצלמה לתאילנד (:

Featured Replies

פורסם

מתכנן טיול בעוד 3 חודשים בערך - טיול של פעם בחיים אז צריך מצלמה כמו שצריך וכרטיס זיכרון גדול מאוד ובאותה נשימה חשוב להזכיר שהטיול יקר אז לא צריך להתפרע עם המצלמה , אני כנראה יקנה בדיוטי פרי כי בטח יותר זול שם אבל אני ישמח שתכוונו אותי לדגמים מסויימים שאני יבחר מהם, תקציב של מצלמה + כרטיס זיכרון + נרתיק בסביבות ה 700 שקל... אהה ושתהיה קטנה כמה שאפשר מבלי להוריד מהאיכות, תודה (:

פורסם

קודם כל, אני מקווה בשבילך שזה ממש לא יהיה טיול של פעם בחיים - ישר אחרי הפעם הראשונה אתה כבר תחכה לפעם השניה...

אני מציע לך בחום לא לקנות בדיוטי פרי, אלא אם אתה רוצה להיתקע ברגע האחרון עם הדגמים היחידים שנמכרים שם (ממה שאני ראיתי מדובר ברוב המקרים בעיקר בדגמים ישנים/שנמצאים לקראת סוף החיים שלהם) ובכלל בלי יכולת השוואת מחירים בסיסית..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בוא נגיד שאני כן קונה כרגע עם השוואת מחירים נוחה מה הייתם ממליצים? ד"א כרטיס של 8 ג'יגה מינימום ואני מעל את התקציב הכללי ל 800 אך עדיין עדיף לחסוך אם אפשרי.

פורסם

אני מציע לך בחום לא לקנות בדיוטי פרי, אלא אם אתה רוצה להיתקע ברגע האחרון עם הדגמים היחידים שנמכרים שם ובכלל בלי יכולת השוואת מחירים בסיסית..

ואל תשכח לשלם על המצלמה פי 3 ממה שהיא עולה בכל חנות בארץ.

פורסם
  • מחבר

ואל תשכח לשלם על המצלמה פי 3 ממה שהיא עולה בכל חנות בארץ.

יותר יקר פי 3 בארץ או בדיוטי לא הבנתי...?

פורסם

A590

פורסם

מחזק את ההמלצה על A590

פורסם

לך על פוג'י שתכנס לך לתקציב.

אין על הצבעים של פוג'י ב- P&S.

קנון / ניקון בכלל לא משכנעות ב- P&S שלהן. חבל להכנס מתחת לגלגלי השיווק שלהן.

פורסם
  • מחבר

מה זה p&s?

ואיזה דגם של פוג'י אתה ממליץ?

מוזר הלכתי לחנות צילום ואמרו שהa590 מצלמה ישנה וכבר לא מוכרים אותה?

פורסם

P&S, Point and shoot, מצלמות פשוטות של לכוון ולצלם בלי להתעסק עם מיליון אופציות מסביב.

יש A590 בהמון מקומות.

פורסם

מה זה p&s?

ואיזה דגם של פוג'י אתה ממליץ?

סדרת ה- F, מה שיכנס לך לתקציב.

פורסם

אמרו לי את אותו הדבר שהלכתי בזמנו לרכוש את ה-A630. מה שהיה נכון, ד"א. פשוט הלכתי לספק אחר שכן החזיק אותה במלאי (מחודשת, עדיין עובדת נהדר אחרי שנתיים וחצי).

תנסה למצוא אותה במקומות אחרים, זה שהיא לא מיוצרת "וישנה" לא הופך אותה לפחות טובה. למעשה, נכון לעכשיו לקנון אין תחליף ראוי בקטגוריה שלה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על חנות אמינה אפילו בפרטי? עם מחיר סביר? כי בסביבה שלי לא מחזיקים אותה

פורסם

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על חנות אמינה אפילו בפרטי? עם מחיר סביר? כי בסביבה שלי לא מחזיקים אותה

האמת שאני במקומך נוחת בבנגקוק , לוקח טוק-טוק לMBK (פשוט קניון ענקי) עולה לקומה של המצלמות ומכשירי האלקט' וקונה את המצלמה שהמליצו לך + איזה כרטיס זיכרון שתרצה במחיר שאמור להיות זול משמעותית מהמחירים בארץ - החיסרון הוא היעדר אחריות בארץ (אלא אם יש אחריות עולמית לחברות מסוימת אבל אני לא מכיר את זה)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקנות תמצלמה בארץ אבל תודה על הרעיון (:

תכלס יש כרגע 590 ב 333 שקל מחודשת (ויש לי נסיון ממש טוב עם מחודשות מהעבר אז לא מפריע לי)

זה מחיר ממש זול ו8 ג'יגה ב 99 שקל זה מסדר אותי לאללה השאלה אם אני יחכה עוד 3 חודשים עד הטיסה ואז יקנה אם המחיר ירד עוד (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים