עבור לתוכן

מחשב סלוני עד 2500

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט.

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המחשב צריך להיות שקט למחשב סלוני.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כלום, יש לי וינדוס ואני ירכיב את המחשב לבד

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה לו יציאת HDMI המחשב יחובר לטלווזית 42 FULL HD

9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.

פורסם

אני אחסוך לך את כל החישובים והמחשבות.

לפני כחודש וחצי רכשתי מחשב שכזה, בסכום שציינת. אני מרוצה מכל פיפס, הכל מתותק עד לנקודה האחרונה ולא חסר לי כלום.

אני עובד עם מדיה סנטר של וינדוס 7 וזהו המפרט שלי:

מעבד: E5300

קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro

לוח אם: MSI-G41TM-E43

זיכרון: הקיט הכי זול שיכולתי למצוא של 4 ג'יגה (2x2GB)

כונן קשיח: Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB

כונן אופטי: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD

מארז וספק: Antec NSK2480 + 380W PSU

כרטיס טלויזיה: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE

אז ככה, כמו שאפשר להבין לפי הלוח, קניתי באייבורי. בסך הכל אני מאוד מרוצה ואין לי אף לא תלונה אחת. אך אני לא אשכנע אף אחד היכן לקנות, אני פעלתי אינסטינקטיבית.

אם כך, במידה ותקנה בחנות אחרת שאיננה אייבורי, סביר להניח שאת לוח האם תצטרך להחליף מכיוון שעד כמה שידוע לי, אייבורי הם היבואנים הרשמיים של MSI.

החלופה הטובה ביותר שבעצם היוותה כאחת האופציות שלי היא: GIGABYTE GA-73PVM-S2H.

לגבי המעבד, לא היו לי חששות, הוא חזק דיו לבצע את המוטל עליו בכבוד ובקלאסה.

כונן קשיח - רבים יגידו לך היטאצ'י, ווסטרן דיגיטל, סדרה ירוקה, סידרה שחורה, סידרה כחולה. אני סמכתי על סאמסונג למרות ההמלצות שציינתי ואני מרוצה לחלוטין. כונן קשיח שקט וקריר, אחת הקניות המוצלחות.

לגבי כרטיס הטלוויזיה, במידה והינך הולך לעבוד עם מדיה סנטר (שאיננו XP) אל תחשוב בכלל על כרטיסים אחרים, זהו הכרטיס האולטימטיבי ולי אישית לא היו כלל בעיות איתו.

מקווה שעזרתי, תרגיש חופשי לשאול שאלות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה, רק בכמה רכשתה את המחשב?

והאם יש לו יציאת HDMI?

פורסם

2,480 עד כמה שזכור לי.

ללוח של MSI אכן יש יציאת HDMI (וגם VGA וDVI).

ללוח של Gigabyte אני חושב שאין יציאת HDMI, אך אות DVI וHDMI זה אותו האות בדיוק ואתה יכול להשתמש בכבל פשוט של DVI to HDMI כאשר הDVI יחובר למחשב ואילו HDMI יחובר לטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

הHDMI מעביר קול נכון? כי נראה לי שהמתאם מDVI לHDMI לא מעביר קול וזה מצריך כבלים נוספים.

פורסם

מעביר בהחלט.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

אני רק לא בטוח שהמעבד E5300

והכטיס מסך המובנה, מסוגלים להריץ סרטי בלוי רי, כי זאת המטרה של המחשב סלוני ואני נראה לי, יצתרך מחשב יותר חזק.

ואני לא צריך לקנות למחשב סלוני כרטיס טלוויזיה יש לי את Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE וגם אני לא צריך כונן DVD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים