עבור לתוכן

הרב עובדיה: התלמידים החילונים כמו בהמות

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/1534599

ממש גאון הדור עובדיה

הראה בלי קידוש איך הינו מפתחים טכנולוגיה \מכוניות \מטוסים וכו וכו ?

בטח בנאסה כולם למדו בישיבה ::) ::) ::)

ורוני מה יש לך להגיד על זה ? (אני לא מדבר על אם יש אלוהים או לא אלה על ההתבטות המטומטמת הזאת)

• תגובות 98
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים אם הרב, אולי הרוב לא אבל חלק גדול מהתלמידים בהחלט כמו בהמות

פורסם

בתור תלמיד, אני יכול להגיד שהוא צודק באופן חלקי.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים אם הרב, אולי הרוב לא אבל חלק גדול מהתלמידים בהחלט כמו בהמות

הרוב בהמות ? כניראה יש לך הגדרה מוזרה לבהמות ?

חילונים לומדים דברים שמועילים לחברה לא אוקוס פוקוס משרתים בצבא ומשלמים מיסים

חרדים לא כולם אבל חלק גדול מהם לא משרתים בצבא ומוצצים קיצבאות ובדרך משריצים ילדים שהם נותנים להם חינוך קלוקל וחשוך

ובתכלס מקרבים אותנו לארצות חשוכות נוסח אירן

פורסם

קרירי היקר, ירית ל2 כיוונים שונים.

אני לא אנסה להצדיק את הרב כי זה לא מעניין אותי.

אין סתירה בין להיות בהמה לחכם ולפתח טכנולוגיה.

אגב הוא אמר "אוכלים כמו בהמות" - לא מברכים על האוכל.

אבל כמובן שלכתוב שהוא קרא לחילונים בהמות זה הרבה יותר מכניס לעיתון.

פורסם

matteo אתה די סוטה מהעיקר כאן. ההתקוממות היא נגד המשפטים האלו:

"המורים החילוניים הם חמורים. צריך להוסיף להם ח' בגלל זה". הוא הוסיף כי המורים במערכת החינוך החילונית "לא יודעים כלום, לא שבת ולא מועד" וציין כי "מה מלמדים? מלמדים אותם היסטוריה וכל מיני קשקושים של אומות העולם, זה הכל".
פורסם

matteo אתה די סוטה מהעיקר כאן. ההתקוממות היא נגד המשפטים האלו:

"זה הכל"- מאחר ולא מלמדים כביכול על יהדות.

ובאמת נראה לך שאני הולך להתווכח איתכם פה, אני מיואש מהשטויות האלה

i am outa here

פורסם
  • מחבר

מהשטויות או מהאמת ? ומזה שאנחנו לא שפוטים של אדם זקן שלובש שימלה ;D

פורסם

ובאמת נראה לך שאני הולך להתווכח איתכם פה, אני מיואש מהשטויות האלה

אין פה שום ויכוח, פשוט לא הבנת את הרעיון של הכתבה. (או שהעדפת לא להבין.. אבל אני לא אכנס לזה גם כן :))

הביקורת שלו היא לא על זה שהם לא מברכים לפני האוכל, אלא על זה שהם לומדים חומרים שלא לרוחו בבית הספר.

ואם לא הצלחת להבין את זה אז חבל.

ואם אתה מתעלם מזה (מה שיותר נראה לי), אז יותר חבל.

פורסם

עובדיה יוסף הוא כמו אורן זרזיף - פרובקטור כדי לקבל פירסומות

מזכיר את הפרק ההוא בסיינפלד :" קוז, טאנ זה " שג'ורג' משאיר את כובע הסייבל ( סוג של פרווה יקרה ) אצל הדייט שלו כדי שהיא תיתן לו דייט שני וככה הוא מתעלק עליה פעם , פעמיים או יותר עד שהיא יעאנו מתרגלת / מתמכרת / מטמטמת מימנו וככה היא יוצאת איתו .

ככה עובדים השניים הללו , מה איכפת להם מה יוצא להם מהפה כל עוד הם מקבלים פירסומת חינם על זה והציבור מתרגל לשמוע עליהם " קוז טאן זהה "

האמת הוא ניראה כמו אחד המנהיגים של משמרות המהפכה ( הכוונה מבחינת מראה ולבוש ומבחינת סיגנון דיבור )

פורסם

האמת הוא ניראה כמו אחד המנהיגים של משמרות המהפכה ( הכוונה מבחינת מראה ולבוש ומבחינת סיגנון דיבור )

הבעיה היא, שפה הרב עבדיה יוסף הוא בדיחה לדעת הרבה אנשים ורוב הציבור

החילוני מתעלם מדעותיו ויש להם גם את החופש הזה.

באיראן, יש לראשי מגבת האלה המון כוח ובעצם הם השליטים האמיתיים של איראן,

אחמדינג'אד הוא בובה על חוט החומייני.

פורסם

קרירין

אני ממקומך לא ההייתי לומד מאתרים הללו -למה? באמת יכול להיות שאמר הרב בהמות -אבל אם אתה לא נמצא בשיעור אז מביאים לך את זה בצורה הפוכה, כל מי ששומע תשיעור ויראה תכתבה יגחך.[יש שיעור של הרב כל מוציאי שבת- פשוט מישהו מהתקשורת יושב קבוע ומחפש תדברים "שלא במקום"]

לקרירין..

יש אתר שמראה הרבה אי דיוקים ומוציאים דברים מהקשרם -רוצה לראות אותו?

אם אני אתיחס רק לכתבה

אז ככה - הרב מתייחס רק בעניין של תורה[יהדות] שהציבור [יותר נכון בבית-ספר החילוני] לא מלמדים דברים בסיסים ביהדות [ואין קשר להיות דתי]

קידוש, שמע ישראל וכו'...

אבל ללמד היסטוריה של עמים אחרים -כן זה כן.

בסך הכל נאמר בהמה [שמתנהג כבהמה- אין הכוונה ברברי] בהמה לא מקדשת לפני האוכל וכו'..? נכון. אז מה אתה שונה מאותה בהמה?

זה הכל.

יוצא מזה דווקא ההפך שהאדם הוא בכיר הבריאה יש לו נשמה לא כמו לבהמה אז אדם שלא עושה כלום מה ההבדל בינו לבהמה היא גם רק אוכלת ושותה וכדומה..[שוב הכל בעניין של תורה].

עוד חשבו פה שהוא התכוון לברברים :nono:

יפה להכניס לכתבה גם דברים לפני שנים

חכמה בגוים תאמין תורה אל תאמין [היהדות לא נוגדת מדע -תצא מהבועה הזאת]

הרב אמר חמורים למורים? ראה למה מתייחס רק בעניין של תורה.

אתה רוצה ללמוד חשבון- תלמד וכו'..[הרב בעצמו למד אנגלית- כי היה צריך להשתמש בזה ;)] אבל שוב הרב מדבר רק על תורה

שלא יודעים דברים בסיסים של ילד בגיל 3.

מה בעיה לגבי השואה?

לפי היהדות אין דבר כזה סתם פורענות.

תמיד בכל הדורות עמי הארץ היו עושים זאת .

ומי לנו גדול מרבי עקיבא שבתחילת שנותיו היה עם הארץ והעיד על השנאה התהומית של עמי הארץ [כינוי לאנשים שלא למדו מימיהם תורה, וכתוצאה מכך אמונתם בהקב"ה פגומה, ואינם מקיימים מצוות התורה] כלפי לומדי תורה ושומריה, כמפורש בתלמוד במסכת פסחים (מט עמוד ב):

א?מ?ר ר?ב??י ע?ק?יב?א, כ??ש??ה?י?ית?י ע?ם - ה?א?ר?ץ, א?מ?ר?ת??י, "מ?י י?ת??ן ל?י ת??ל?מ?יד ח?כ?ם ו?א?נ?ש???כ?נ?ו? כ??ח?מו?ר". א?מ?רו? לו? ת??ל?מ?יד?יו, ר?ב??י, א?מ?ר, ,כ??כ?ל?ב´. א?מ?ר ל?ה?ם, ז?ה [חמור] נו?ש??ך? ו?ש?ו?ב?ר ה?ע?צ?ם, ו?ז?ה [כלב] נו?ש??ך? ו?א?ינו? ש?ו?ב?ר ה?ע?צ?ם. ג?דו?ל?ה ש??נ?א?ה, ש??ש?ו?נ?א?ין ע?מ??י ה?א?ר?ץ א?ת ח?כ?מ?ים, יו?ת?ר מ?ש??נ?א?ה ש??ש?ו?נ?א?ין גו?י?ים א?ת י?ש??ר?א?ל, ש??נ?ה ו?פ?ר?ש? [חוזרים בשאלה, שונאים] יו?ת?ר מ?כ??ל??ם.

אני רק מציע עצה [במיוחד למאמינים]

והוי זהיר מגחלתן [של חכמים] שמא תיכווהשנשיכתן נשיכת שועל, ועקיצתן עקיצת עקרב, ...וכו'. [פרקי אבות].

פורסם

אחי זאת היתממות של ילד בן 2... הוא ידע טוב מאוד איך התפרשו דבריו כשהוא אמר "בהמה"...

בכלל איזה מן טיעון זה?

אז גם הוא בהמה.. הרי בהמה לא לובשת מכנסיים, וגם הוא לא לובש מכנסיים..

וגם בהמה שותה מים, וגם הוא שותה מים. אז מה הוא שונה מבהמה?

איזה מן הקבלה מטומטמת זאת?

פורסם

עובדיה עובדיה, ששינה שמו לעובדיה יוסף כי גם את מסורת משפחתו שלו אינו מכבד, הוא פרחח ובהמה בהתנהגותו, וכמעט כל דרשה שלו מוכיחה זאת, גם מוכיחה מי ומה הם עדת המטומטמים הנוהים אחריו. הוא גונב דעת הבריות בכך שמכנה עצמו ספרדי וגם מנהיג מפלגת גנבים ופושעים שמתיימרת לייצג את הספרדים בעוד שהוא עצמו יהודי ערבי או בבלי, לא ספרדי ולא נעליים.

מעבר לכך שהוא חוטא בניגוד לדרכי תורה ולובש מלבושי נשים בניגוןד להלכה מפורשת. הוא גם בוגד בתורה ומחלל שם שמים ברבים בכך שמתיימר לדעת חשבונות הבורא, שכח מי עובד את מי ומתיהר להיות כאל עצמו. הוא מבייש את היהדות ומרבה להרחיק יהודים מדתם.

אין שנאה גדולה כשנאת הדתי האטוםאת כל השאר, ולראיה שכל טענה בענין התנהגות הבהמות המתקראות "רבנים" נענית בתגובה הלעוסה האוטומטית של "זה הכל שאתם שונאים אותנו".

הלו !!! זה לא ששונאים אתכם, זה שאתם באמת בהמות ומרעין בישין על עם ישראל.

הגיע הזמן שילמדו לא מאתרים שחוזרים ומשננים את אותן השטויות הלעוסות אלא גם ממקורות ידע אחרים.

אלא שהדת תמיד היתה נגד המדע ונמגד כל דבר שיכול להרבות ידע מעבר למגבלות הלהג הדתי, רק שהצביעות שלהם מעולם לא הפריעה להם להנות מהידע והמדע. כל עיקר הטפותיהם להרבות שליטה וכוח ורדיפת כבוד, והאלימות שלהם במיוחד ביניהם לבין עצמם ידועה ואינם נרתעים גם מרצח של יהודים אם זה מתאים להם.

העובדיה עובדיה הזה ידוע בלשון הרעה שלו, ניבולי פה כעיקר תרבותו, והמגינים עליו מעידים על עצמם שהם אינם שונים בתרבותם מאותה בהמה. בעשרים השנה האחרונות לא הוציא דבר חוכמה ומוסר מפיו מלבד פסקים בסגנון "שאיזו אצבע מותר לחטט באף בשבת" או "כל המהלך בין שתי נשים כאילו הלך בין שני חמורים" וידוע הרי שהמלה "חמור" היא אחת מהקללות החביבות עליו.

פורסם

עם כל הכבוד, קידוש לא הופך אותך לבנאדם ולא תפילות ולא ברכות ולא קמעות.

מבחינתי זה הרבה יותר חצוף, מלוכלך ו"בהמתי" להתעלק על החברה, לא לעשות צבא, לא לשלם מיסים, לדרוש מימון למוסדות חינוך ולא לתת למשרד החינוך לפקח עליהם ולמצוץ את לשד החברה ובו זמנית להשתלח בה כל הזמן ואם מעלים ביקורת לצעוק אפליה.

נשבר הזין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים