עבור לתוכן

הרב עובדיה: התלמידים החילונים כמו בהמות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני נותן לך דוגמאות באיך הוא יכל לשפר את החיים של נתיניו סליחה מאמיניו סליחה תלמידיו ::)

ואתה נותן לי דוגמאות של אוקוס פוקוס שהוא כתב

במקום זה משפטים קטנים היו יכולים לעזור הרבה יותר

"סיגריות זה לא כשר" "איסור שתית משקעות משכרים מחוץ לתפילות ופורים" ודברים בסגנון

חוץ מזה הוא יכל לנהוג בגישה סלחנית לחילונים כמו שהרמבם הטיף לינהוג בגוים

ותגיד איפו גינוי על חרדים שזורקים אבנים ומקללים שוטרים ? אז יופי זה לא חברה של שס

אבל מנהיג חכם היה יודע שזה פוגע בתפיסה של החרדים בציבור החילוני

• תגובות 98
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מצחיק איך כל פעם שהרב המהולל עובדיה "יש לי באנג מתחת לכובע וגראס חבוי בשמלה" יוסף תוקע הערה גזענית/פוגענית/דבילית ושאר ירקות, כל מתחסדיו דואגים לפרשן את דברי הרב במליון צורות "כאילו" לא פוגעניות והגיוניות.

תחרטטו עד מחר- האיש גזען, דביל, מתנשא, יומרני, ועיוור למציאות.

בן 90 ועוד לא למד לשבת בשקט.

מעניין אותי לראות מצב שבו עובדיה, כאיש שמתיימר להבטיח הבטחות בשם אלוהים ("בוחרי ש"ס יגיעו לגן עדן/בוחרי ישראל ביתנו יגיעו לגיהנום וכו') נאלץ לעמוד בפני אלוהים בעצמו, את פסק הדין שהוא יקבל במצב כזה- מעניין אותי לשמוע.

פורסם

אני נותן לך דוגמאות באיך הוא יכל לשפר את החיים של נתיניו סליחה מאמיניו סליחה תלמידיו ::)

ואתה נותן לי דוגמאות של אוקוס פוקוס שהוא כתב

במקום זה משפטים קטנים היו יכולים לעזור הרבה יותר

"סיגריות זה לא כשר" "איסור שתית משקעות משכרים מחוץ לתפילות ופורים" ודברים בסגנון

חוץ מזה הוא יכל לנהוג בגישה סלחנית לחילונים כמו שהרמבם הטיף לינהוג בגוים

ותגיד איפו גינוי על חרדים שזורקים אבנים ומקללים שוטרים ? אז יופי זה לא חברה של שס

אבל מנהיג חכם היה יודע שזה פוגע בתפיסה של החרדים בציבור החילוני

למה לשחק אותה ראש קטן -אחינו

קח מהרשימה ששמתי וחפש בגוגל

ראה

לדוגמא http://www.daat.ac.il/daat/mishpach/hagigat/6.htm

http://www.fridmanbooks.co.il/ViewPic.asp?strimage=ProductsImages/T512841.jpg

שמתי לך גם קישור בדף הקודם שתוכל לשמוע/לראות

קודם כל זה לא שייך למגזר הספרדי זריקת אבנים אבל יצא לי לראות שיצא נגד זה- אתה רוצה תאמין לי לא רוצה לא צריך.

יש גוגל אולי נמצא.

פורסם

קרירין-אתה פיתחת משהו

הרב עובדיה הכבוד שלו יחיד במינו.ועוד דברים חשובים מאוד מאוד שעוזרים לעם ישראל.

זאת דעתי

פורסם

קרירין-אתה פיתחת משהו

הרב עובדיה הכבוד שלו יחיד במינו.ועוד דברים חשובים מאוד מאוד שעוזרים לעם ישראל.

זאת דעתי

2rpz4a1.jpg

אם הוא היה יוצא בהצהרה "שלמו מיסים ותתגייסו לצבא" הוא היה עוזר מאד, ביינתים הוא מקל בגלגלי המדינה

פורסם

יש סיבה מדוע לא מתגייסים -למד אותה.

החרדים משלמים מיסים - השטויות האלה כבר עבר זמנה.

פורסם

rroonnii-אם הבנתי אותך נכון לקחתה לי את המילים,ואני מאוד עייף עכשיו,לילה טוב

פורסם

כן יש סיבה, הם יכולים לא להתגייס.

עם כל הכבוד ללימודי התורה, גם אני רציתי להמשיך ללמוד כשסיימתי תיכון אבל במקום זאת התגייסתי כדי להיפצע ולהישאר נכה לכל החיים בזמן שמישהו אחר זכה להישאר בנוחות של הבית כשאנשים אחרים הגנו עליו. ולא תהילים לא פועל נגד טילים.

פורסם
ולא תהילים לא פועל נגד טילים.

בטח שכן

יכל להיות הרבה יותר גרועה

פורסם

אין מספיק תמונות facepalm ברשת כדי לתאר את הרגשתי...

מה שפועל נגד טילים זה מערכות כמו חץ, פטריוט, כיפת ברזל וכו' אה כן וחילים שמועים את השיגורים בדרכים כאלו ואחרות.

פורסם

בטח שכן

יכל להיות הרבה יותר גרועה

מה פתאום היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם לא היו קוראים !

פורסם

למה לא? מי שחפץ בכך שיקרא, אבל שהקריאה הזאת לא תבוא על חשבון אחרים

פורסם
אין מספיק תמונות facepalm ברשת כדי לתאר את הרגשתי...

מה שפועל נגד טילים זה מערכות כמו חץ, פטריוט, כיפת ברזל וכו' אה כן וחילים שמועים את השיגורים בדרכים כאלו ואחרות.

גם תהילים

התפילה יוצרת מגן אנרגיה,שמאיטה את הטיל, מה שנותן לאלוהים מספיק זמן להסיט אותו, אם היו יותר צדיקים ומתפללים וכל בני ישראל היו הולכים בדרכם של גדולי הרבנים, ואם אתה היית מתפלל או עם תהילים

אז האנרגיה שנוצרת הייתה יותר גדולה, אלוהים היה שם לב מוקדם, מה שהיה נותן לאלוהים יותר זמן להסיט את הטיל, ובמקום שהטיל יפגע בבית ויגרום נזק

הוא היה נופל בשטח פתוח

ראה את המקרים האחרונים שהטילים נפלו בשטח פתוח זה בגלל, התפילות וההתמדה של גדולי הרבנים ותלמידיהם

פורסם

כן יש סיבה הם טוענים שנשים, משום מה אפילו הנח"ל החרדי הוא לא באמת חרדי, צה"ל בא לקראתם בכל צורה, בלי נשים, אוכל באיזה הכשר שהם רוצים, שרות ללא פגיעה בשבת עדיין הם יושבים ומגרבצים כל היום...

משום מה לרב הצבאי, ולכל חובשי הכיפה בצה"ל אין בעיה להתגייס, אבל כנראה גם הם חוטאים בפי הרב עובדיה...

והחרדים לא משלמים מיסים מהסיבה הפשוטה שהם מתחת לכל דרגת מס אפשרית, הם לא עובדים ברובם, וחיים על קצבאות ותרומות.

בתורה יש ציווי לעבוד את אדמתך, כנראה שמהפסוק הזה הרב הגדול שלך בוחר להתעלם מידי יום כי זה פוגע לו בפרנץ'...

כמו שאני אומר בכל וויכוח עם פנדמנטליסט מהכת התורנית, תביא לי את הפסוק שבו כתוב שעל כל יהודי לשבת כל היום ולרבוץ בתורה ואני בעצמי יממן לך את אורך החיים הזה...

גם תהילים

התפילה יוצרת מגן אנרגיה,שמאיטה את הטיל, מה שנותן לאלוהים מספיק זמן להסיט אותו, אם היו יותר צדיקים ומתפללים וכל בני ישראל היו הולכים בדרכם של גדולי הרבנים, ואם אתה היית מתפלל או עם תהילים

אז האנרגיה שנוצרת הייתה יותר גדולה, אלוהים היה שם לב מוקדם, מה שהיה נותן לאלוהים יותר זמן להסיט את הטיל, ובמקום שהטיל יפגע בבית ויגרום נזק

הוא היה נופל בשטח פתוח

ראה את המקרים האחרונים שהטילים נפלו בשטח פתוח זה בגלל, התפילות וההתמדה של גדולי הרבנים ותלמידיהם

אתה מודע לזה שבתקופת המקרא על זיון שכל כזה היו סוקלים אותך בתור עובד אלילים כה?

למה את המנהג הזה דווקא בחרו לזנוח, הייתי נהנה הרבה יותר מבני ברק אם הייתה שמה סקילה יומית, אחלה אטרקציה תיירותית...

פורסם

אאל"ט התפוצץ לי וריד במוח עכשיו מרוב קשקשנות מוחלטת

בתקופת המקרא הכהנים היו יוצאים בראש הצבא ולא נשארו לזיין בשכל כמו היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים