עבור לתוכן

שאלה - איך אני עושה ששני מסכים שמחוברים לאותו כרטיס מסך יציגו דברים שונים?

Featured Replies

פורסם

ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו..

השאלה איך אני עושה את זה?

הכרטיס הוא 4870 ד"א

פורסם

יש שני אפשרויות בדרך כלל

1 לימרוח את השולחן העבודה על שני מסכים (משראיתה )

2 ששני המסכים יראו את אותו הדבר

אני יודע איך עוסים את זה ב ניווידיה אבל לא ניסיתי ב ati

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין עוד אפשרות שפשוט כל אחד יראה משהו אחר ( ובמידה וצריך לחבר עוד עכבר ומקלדת ) אני פשוט ממש לא מבין בזה

ד"א במידה ומריחה זו האפשרות היחידה , האם 4870 עם 512MB יחזיק שני מסכים אחד של 19" ואחד של 17"?

פורסם

אתה בטוח שאין עוד אפשרות שפשוט כל אחד יראה משהו אחר ( ובמידה וצריך לחבר עוד עכבר ומקלדת ) אני פשוט ממש לא מבין בזה

ד"א במידה ומריחה זו האפשרות היחידה , האם 4870 עם 512MB יחזיק שני מסכים אחד של 19" ואחד של 17"?

לא ניראה לי שיש עוד אפשרויות דרך הדרייברים

לחבר עוד עכבר ומיקלדת ?

רק עם יש לך שני מחשבים אין דבר כזה אולי ראיתה מחשב כפול (שניים במארז אחד)

לכול מחשב יש רק עכבר ומיקלדת אחד אין יותר מזה.....

לגבי 4870 ניראה לי שהוא יסתדר כי המסכים קטנים.....

פורסם
  • מחבר

סבבה , אז איך אני עושה את זה?

פורסם

זה אמור ליהיות בדרייבר אני יודע איך עושים את זה ב ניווידיה אבל לא בati

פורסם

אפשר להגדיר תצוגה שונה לכל מסך, אך גם אני מכיר רק את ההגדרות של NVIDIA. הדבר לא דורש ואף לא מאפשר שני מקלדות ושני עכברים (אפשרי להפעיל בעזרת מחשב פיזי אחד יותר מעמדת עבודה אחת, אבל זה כבר סיפור שונה לחלוטין). קח בחשבון שגם אם תגדיר שני מסכים, אפליקציות רבות מאלה שדורשות מסך מלא יסכימו לעבוד רק על ה"ראשי", ורבות גם לא יאפשרו עבודה במשני תוך כדי. שני מסכים טובים בעיקר ליישומים שעובדים בחלונות.

לגבי כרטיס המסך, כל כרטיס כיום תומך באופציה הזו. לשחק אתה ממילא הולך על מסך אחד, לכן תבחר כרטיס שמתאים למסך העיקרי שלך ולמשחקים שלך ללא כל קשר לעניין המסך השני.

פורסם

האמת שאתה לא חייב להסתבך עם הדרייבים בשביל זה. (לא שזה 'כזה' מסובך..)

גם בDisplay settings של הווינדוס אתה יכול להגדיר את זה.

פשוט לחבר את שני המסכים, לבחור שם את המסך שאתה רוצה שיהיה ה"משני" ולסמן

"extend the desktop onto this monitor" וזה יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים