עבור לתוכן

רכישת Logitech Z-5500 מאתר בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות מערכת Z-5500. קראתי עליה והבנתי שהיא לא רעה בכלל, אבל אני עדיין מתרשם שיותר מדי אנשים נתקלים בתקלות בערכת שליטה ובפיוזים שרופים.

בכל מקרה, אפשר למצוא את המערכת די בזול (300~ דולר) באינטרנט, לעומת קרוב ל-2100 ש"ח בארץ. מהי חברת התיווך המומלצת, כדי שאקנה את המערכת, אשלח לכתובת בחו"ל של החברה המתווכת וזו בתורה תשלח אלי הביתה?

עם המשקל של החבילה, זה ברור שאצטרך לשלם מכס. אצטרך לשלם גם מע"מ?

פורסם

שלום :)

אוכל רק לייעץ לך שזה כלל לא משתלם.

כלומר, התכוונתי גם אני לקנות את המערכת בחו"ל ולהיעזר בחברות תיווך (מאסטופ, למשל.), אך העלויות יצאו קרובות מאוד למחירה בארץ - בערך 1700-1800 ש"ח, וזה היה בתקופה, שבה שער הדולר היה בשפלו.

משקלה העצום של הקופסה הוא הבעיה :-\, שכן חוסר אחריות בארץ אינה מהווה בעיה בשבילי - לוג'יטק חברה מעולה בשירות לקוחות מסביב לעולם.

בכל מקרה, אם תתעקש עדיין, תוכל להשיג את מידות ומשקל הקופסה מאתר אמזון, ולפיכך לחשב את עלות השירות בכול אחת מחברות התיווך,

שאגב כוללת גם מכס, מע"מ ודמי טיפול . :)

פורסם

אני מסכים עם זה שמעליי ומצטרף להמלצה לקנות בארץ. מעבר לעניין האחריות כמו שהוא ציין, מדובר במחיר שמתקרב (יותר מדי) למחיר בארץ והופך את כל העניין למיותר. אני קניתי בארץ במחיר התחתית (אי פעם אם אני לא טועה) - 1990 ש"ח, ואני מרוצה. המערכת בת שנה וקצת ולא היו בעיות. אולי זה ישתלם אם המחיר יטפס ל 2.5K ומעלה, אבל אני בספק שזה יקרה.

פורסם
  • מחבר

ומנסיונכם, ההשקעה הכספית שווה את התמורה?

פורסם

מניסיוני בהחלט כן, למערכת יש יחס גבוה בין עלות לתמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים