פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים כנראה שאני באמת זקן מידי.אנשים לא מבינים שברגע שאתה הולך עם המדים האלה (בין אם אתה בסדיר ובין אם במילואים) אתה מטרה, לכן כל חייל צריך נשק.מה שווה חייל בלי נשק?חייל בלי נשק = לא חייל
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים דיי הפעם לא להכנע לדרישות המחבלים ,הפעם לפעול בכוח ,תראו כמה זמן שליט אצלם ואנחנו מנסים לשחרר אותו עם עטים במקום כדורים . אז אולי עם עטים כדוריים?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים כנראה שאני באמת זקן מידי.אנשים לא מבינים שברגע שאתה הולך עם המדים האלה (בין אם אתה בסדיר ובין אם במילואים) אתה מטרה, לכן כל חייל צריך נשק.מה שווה חייל בלי נשק?צודק ב100000%רק שתתחיל עכשיו לחלק נשק לכול חייל או כול מי שלא יהיה קבניסטים ודפ"רים ותאמין לי שזה לא יגמר בטוב !
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים כנראה שאני באמת זקן מידי.אנשים לא מבינים שברגע שאתה הולך עם המדים האלה (בין אם אתה בסדיר ובין אם במילואים) אתה מטרה, לכן כל חייל צריך נשק.מה שווה חייל בלי נשק?לתת נשק לכל חייל ג'ובניק זה מתכון בטוח לאסון, ואחת הסיבות שבגינן היום לא יוצאים הביתה עם נשק.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אם היה לה נשק היו חוטפים אותה והיה להם גם עוד חייל וגם עוד נשק.הסיבה שלא יוצאים עם נשק הבייתה היא חטיפה וגנבת נשקים.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אם היה לה נשק היו חוטפים אותה והיה להם גם עוד חייל וגם עוד נשק.אם היה לה נשק, וחס וחלילה היא הייתה מחליטה להשתמש בו, כנראה שהיא הייתה הורגת לפחות חמישה אנשים.... עוד לפני שהיא הייתה מצליחה לכוון אותו לכיוון המחבלים.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים כנראה והיא לא היתה מצליחה לתפעל אותו כמו שצריך.הזכיר לי אימרה ישנה ברוסית שקשורה לרכבים כנראה שזה לפעמים קשור גם לדברים אחרים ...eto ne ezda esli za roulem pizdaנאמר ללא שום גזענות ... רק בכוונת המילה ולא יותר .!
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים לפי דיווחים החייל נמצא מדובר באירוע פליליאיפה הדיווחים? קצת פרטים.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3761796,00.htmlהלוואי וזה נכון.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אתם רוצים להגיד לי שהתקשרו לכל חייל וחייל המשרת בצה"ל? (!) הלוואי ומוקדי השירות של חברות היו כל כך יעילים.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אף אחד לא אמר שהתקשרו לכולם, אבל זה גם לא כזה מסובך.כל מפקד מתקשר לכל החיילים שלו ומעביר את זה למפקד מעליו, שמעביר את זה למפקד שמעליו..וכו' וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.