עבור לתוכן

הרב עובדיה: התלמידים החילונים כמו בהמות

Featured Replies

פורסם

wrecker

כתבת דברים שאינם קשורים לנושא -אני יכול להביא לך הסבר להכל אבל אתה לא נראה כאחד שבכלל מתעניין

[אני כבר הפסקתי להגיב לכל אחד]

לקשר בין הרב עובדיה [ושאר רבנים חכמים] לזקנים משועממים בסופר שמשחקים ששבש,

איזה דור

מלא דעות קדומות כרימון, לא יודעים בכלל מה זאת יהדות.

לבי מלא רחמים עליכם.

.בגלל שאני יודע מזה יהדות אני נסלד מהם..כתבתי את זה מאוד יפה!

וגם אני אפסיק להגיב לכל אחד.. אופס כבר הגבתי ::)

אתה לא צריך לרחם על אדם חופשי חח

• תגובות 98
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח

יודע? אפשר להראות לך ברגע שאתה באמת לא יודע רוצה לנסות?

חופשי? יותר קל להתנער מאשר לקיים

איזהו הגיבור הכובש את יצרו.

קודם כל הבאתי את דבריו של הרב והכל מוסבר -אז מה בעיה? למה ללכת ולהכניס נושאים לא קשורים :silly:

כמו שציינתי יש חברה שרק שומעים רב רק שמועים דת ישר זורקים את כל הזבל שיש להם בראש.

אני רק אכתוב לך שהדבר שהכי משגע אותי זה אנשים שחושבים שהם יודעים אבל [יש להם אי דיוק -שזה ממש משמעותי] ואז הם חיים בצורה ש.. אני מכיר את זה.

תנסה אותי ותראה ..

פורסם

כמו שציינתי יש חברה שרק שומעים רב רק שמועים דת ישר זורקים את כל הזבל שיש להם בראש.

נשמע כאילו אתה מתאר את ה"דרשה" של עובדיה - חחח

הוא גם זורק את כל מה שיש לו - חחח

פורסם

כפייה דתית FTW!!!! :bash: :bash:

פורסם

אנשים יושבים בשיעור לומדים ואז גם שם אומרים כפייה :screwy:

פורסם

הרב עובדיה צודק כמעט ב 100%

ואני חילוני שלם.

אין שום דגש על חינוך יהודי בבתי ספר חילוניים.

אין שום דגש על פיתוח המודעות העצמית של התלמידים שהם הינם יהודים.

אנחנו מדינה של יהודים ואנחנו שורדים רק כי אנחנו ביחד

אז בבתי הספר צריך חינוך שמשקף את החינוך היהודי של פעם.

הרב הגזים אאבל הוא בגדול צודק. מלמדים אותך לחשוב כמו הגויים,

אפשר ללמוד טכנולוגיה ומדע והרבה דברים של המאה המודרנית אבל צריך גם מערכת חינוך שתבין שאנחנו תלמידים יהודים לא תלמידים אמריקאים.

וצריכים להיות מחוברים חזק למנהגים של העם.

השיעורי תנ"ך הם סתם סיפורים משעממים בעיני החילונים.

צריך בבתי הספר שיעורי היסטוריה של היהדות וטיפה שטיפת מוח גם לא תזיק לתלמידים. ההיתממות האמיתית היא לחשוב שצריך לחנך את התלמידים להיות עם ראש פתוח.

ובגלל החינוך היותר מידי חילוני ודפוק שמקבלים בבתי הספר הרבה מוחות בורחים לחו"ל כי לא הכניסו בהם את החשיבות של המדינה והיהדות.

והרבה משתמתים מאותה סיבה.

הרב צודק בקיצור.

אנחנו ישראל לא ארצות הברית.

פורסם

מה קשור שטיפת מוח?

לומדים את היהדות בצורה הנכונה.

צדקת שכתבת בבית -ספר חילוני התנ"ך שם מוצג כסיפורים ושירים -וגם מעבירים את זה בצורה משעממת והלימוד גם לא מדויק בכלל.

אבל פה מדובר על דברים בסיסים שילד יהודי היה יודע תמיד.

לא מדברים על חזרה -בתשובה [כמובן שהרב היה רוצה שכולם ימשיכו את המסורת]

אבל לא לזה התכוון- התכוון רק לדברים בסיסים לדעת שמע ישראל קידוש וכדומה.

פורסם

חשבתם אולי שהסיבה שאנשים מתרחקים מהיהדות

היא כי אנשים כמו עובדיה יוסף ועוד כוכבים רבים אחרים

הם הפנים של היהדות במדינת ישראל? הם הנציגים?

לכל אדם נורמאלי האנשים האלה נראים כבדיחה מהלכת ובצדק.

פורסם

לא צריך להתייחס לכל שטות שאומר הזקן המפגר הזה.

פורסם

אתם עושים צחוק -זה משהו.

אבל ברגע זה הבאתי הסבר לדברים שלו ולמה שאמר -אז למה לשחק אותה ט-מ-ב-ל.

הסיבה שמתרחקים -זה מאותה כתבה שקראת ,והבית ספר החילוני.[למה דווקא לרב הזה נטפלים- כי הוא קשור לש"ס ולשמאלנים זה לא טוב,כמעט כל רב אפשר לצטט משפטים בודדים מתוך שיעור ולהוציא אותן מהקשרם]

"הרב עובדיה יוסף לא אמר שהחילונים הם בהמות, אלא הוא מסר דרשה שלמה [שממנה הוציאה משפט אחד שהוצא מהקשרו] ובו נאמר: "הם לא יודעים מה זה קידוש ואחר כך אוכלים כמו בהמות".

לאכול כמו בהמה, הכוונה בלי מחשבה, בלי הודיה לבורא עולם שנתן לך את האוכל, שכך בדיוק עושה הבהמה - אוכלת ושותה בלי להודות למי שברא אותה."

הרב מדבר בענייני תורה לציבור ששומר תורה -אז די כבר להכניס תאף ולשגע תציבור הזה.

אם אני הייתי פותח כאן אשכולות מה שהולך בציבור החילוני הפורום היה קורס- אבל אני לא עושה את זה כי לא מדובר על ציבור שלם -בכל מקום יש משוגעים וחולים.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם ,אבל גם עם הוא דיבר רק על אוכל ,זה עדיין כפייה ,למה נראה לך שאם אתה עושה איזה טקס דתי מוזר לפניי האוכל זה הופך אותך ללא בהמה ?

פעם אחרונה שבדקתי הבהמות הכי גדולות פה בארץ זה החרידים (אני מדבר בהכלל ויודע שיש יוצאי דופן ,אבל אני מדבר על הרוב ) שמביאים ילדים כמו חייות ,אז סבבה אולי אני לא מברך לפניי האוכל ,אבל לא כמו החרדים , אני לא משריץ ילדים כמו בהמה .

פורסם

החרידים הם הכי דפוקים בראש

ראיתי באמנון לוי

שנשים "חוטפות" את הילד שלהם מבעלם אחרי שמתגרשים והן הולכות למקומות ממש חרידים ושם החרידים מודעים לזה שהיא חטפה את הבן שלה ומסתירה אותו מבעלה לשעבר והם אומרים שזה מצווה כי האשה נהיית דתיה וגם הילד מגדל תחרא הזה השיער בצדדים כמו איזה פריק והחרידים בשכונות עוזרים לה בהכל למרות שמודעים לזה שהיא חטפה אותה בעיניהם היא עשתה מצווה והביאה עוד מישהו שהם יכולים לזיין לו זיוני שכל על אלוהים הגדול

פורסם

במקרה ראיתי את זה.

מה הוא ציין שם? [אני מתפלא בכלל שציין זאת]חרדים קיצונים.[br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:10:25

אני לא יודע מה אתכם ,אבל גם עם הוא דיבר רק על אוכל ,זה עדיין כפייה ,למה נראה לך שאם אתה עושה איזה טקס דתי מוזר לפניי האוכל זה הופך אותך ללא בהמה ?

פעם אחרונה שבדקתי הבהמות הכי גדולות פה בארץ זה החרידים (אני מדבר בהכלל ויודע שיש יוצאי דופן ,אבל אני מדבר על הרוב ) שמביאים ילדים כמו חייות ,אז סבבה אולי אני לא מברך לפניי האוכל ,אבל לא כמו החרדים , אני לא משריץ ילדים כמו בהמה .

כמה קשה להבין? הרב מדבר רק בעניין של תורה [לפי היהדות]

לפי היהדות אתה צריך לברך לפני האוכל [שזה לוקח פחות מ3 שניות]

לפי התורה יש מצווה להביא ילדים .

אתה מדבר בכיוון שלך ללא קשר ליהדות -היש מבין?

ומה רוב? רוב הציבור החרדי [כל המגזרים] יש בממוצע 5 ילדים. אין הרבה שיש להם 12 וכו'.

פורסם
הרב עובדיה צודק כמעט ב 100%

ואני חילוני שלם.

אין שום דגש על חינוך יהודי בבתי ספר חילוניים.

אין שום דגש על פיתוח המודעות העצמית של התלמידים שהם הינם יהודים.

אנחנו מדינה של יהודים ואנחנו שורדים רק כי אנחנו ביחד

אז בבתי הספר צריך חינוך שמשקף את החינוך היהודי של פעם.

הרב הגזים אאבל הוא בגדול צודק. מלמדים אותך לחשוב כמו הגויים,

אפשר ללמוד טכנולוגיה ומדע והרבה דברים של המאה המודרנית אבל צריך גם מערכת חינוך שתבין שאנחנו תלמידים יהודים לא תלמידים אמריקאים.

וצריכים להיות מחוברים חזק למנהגים של העם.

השיעורי תנ"ך הם סתם סיפורים משעממים בעיני החילונים.

צריך בבתי הספר שיעורי היסטוריה של היהדות וטיפה שטיפת מוח גם לא תזיק לתלמידים. ההיתממות האמיתית היא לחשוב שצריך לחנך את התלמידים להיות עם ראש פתוח.

ובגלל החינוך היותר מידי חילוני ודפוק שמקבלים בבתי הספר הרבה מוחות בורחים לחו"ל כי לא הכניסו בהם את החשיבות של המדינה והיהדות.

והרבה משתמתים מאותה סיבה.

הרב צודק בקיצור.

אנחנו ישראל לא ארצות הברית.

איזה נאיביות

אם אתה חי בסרט ועם חינוך לערכים יהודים, אהבת המנהיגים אנשים לא ילכו לחו''ל אז :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

מה שמחזיק את האנשים זה תנאי המחיה מצב כלכלי, והכדאיות של להיות אזרח

פורסם

יפה אתה בעצם מחזק את טענתי

גם אתה קובן של מערכת החינוך שלנו (וגם אני למען האמת)

וזו החשיבה שלך,הכדאיות לאזרחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים