עבור לתוכן

הרב עובדיה: התלמידים החילונים כמו בהמות

Featured Replies

פורסם

קרירי היקר, ירית ל2 כיוונים שונים.

אני לא אנסה להצדיק את הרב כי זה לא מעניין אותי.

אין סתירה בין להיות בהמה לחכם ולפתח טכנולוגיה.

אגב הוא אמר "אוכלים כמו בהמות" - לא מברכים על האוכל.

אבל כמובן שלכתוב שהוא קרא לחילונים בהמות זה הרבה יותר מכניס לעיתון.

תפסיק לבלבל במוח. אתה מגן על פוחח ופרחח שמנבל פיו לכל מה שלא מבין או ממנו חושש. המלה "בהמה" או "חמור" משמשת אצלו לקללה ידועה ולא מהיום. כל ההתפלפלות וההתחכמות לא תעזור, הוא פשוט מקלל בלשון גסה מה שאין מוצא חן בעיניו או מה שאינו מבין. לא לחינם הוא מנהיג מפלגה עם האחוזון הכי גדול של גנבים ופושעים בין ראשיה.

• תגובות 98
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הןא כזה טמבל ..

כל מי שלא יודע תורה בשבילו בהמה.. בשבילי הוא בהמה שהוא לא יודע מחשבים.

הוא צריך להבין שלא כולם רוצים להיות דתיים ולא כולם רוצים לדעת תורה כמוהו! השטיפות מוח שלו צריך להוציא מחוץ לחוק.

דת זה דבר נרכש ואנשים צריכים להבין את זה, אם הוא היה נולד בחו"ל הוא היה היום כומר שמטיף על הנצרות..

יש תורה, יש דת, למה לחפש כל היום עוד איסורים ועוד החמרות ולזלזל בכל מי שלא כמוהם? למה לא לתת לשאר לחיות בשקט?

שיפסיקו להתעשק בחייהם של אחרים ולהראות כמה שלהם "טובים יותר" וכמה הם "חכמים יותר"

פורסם

כי הוא ערס מצוי, רק מה במקום לשים שרשר ולהטריד אנשים ברחוב כדי להראות כמה הוא גבר, הוא שם שמלה ומטריד מדינה שלמה

פורסם

תמיד איכשהו אני חושב שאני אצא מהפוסטים האלה, וכולם מנסים למשוך אותך בחזרה.

מדהים כמה הנאה השנאה שלכם יכולה להסב לכם.

ובשנית:

I'm Outa Here

פורסם

לא שנאה, בעייני אדם הוא אדם וזה לא משנה מי הוא, אבל אדם מאד מושפע מהסביבה שלו, ולכן רוב החרדים הם בהמות חשוכות במלוא מובן המילה, לברך על האוכל או לעשות קידוש לא מפצה על העובדה שהם עלוקות חברתיות-כלכליות עם מנטליות "מגיע לי" מהקשות שאפשר למצוא, מתעקשים להתבדל ולהתבודד ולא ליטול חלק בפעילויות בסיסיות שנדרשות כדי לקיים חברה תקינה בישראל ולכן מבחינתי הם מהווים נטל.

פורסם

אחי זאת היתממות של ילד בן 2... הוא ידע טוב מאוד איך התפרשו דבריו כשהוא אמר "בהמה"...

בכלל איזה מן טיעון זה?

אז גם הוא בהמה.. הרי בהמה לא לובשת מכנסיים, וגם הוא לא לובש מכנסיים..

וגם בהמה שותה מים, וגם הוא שותה מים. אז מה הוא שונה מבהמה?

איזה מן הקבלה מטומטמת זאת?

תרב מעניין תורה וזה שיעור אם היית בו -אז היית אולי מבין.

וכבר הוסבר

הרב עובדיה יוסף לא אמר שהחילונים הם בהמות, אלא הוא מסר דרשה שלמה [שממנה הוציאה משפט אחד שהוצא מהקשרו] ובו נאמר: "הם לא יודעים מה זה קידוש ואחר כך אוכלים כמו בהמות".

לאכול כמו בהמה, הכוונה בלי מחשבה, בלי הודיה לבורא עולם שנתן לך את האוכל, שכך בדיוק עושה הבהמה - אוכלת ושותה בלי להודות למי שברא אותה.

[אבל יש חברה שזה לא מעניין אותם אמת לא אמת -כל מה שקשור לדת לרבנים וכו'' הם יקפצו ויזלזלו ויקללו "והבמה" עוד גדולה.]

מדרש תנחומא (פרשת תרומה, סימן ג):

"מעשה בטורנוסרופוס [מנהיג ברומא] ששאל את רבי עקיבא. אמר לו [טורנוסרופוס לרבי עקיבא]: "למה הקדוש ברוך הוא שונא אותנו, שכתב (מלאכי א, ב) "ואת עשו שנאתי"?

אמר לו [רבי עקיבא]: למחר אני משיבך. למחר אמר לו רבי עקיבא (שהוא חלם חלום).

[שאל אותו טורנוסרופוס:] "מה חלמת זה הלילה ומה ראית".

אמר לו [רבי עקיבא]: "בחלומי היה לי הלילה שני כלבים, אחד שמו רופוס ואחד שמו רופינא" [רופינא היה שם אשתו של טורנוסרופוס].

מיד כעס (טורנוסרופוס). אמר לו [טורנוסרופוס]: "לא קראת שם כלביך אלא (על) ושמי ועל שם אשתי, נתחייבת הריגה למלכות" [מצד הדין ברומא אתה חייב במוות על זלזול במלכות הרומאית].

אמר לו רבי עקיבא: "ומה בינך לביניהם? [מה אתה שונה מאותם כלבים] אתה אוכל ושותה והן אוכלין ושותין, אתה פרה ורבה [מביא ילדים] והן פרין ורבין, אתה מת והן מתים. ועל שקראתי שמם בשמך - כעסת. והקדוש ברוך הוא נוטה שמים ויוסד ארץ, ממית ומחיה, אתה נוטל עץ וקורא אותו א-להים כשמו, לא כל שכן שיהא שונא לכם

;)

לא קשור אבל קשור ל טורנוסרופוס ורבי עקיבא [תלמדו קצת-ותראו מי אלה חז"ל]

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A1_%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A1_%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%A1

פורסם

סיפורי מעשיות הם לילדים קטנים .. זה לא עובד עלי.

הוא לא יכול להגיד לאנשים איך להתנהג ומה לעשות, אנשים רוצים לאכול איך שבא להם ומה שבא להם.. מספיק שיגידו תודה למי שהכין.

אדם לא נועד כדי להלל את אלוהים, אם כן זה פשוט טיפשי..

לחשוב שמישהו הקים מעצמה מטורפת שנקראת כדור הארץ רק בשביל שיגידו לו כמה הוא גדול? אם אני הייתי במקומו הייתי גורם גם לחיות לדבר ומלמד אותם להתפלל.

כל התורה מתבססת אצל הדתיים על איסורים, סליחות (גובל בפחד) ו"חגיגת" חגים..

לדעתי הדבר העיקרתי שהתורה מלמדת שהוא דרך ארץ הוא הדבר שהכי חסר להם.

מצטער שאני מכליל אבל זה מנסיון חיים ודברים שאני רואה ביום יום..

ד"א עם זאת שאני "מתנגד" לדת אני שומר כשרות כי אני מאמין שזה יותר בריא, אני חוגג חגי ישראל כי זו המסורת שבא גדלתי..

אבל זה לא ימנע מימני לנסוע או לעשות מה שארצה.. התורה בשבילי נתפסת כמדריך לחיים ופחות כדת חשוכה.

פורסם

למי אכפת מה אמר איזה זקן באיזו ישיבה שכוחת אל? אז אמר, ביג דיל.. אפשר לחשוב מי הוא בכלל שאתם לוקחים את זה כל כך קשה.

לכו לבקר פעם בסופר ותראו איך זקנים ממורמרים קוראים לקופאיות..

פורסם

זקנים ממורמרים בסופר אינם אישיות פוליטית עם השפעה נכבדת שנותנים את הטון לעשרות אחוזי מהאוכלוסיה

פורסם

למי אכפת מה אמר איזה זקן באיזו ישיבה שכוחת אל? אז אמר, ביג דיל.. אפשר לחשוב מי הוא בכלל שאתם לוקחים את זה כל כך קשה.

לכו לבקר פעם בסופר ותראו איך זקנים ממורמרים קוראים לקופאיות..

הו! זה העיניין.. האיש הזה יש כח, הוא משפיע על אנשים..

לפני יומיים שמעתי שידור ברדיו על מהומות שחרדים עושים, נערה שהכו אותה כי לא ישבה בצד האחורי של האוטובוס, עקרו ספסלים ברחוב כדי

שנשים לא ישבו ויהיו מקור לראווה והיו עוד מקרים שהייתי פשוט בהלם שקיימים במדינת ישראל הכיבייכול דמוקרטית ומתקדמת..

אז למזלנו אנחנו לא חיים באזורים האלה אבל יש אנשים שכן והם סובלים. הכל בגלל איש אחד שאמר....

שלא נשכח את המקרה של איש אחד שאמר להתעלל בילדים.. ואני שואל איפה הגבול? איפה השכל?

פורסם

wrecker

כתבת דברים שאינם קשורים לנושא -אני יכול להביא לך הסבר להכל אבל אתה לא נראה כאחד שבכלל מתעניין

[אני כבר הפסקתי להגיב לכל אחד]

לקשר בין הרב עובדיה [ושאר רבנים חכמים] לזקנים משועממים בסופר שמשחקים ששבש,

איזה דור

מלא דעות קדומות כרימון, לא יודעים בכלל מה זאת יהדות.

לבי מלא רחמים עליכם.

.

פורסם

אני מציע שתשמור את רחמיך לעצמך ותשלח את איעך ללשכת הגיוס. התועלת תיהיה רבה יותר

פורסם

חתול זקן שכמותך :yelclap:

אמרת אמת

אם כי נגררת אל מחוזות הנאצה שבו עובדיה עובדיה מצוי אבל שוב :yelclap:

אמת דיברת !

פורסם

סתם זקן מטומטם

כל מי שמושפע ממנו הוא אידיוט גמור

צריך להיות ממש חסר חיים בשביל להקשיב לבבון הזה ועם בעיה שכלית קשה מאוד

תחיו את החיים שלכם אל תהיו מושפעים

אין שום אלוהים ולא יהיה שום אלוהים ושום דבר למעלה ששומר עלינו

הכל חארטה אחת גדולה שנוצרה ע"י אנשים חסרי חיים משעוממים שלא היה להם מה לעשות בזמן הפנוי

אלוהים אמור לשמור עלינו , לא?

לא ראיתי אותו שומר על המשפחות שנהרגות בתאונות

הוא לא שמר על הגאים החפים מפשע שנרצחו ע"י רוצח בת"א

וכו' וכו'

כשתהיי הוכחה נצחית שקיים אלוהים , נחשוב עליו

לדעתי , כל מי שמאמין באלוהים הוא אידיוט גמור ומושפע מאוד

בדיוק כמו כל מי שמודע לנזקי הסיגריות לעצמו ולילדיו ממשיך לעשן גם מפגר ברמות

אבל כל אחת עם השריטה בראש שלו

חבל רק שהשריטות הכי מפגרות שיכולות להיות הגיוניות משום מה בעולם שלנו.

פורסם

עוד כמה פניני חוכמה מבית הרב:

היה צונאמי ויש אסונות טבע נוראיים. כל זה ממיעוט התורה. איפה שיש תורה זה מקיים את העולם. שמה [בניו אורלינס] יש שם כושים. כושים ילמדו תורה? יאללה נביא להם צונאמי, נטביע אותם. מאות אלפים נשארו בלי קורת גג. עשרות אלפים הרוגים. כל זה כי אין להם הקדוש ברוך הוא.
מי שיצביע ש"ס מקומו מובטח בגן עדן.
מי שחושב מחשבות אוון על בחורי הישיבות וקורא אותם פרזיטים, הוא מנוול, אפיקורוס...מותר להרוג אותו.
לא ישלח את ילדו לאיפה שיש מורים חילונים שלא יודעים הלכות. המורים החילונים הם לא מורים, הם חמורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים