פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים ערב טוב.אני מעוניין לפנק את עצמי בCX500 לכבוד יום הולדתי הקרב.(עוד שבועיים ;D)יצא לי לקרוא על מספר עצום של חיקויים אשר נמכרים גם בישראל.במקרה נתקלתי באותן אוזניות בחנות KSP במחיר מפתה ביותר.http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8397מה דעתכם, האם בטוח לקנות שם, או שמה אני אסתפק בCX300\400?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים KSP חנות אמינה מאוד לדעתי.וCX500 מתנה מרשימה ליום הולדת.שהיה לך יום הולדת שמח
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים הדעות שלנו לא זהות כי אתה סובר שKSP אמינים לגמרי (לפחות כך השתמע) ואני סובר ששמעתי עליהם שהם לא אמינים כשזה מגיע לאחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אתה סותר את מה שאמרתה לפני?אמרתי לדעתיאני קונה KSP שנים,לא אומר שאין בעיות,אבל מרוצה.רוצה להרחיב את הנושא חופשי
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים א. לאב. גם אני אמרתי שזה לפי דברים שקרו לאחריםג. התווכחו על זה מספיק ואין צורך לדון בזה עוד.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר תספר אך הם,גם אני רוצה לקנות אותם חוץ מהעובדה שאני בור בכל מה שנוגע לציוד אודיו, אין בעיה.. אני לא בטוח למה להשוות, בעיקר בגלל שאלו אוזניות הIE הראשונות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.