פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים אני עכשיו מצטרף לרשת אורנג', ואני ממש מתלבט איזה מכשיר לקחת. אני לא מחפש מכשיר עם נגן מולטימדיה רציני, יש לי כבר איפוד שעושה את העבודה.אני דיי התלהבתי מה-N97 ומה-N96. לא ממש אכפת לי הגודל והמשקל, אבל מה שכן אני רוצה שתיהיה למכשיר מצלמה נורמלית, לפחות 5MPעל איזה מכשיר כדאי ללכת?
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים לדעתי תהנה יותר מהסמסונג גלקסי שיגיע בסוף החודש לאורנג' מאשר ממכשיר סימביאני.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר תאמת אני לא מת על סמסונג, ועדין לא ראיתי את המכשיר בפעולהוכבר בדקתי מכשירי סמסונג עם מסך מגע והם פועלים באופן לא חלק....זה שונה בגלקסי?
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אם כך אז מצוין. המכשיר בטוח יגיע החודש לאורנג?? כי אני בנתחים חסר פלאפון והעסקה של אורנג? עם ?יותר? עומדת להסתיים
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים זה מה שכתבו אחרי ההשקה שלו בסלקום,אין לי מידע אם הוא בטוח יגיע בסוף החודש או מתישהו במהלך חודש הבא.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אני מחר ירד לסניף של אורנג? וישאל שם. אם יהיה לי איזה מידע על המכשיראני אפרסם פה. תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים בשום פנים ואופן לא N96. מכשיר זוועה. כבר עדיף N85 וגם בו לא חסר באגים אבל עדיף על N96.אם אתה שואל אותי- N97 הוא כעת מכשיר מסך המגע האולטימטיבי וזה אחרי ניסיון עם המכשיר.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אוקי...אז ההתלבטות כרגע היא בין ה-N97 לבין הגלקסייש איזה מאמר/כתבה שמשווה בין שני המכשירים?
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שמעתי N96...אל תגעו במכשיר הזה! המכשיר הכי זוועתי שיצא לי לחוש בידיים. בושה לנוקיה שהוציאו כזה מכשיר מלא בתקלות, תוכנה + חומרה.הם צריכים לקבל על זה קנס.למזלם הם הוציאו אותי N97 הולך להיות המלך הבא.אני נהנה ממנו בכל שנייה שאני משתמש בו.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים הבעיה עם N97\XPRESSMUSIC 5800 הוא עדיין כמות התוכנות הלא גדולה יחסית, שכמובן אי אפשר להשוות לS60V3אני מקווה שהמפתחים יסתערו על S60V5
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אני לא מכיר מאמר שמשווה ביניהם ישירות אבל על שניהם לא חסרים ביקורות וסיקוריםלכל אחד מהם יש את היתרונות והחסרונות שלולנוקיה יש יתרון ברור של מקלדת, לסמסונג יש מסך טוב יותר (AMOLED) וטכנולוגיית מגע נוחה יותר (capacitive)מבחינת מערכת הפעלה לנוקיה יש יתרון מכיוון שזאת מערכת שקיימת הרבה זמן עם מספר רב של תוכנותאבל גם חסרון מכיוון שמערכת ההפעלה היא גם מייושנת ולא נבנתה מראש למסכי מגע.סה"כ שני המכשירים מצויינים ואמורים להיות מתומחרים דומה ומשניהם תיהנה, כדאי שתשחק איתם קצת לפני ויהיה לך יותר קל להחליט.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אחלה תודה יצא לי לשחק קצת עם ה-N97 עד שהסוללה שלו מתה לי באמצע אני אחפש קצת מאמרים באינטרנט שוב תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים גבר אם אתה צריך המלצה או שאלות על הN97 אתה מוזמן. אני משתמש בו מיום שישי ויש לי רק שבחים ומחמאות.מכשיר חבל על הזמן מכל הבחינות, מהיר וקליל בניגוד לN95 N96 ואחיהם ה"איטיים" יחסית אליו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.