פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים למה אני לא אנצל את הפוטנציאל של המעבד והלוח?בגלל סטיק אחד? הרי זה מפריע טיפה לא?תיאורטית 60% שיפור .מעשית , זה מביא 40% שיפור בביצועי הזכרון וביכולות שלו .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים תיאורטית 60% שיפור .מעשית , זה מביא 40% שיפור בביצועי הזכרון וביכולות שלו .אני בטוח שכולם מסכימים ש40% שיפור זה המון.בכל מקרה, אתה יכול למרוח מחדש משחה טרמית, לדאוג לסירקולציה טובה במארז, לסדר חוטים וכו וככה הטמפרטורה תרד.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר איפה למרוח משחה כי יש את החומר השחור.חוטים-כמעט ולא רואים.סירקלציה-יש לי חמישה מאווררים כמו שאמרתי.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים איפה למרוח משחה כי יש את החומר השחור.חוטים-כמעט ולא רואים.סירקלציה-יש לי חמישה מאווררים כמו שאמרתי.תחליף את המשחה הרטמית שלך בין המעבד לסינק שלו. אם אתה לא יודע איך אז תן למישהו שמבין לעשות את זה.איזה מאווררים מכניסים איזה מוציאים ואיפה הם ממוקמים?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר מכניסים-האוריגינלים שבאו עם המארז מקדימהמוציאים-שני SF2 מאחורהועוד מכניס אחד רגיל עם אור בצד
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים לא רע בכללניראה לי הבעיה באמת טמונה בחומר הטרמי... אם הוא נמצא בכלל.תבדוק ותסדר מחדש. יש מדריך מפורט מאוד באתר איך לעשות את זה.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר יכול להיות שהמדידה של הביוס לא נכונה ואולי כדאי לי להוריד איזה תוכנה אמינה?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר שמתי לב לפי הביוס שהמהירות של המאוורר של המעבד(הוא עכשיו על 50 מע' כי כיביתי את המזגן בחדר) היא 2600 בערך.זה לא נמוך מידי?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים לא נראה לי שיש סטיה שתורגש עם תוכנה אחרת. אבל כדאי שתנסה בכל זאת.יש את MBM5 או CPUCOOL או SMATFAN ועוד רבות אחרות...
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים יכול להיות שהמדידה של הביוס לא נכונה ואולי כדאי לי להוריד איזה תוכנה אמינה?באיזו תוכנה אתה משתמש ?אף תוכנה לא תשנה את התוצאה של הביוס ביותר מ 1-2 מעלות .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר שמתי לב לפי הביוס שהמהירות של המאוורר של המעבד(הוא עכשיו על 50 מע' כי כיביתי את המזגן בחדר) היא 2600 בערך.זה לא נמוך מידי?מה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.