עבור לתוכן

בקשר לתאורת מולקס,קניתי לדים ונגדים ואמרו לי שהנגדים צריכים להיות של

Featured Replies

פורסם

300 אום כי הלדים הם 3v והחיבור של הספק הוא 5v ומוכר ה"נחמד" "שיש לו זמן להקשיב ללקוח" נתן לי נגדים של 430\400 אום (לא זוכר ממש את המספר אבל זה היה או 430 או 400) והוא אומר שזה בסדר וזה לא הולך ככה למרות שאני לא מאמין לו כי הוא לחוץ כול הזמן ובקושי מקשיב....שאלתי אליכם היא אם זה באמת בסדר ולא יתן לי אפקט יותר חלש של אור? כי הנגד נותן יותר נגדיות ממה שצריך......

תודה לעונים :D

פורסם

זה תלוי מאוד איזה סוג של לדים קנית (אולטרה ברייט? רגילים?) ולפי זה תדע בערך את הזרם שהם צורכים. השתמש בתוכנות חישוב הנגדים במאגר ההורדות ותוכל למצוא את הנגד המתאים

פורסם

אני אצל חבר עכשיו נראה שהם רגילים המוכר אמר לי שהם 3v ו4 לדים ו4 נגדים עלו 5 ש"ח....יותר מאוחר כאשר אני יחזור הבייתה אני יצלם את הלדים והנגדים ואז אני יוכל להיות בטוח....בכל מקרה לפי התיאור שנתתי תוכל לדעת האם הנגדים בסדר או א?

פורסם

קשה להגיד. ללא שהם מחוברים לחשמל יש להם צבע או שהם שקופים?

פורסם

אם הוא לקח לך על 4 לדים ו4 נגדים 5 ש"ח אפשר לאמר 2 דברים בוודאות :

1. אלה לא לדים אולטרה ברייט אלא רגילים...

2. גנב! - לד רגיל עולה 25אג' או 0.5 ש"ח ונגד עןלה 5-15 אג'...

בכל מקרה לדים רגילים צורכים מקסימום 20ma ולכן 400 או 430 אוהם יהיה יותר מדי ל5V - תקבל תאורה נמוכה יותר...

פורסם

זה קצת יותר מדי...

אמרת שהנגדים הם של 430 אום ?

אולי תוכל לקמבן משהו במקביל...אבל בעצם זה יצא פחות מדי ויתן זרם של 25-30mA...יותר מדי.

פשוט קח נגדים חדשים של 270-300 אום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם ;D "ותודה רבה למוכר הנחמד" מה שבטוח קניות אני לא עושה אצלו יותר....בכל מקרה העלתי תמונה של הלדים והנגדים האם הם אולטרא ברייט או רגילים? ואם תוכלו להגיד משהו על הנגדים האלו זה יהיה טוב :P

נ.ב. האיכות לא טובה בגלל שצילמתי מקרוב מדיי וגם לא היה מספיק אורו לא השתמשתי בפלאש

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/w/z/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200308240051549933/200308281921424426/DSC00886.JPG

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל המוכר הזה אין לו זמן לכלום....מחר אני הולך לצעוק עליו ועוד משהו האם הלדים שלי הם אולטרא ברייט או לא? ולמה במדריך הזה הלדים שקופים ושלי בהתאם לצבע שלהם?

פורסם

לא

כי במדריך אלו לדים אולטרא ברייט, ושלך לא...

פורסם
  • מחבר

לא

כי במדריך אלו לדים אולטרא ברייט, ושלך לא...

בעעעע אין להם אולטרא ברייט לפי דעתי מאיפה אפשר להשיג? ואריק אתה השתמשת באולטרא ברייט? ואיזה נגד שמת של כמה אום?

פורסם

גם אריק השתמש באולטרה ברייט - כולם משתמשים באולטרה ברייט - כעקרון אצל רוב מוכרי האלק' תמצא כאלה אבל ברוב המקומות יגבו ממך מחיר מופקע של 10-15ש"ח - תנסה באריהב http://www.arihav.com - שם הם עולים 2-5ש"ח.

או תנסה מחו"ל...

בכל מקרה ... תשובה לשאלתך נתתי כבר מקודם...

. אלה לא לדים אולטרה ברייט אלא רגילים...
פורסם
  • מחבר

אולטרא ברייט פירושו כשמו שהלד יותר חזק פשוט? ועדיין מעניין אותי לדעת באיזה נגד אריק השתמש?

באריהב אני לא מוצא לדים איפה יש?

עריכה:

בעצם זה רק קיטים איפה יש לדים של אולטרא ברייט בנפרד?

פורסם

כן, אולטרא ברייט בוהקים יותר. אבל עזוב אותך, על תתלהב מהשם המפוצץ.. אני בטוח שלדים רגילים יספיקו, פשוט אם אתה רוצה שהם יזהרו מאוד גם כן, תשתמש נגד קטן יותר ממה שהציעו לך..

פורסם
  • מחבר

אבל נגד קטן יותר ישרוף את המנורות....בכל זאת אני מעדיף אולטרא ברייט אחי ואני לא מוצא באריהב אולטרא ברייטים בנפרד אלא רק סטים של כל מיני עבודות מוכנות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים