פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים שלום יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת INNOD3D כבר חצי חנה .קניתי אותו אצל IVORY ובזמן האחרון הטמפרטורה של הכרטיס גבוהה מה אני יכול לעשות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים חם חם... בדקת אם האוורור עובד? האם זו הגירסה עם הקירור של AC? היה לי כזה ולמאוורר יש נטייה להתקלקל.אם הוא עובד תנקה אבק ותבדוק שאין לך משהו במארז שחוסם את זרימת האוויר.אם לא תממש אחריות - אין הרבה מה לעשות במקרה כזה.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים תיקח מברשת קטנה ותנסה להוצי את האבק מהחריצים של גופי הקירוראל תוצי את גוף הקירור
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מחבר http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt.htmזה הכרטיס שלי מה אפשר לעשות עם הטמפרטורה הגבוהה כל כך של 86 מעלות מה כבר אני יכול לומר להם בחנות?הם בטח יגידו הכל בסדר עם הטמפרטורה מה אתם הייתם עושים?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים בתור התחלה תירגע זה לא מעלום זה אחוזים זה לא באמת טמפרטורה 86 עם זה באמת היה כך אז הכרטיס היה נמס כבר
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לנקות את הגוף קירור עם מברשת או משהוא או פאן על קר עם זה לא עוזר תמיד יש את האחריות ועם הם יגידו שזה בסדר אז תעסה כאילו אתה מבין משהוא .....
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים בתור התחלה תירגע זה לא מעלום זה אחוזים זה לא באמת טמפרטורה 86 עם זה באמת היה כך אז הכרטיס היה נמס כבר איך הגעת למסקנה הזאת בדיוק ? לכרטיס אין בעיה לעבוד גם ב90 מעלות ולא לקרוס.. בכל או]ן פותח התרד..לא ציינת מתי צולמו התמונות..מנוחה/מאמץ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.