עבור לתוכן

יציבות כרטיס מסך ב-OC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד.

עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט.

תודה!

פורסם

באותו ת'רד שפתחת , יכולת לשאול גם על יציבות ..

זה סתם מיותר עכשיו - דיון בלי כרטיסים לדיון במחיר שקבעת .. :-X

פורסם
  • מחבר

קצת הבנת הנקרא: בת'רד השני ביקשתי המלצה ליצרן ספציפי של כרטיס עם דרישות מסויימות שציינתי, שאני מעוניין לקנות.

כאן השאלה היא כללית יותר, ללא הגבלות מחיר או דרישות, אלא בכל טווח מחיר, בכל סוג של כרטיס (רצוי nVidia), עם כל סוג זיכרון, AGP או whatever:

איזה יצרנים, באופן כללי (שוב), מייצרים את הכרטיסים הכי יציבים ב-OC של המערכת בכלל ושל הכרטיס עצמו בפרט?

אם במקום להעביר ביקורת תתעמק בהודעה, תוכל לחסוך לכולם הרבה אנרגיה.

תודה.

פורסם

כרטיסים מקוררים טוב הם של

Gainward

Abit עם קירור OTES

Leadtek

כל השאר קירור רגיל.

פורסם

קצת הבנת הנקרא: בת'רד השני ביקשתי המלצה ליצרן ספציפי של כרטיס עם דרישות מסויימות שציינתי, שאני מעוניין לקנות.

כאן השאלה היא כללית יותר, ללא הגבלות מחיר או דרישות, אלא בכל טווח מחיר, בכל סוג של כרטיס (רצוי nVidia), עם כל סוג זיכרון, AGP או whatever:

איזה יצרנים, באופן כללי (שוב), מייצרים את הכרטיסים הכי יציבים ב-OC של המערכת בכלל ושל הכרטיס עצמו בפרט?

אם במקום להעביר ביקורת תתעמק בהודעה, תוכל לחסוך לכולם הרבה אנרגיה.

תודה.

יכולת לעשות את כל מה שכתבת כאן בתראד הקודם שלך!

והוא כן צריך להעביר עיליך ביקורת. להבא תדע לא לעשות את זה וכדאי שתקרא את חוקי הפורום.

פורסם

אתה לא יכול לבקש סתם חברות , כשבת'רד השני אתה מבקש דווקא

GeForce 4 Ti4200 .. יש חברות שטובות ספציפית ל GPU מסויימים .

פורסם

Leadtek at all!!

עריכה:

ברור שלמשפחת הג'י פורסים לכל המיתלבטים..

פורסם
  • מחבר

חבורת מתלהבים ומתלהמים (eranmor ו- voodoo) יקרה:

הרי אם הייתי פותח את השאלה הזו על OC לכרטיס בת'רד השני הייתם מתלוננים ובוכים על זה שהשאלה שייכת לפורום OC, אז בבקשה תתעסקו בפשוט לענות על השאלה אם בא לכם ויש לכם את הידע, במקום "לרגל" אחרי ת'רדים "כפולים" כביכול, ולבזבז מילים על כאלה שטויות...

ושאלה נוספת: האם הקירור של הכרטיס מסך הוא הפרמטר היחיד שמשנה ליציבות שלו ב-OC?

פורסם

Leadtek at all!!

גם ל ATI ?

לת'רד הזה אין מטרה !

זה כמו לשאול מי החברה של המכוניות הכי טובה בעולם ?

ואז יענו : פורשה , למבורגיני , פרארי וכו' ..

אבל לא ידעו שאתה רוצה מכונית משפחתית חסכונית עם מחיר גג של 60,000 ש"ח ... :P

פורסם

לא תמיד אלא גם איכות הPCB של הכרטיס.

אבל לא ידעו שאתה רוצה מכונית משפחתית חסכונית עם מחיר גג של 60,000 ש"ח ... :P

נו.. ו...?!?!

פורסם
  • מחבר

וודו, אני לא מבין למה אתה שם את עצמך במקומי ומחליט שהת'רד הזה קשור לת'רד השני. הת'רד כאן הוא שאלה כללית, לידע הכללי האישי שלי, מתוך סקרנות שלי, ללא שום קשר לרכישה הקרובה (הת'רד השני), שהיא למחשב של אחי, ולא מתוכנן שם OC כלשהו.

ואם לא היית קופץ בראש, היית חוסך לכולם את הקריאה של כל ההסברים האלה, שלא מעניינים אף אחד חוץ ממך.

ואם בא לך לענות גם לגבי ATI, בשמחה, זה רק יעשיר את היידע.

פורסם

חבורת מתלהבים ומתלהמים (eranmor ו- voodoo) יקרה:

הרי אם הייתי פותח את השאלה הזו על OC לכרטיס בת'רד השני הייתם מתלוננים ובוכים על זה שהשאלה שייכת לפורום OC, אז בבקשה תתעסקו בפשוט לענות על השאלה אם בא לכם ויש לכם את הידע, במקום "לרגל" אחרי ת'רדים "כפולים" כביכול, ולבזבז מילים על כאלה שטויות...

אם היית שואל בפורום הקודם היית מקבל תשובה לשאלה שלך. חוץ מזה אין בדיוק תשובה ברורה, יש כמה חברות טובות והזכירו אותם למעלה.

חוץ מזה, לא ממש איכפת לי התראדים שאתה פותח כי בסוף המנהלים יסגרות לך לפי ראות עינהם.

ועוד משהו, כולם פה מנסים לעזור לך אז תגיד תודה חתיכת דיגנרט

פורסם

נו.. ו...?!?!

את הבקשות שלו הוא מפריד לשני ת'רדים -

"ת'רד הכרטיס היציב "

ו "ת'רד הכרטיס שאני רוצה ב500 ש"ח"

ואיך אנשים אמורים לנחש ולקלוע בדיוק לתקציב שלו ולרצונות שלו ?

להסתכל בשני הת'רדים במקביל ולהצליב מידע ?!

פורסם
  • מחבר

אני אומר תודה למי שמנסה לעזור ולא למשועממים שמחפשים לי בציציות איזה ת'רד פתחתי איפה ומה בדיוק שאלתי בו. תקרא את התגובה שלי ל-voodoo (2 הודעות אחורה), אולי זה ינקה לך טיפה את קו המחשבה.

וכמו שאמרת,אם לא אכפת לך, ואתה לא המודרייטור של הפורומים, אז בבקשה תדחוף את האף שלך לעסקים שלך ולא לעסקים של אחרים.

והמשך לשאלות: מה זה PCB?

פורסם
  • מחבר

וודו, חמוד, תשמע:

הת'רד הראשון הוא לרכישה קרובה של כרטיס לאחי, יש בו דרישות מדוייקות ותקציב, ו-OC הוא לא (!!!) אחד מהפרמטרים.

הת'רד הזה הוא שאלה כללית, שלא (!!!) קשורה (!!!) לת'רד השני בשום אופן, ואף אחד לא אמור להבין שיש קשר ביניהם, אלא אם הוא ממש משועמם (רמז רמז).

זה שפתחתי שני ת'רדים באותן סשן של גלישה לא אומר שהם קשורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים