עבור לתוכן

הרב עובדיה: התלמידים החילונים כמו בהמות

Featured Replies

פורסם

זה כל מה שהדת יודעת "אתה כזה טיפש! לך תקרא ספר שטיפת מוח פרק א! "

בוא נקרא ספר הארי פוטר ונאמין שיש בית ספר של קוסמים וכוחות רשע מאיימים..

• תגובות 98
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לעשות דת יהיה מקור לשליטה ולמלחמות.

יש עוד מלא זמן עד הזבל האנושי והבורים יבינו שהם כלי שחמט של פוליטקאים רודפיי כוח ובצע בהסוואה של רבנים רוחניים.

הדת הרסה שרפה רצחה וסיפקה תירוץ להרבה מאוד המזוועות של העולם ואפילו הביאה עידן שלם של בורות כללית ושליטה בדת

ללא כל התפחות באיכות החיים וגרמה לתקופה הכי אפלה בהיסטוריה ודבר דומה יקרה לכל דת כאשר תגיעה לשליטה.

וזה בטוח שאם יהיה שלטון דתי בישראל יהיה כאן זעווה איומה עוד יותר שאולי יביא לתובנה שמנידת תורה לא תיהיה טובה

ואולי ילכו בדרך האתאיזם. (בורים לומדים בדרך הקשה תמיד)

דת מבטלת חשיבה עצמית וגורמת להליכה עיוורת כלפי המנהיג ללא ספק.

וזה מה שגורם לאלפי בורים ובורות לא להטיל ספק בדברי הרב עובדיה ולהצדיק את דבריו ולהצביע ש"ס עד ימיו האחרונים. (ולהאמין ב"מגן אנרגיה" שקריאה של ספר גורמת)

ואכן ג'ורג קרלין גאוני בדבריו הפשוטים בפשטותם ששולל כל היגיון וחוסר היגיון בכל דת.

אני מופתע שאיזה דתי לא רצח אותו. (יהודי או נוצרי)

היהדות דווקא לא מבטלת חשיבה- היא פשוט דואגת לחנך את האנשים בצורה כזו שהחשיבה תתועל לכיוון אחד ומוחקת מהחברה שלה כל מי שהחזיבה שלו מביאה אותו למסקנות שונות מהמקובל.

אבל העיקר אלה שלומדים הנדסה ומדעים לומדים שטויות ואוכלים כמו בהמות...

זה מעניין... כולם מדברים על איחוד העם, אבל איך בדיוק דוס ששומע את האידיוט הזה אמור להתייחס אל חבר שלו שלא מברך על אוכל ולא לומד תורה (אגב, מישהו כתב פה שלא מלמדים יהדות- אז זה לא יהדות אלא דת, בצורה שמתאימה לתפיסה אל רב כלשהו. דווקא יהדות מלמדים בבתי הספר החילוניים הרבה יותר מהחרדיים).

כשחבר אחד מזלזל בחבר אחר בגלל שהוא לא ממלמל לעצמו איזה שטות (שבגינה יכולים לאבחן אותו בתור זכיזופרן אם אין לו יפה וזקן), איך הם יכולים להיות חברים שווים?

ודבר קטן: אי אפשר להגיד לא למבקשי התפילין בלי להתכנס לויכוח אינסופי.

להיות אתאיסט זה לא תשובה

לא תודה זה לא תשובה

יש רק תשובה אחת וזו: "כבר הנחתי תפילין".

זה תלוי איך אתה אומר את הלא... פעם בדיוק כשבאתי לצאת מרכבת איזה אידיוט תקע לי את הדבר הזה על הראש אחרי שאמרתי לו לא... אני מניח שהצלעות שלו כאבו כמה דקות אחרי שהלכתי... יש לי מרפקים חזקים :bash:

פורסם

פעם בדיוק כשבאתי לצאת מרכבת איזה אידיוט תקע לי את הדבר הזה על הראש אחרי שאמרתי לו לא... אני מניח שהצלעות שלו כאבו כמה דקות אחרי שהלכתי... יש לי מרפקים חזקים :bash:

למען האמת הם באמת מציקים, אבל ברמות

פשוט תגידו הנחתי, יותר פשוט

פורסם

אני מעדיף לא לשקר, אני לא חייב לו דין וחשבון לגבי האמונה שלי, שיקבל מה שאני אומר וזהו. לפעמים הם מבינים ומפסיקים להציק, לפעמים הם מגזימים לחלוטין.

פעם אחת שסרבתי להניח המטורלל התחיל לצעוק עלי "בגלל כופרים כמוך המדינה נראית ככה" וזרק עלי משהו, עט או איזה פלסטיק אחר.

מה שהוא לא ראה זה שהיה שם שוטר לידו שמיד דאג להעיף אותו משם :lol:

פורסם

אז בשביל פרזיטים האלה אני צריך לשקר?

שיתהפכו מצידי. מי הם בכלל שאני צריך כל הזמן לרצות אותם?

ממש אות ומופת למערכת החינוך המהוללת והמתורבתת של החברה החרדית.

פורסם

לא יהדות , רבנות ! :bash:

ניראה לכם שמשה רבינו היה לבוש כמו עובדיה עובדיה ??? אההה , לי הוא ניראה יותר כמו איזה שיעי אירני חמאנאי או ההוא מהחיזבלה , עם הצמיג על הראש והשימלה .

הכת שהם מיצגים היא שאולה מהדת הזרטוסטראית שמוצאה מאירן ולא יהדות ובטח לא תורת משה .

יש לכם חוסר ידע עצום בתהליכים שעברו על עם ישראל ועל היהודים בארץ ישראל ומחוצה לה , טיפשים כמו רוני וכמו פחות או יותר רוב האנשים שמביעים כאן דעה אינם יודעים אלא את מה שהכת הרבנית אומרת להם שזו יהדות .

פורסם

אני אומר שאני לא יהודי

והוא בורח ממני כמו מאש,

תנסו, זה דווקא משעשע :xyxthumbs:

פורסם

הרוב בהמות ? כניראה יש לך הגדרה מוזרה לבהמות ?

חילונים לומדים דברים שמועילים לחברה לא הוקוס פוקוס משרתים בצבא ומשלמים מיסים .

חרדים' date=' לא כולם אבל חלק גדול מהם לא משרתים בצבא ומוצצים קיצבאות ובדרך משריצים ילדים שהם נותנים להם חינוך קלוקל וחשוך

ובתכלס מקרבים אותנו לארצות חשוכות נוסח אירן .

[/quote']

האמת הנוראה, תאכלו את זה ובבקשה לא להקיא.

פורסם

לא משנה סתם יעשה ויכוח מפגר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים