עבור לתוכן

[עזרה] שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!

אני כנראה אלך על ה9600GT רק אם אפשר המלצה לאיזה כרטיס ובאיזה מעבדה להתקין אותו אני אשמח!

כנראה שמצאתי תראו:

Gigabyte NVIDIA GeForce 9600GT 1024MB GDDR3

באייבורי עולה 595 ש"ח

ויש לו יציאת HD וגם ג'יגה זיכרון....

כמה לדעתכם תעלה הרכבה שלו במעבדות?

פורסם

1. 595 ש"ח על 9600GT זו גניבה לאור יום מצד המוכר וטמטום כאין דוגמתו מצד הקונה! יש כבר כרטיסי 4830 / 9800GT ואפילו 4850 בפחות מזה.

2. 1024MB על 9600GT זה בזבוז של הכסף שלך מ2 סיבות:

א.על מסך 17" אין צורך למעשה ביותר מ256MB או MB512 לכל היותר.

ב. 9600GT לרוב יוגבל ע"י הGPU שלו ולא ע"י כמות הזיכרון שלו בכל מקרה - הכרטיס לא חזק מספיק כדי לנצל 1GB של זיכרון.

3. מאחר והספק שלך הוא לדבריך "400W" ולא ידוע כי מדובר בדגם של חברה כלשהי ולא בספק ג'נרי פשוט, אין כל ערובה כי הספק יחזיק את המחשב שלך לאחר השדרוג, הצריכה שלו גבוהה יותר ממה שיש לך כרגע.

4. מסך שהוא ברזולוצית FHD לא מחייב יציאת HDMI (אלא אם מדובר בטלוויזית LCD, ולא במסך מחשב) , אלא DVI (גם לא מחייב). ובכל מקרה, כאמור המחשב שלך יגביל (גם ספק וגם מעבד) כרטיס שיחזיק משחקים רציניים ברזולוצית FHD (לדוגמא: 4870/GTX260 ומעלה).

עלות התקנה משתנה ממקום למקום.

9600GT בגרסא זולה ומשתלמת יותר:

Palit GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 HDMI PCIe, יחידות 1

¤440

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1011

התקנה באותה חנות:

הרכבת רכיבים במעבדה (ספק כוח,זיכרון,לוח אם,דיסקשיח,כ מסך), יחידות 1

¤40

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=53

ובאם הספק אכן ג'נרי ו/או עושה בעיות:

HEC 450TE-2WX 450W ספק כוח, יחידות 1

¤180

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=894

יחזיק את הסיפור הזה בזול ובלי בעיות.

פורסם

אני קורא את הדיון הזה ובא לי ממש לבכות.

ב430שח יש לו את ה4830 שלא מהווה צוואר בקבוק לא הוא ולא ה4850.

היכן צוואר בקבוק? בפירוש אין!

המעבד מספיק בהחלט וגובל בין דרישות המינימום לדרישות הנורמל,הבעיה היחידה שעלולה להיות הינו

ספק הכוח שבעיקרון הוא יכול לעבוד עם הכרטיס.

אני עוקב אחרי הדיון הזה וחוסר הבנה סטייל לחיצה על ההדק ממש שולט פה.

אני ממש לא בקטע של התנשאות להבא בבקשה תבדקו את הנושא לפני שאתם מגיבים.

פורסם

כל כך הרבה תשובות שגויות... המלצה, מי שלא יודע שפשוט לא יגיב...

צוואר בקבוק ברזולוציות גבוהות גם אם יהיה הוא לא יהיה קריטי, אבל נלך רחוק, גם אם יש צוואר בקבוק עדיף לקחת 4830 מ 9600GT, אפילו אם המחיר שלהם זהה.

פורסם

יש הרבה משחקים חדשים שהדרישות המומלצות שלהם מזכירות מעבד CORE2 במהירות 2.4GHZ.

אני מרגיש ירידה ברורה בביצועים אם אני יורד למהירות 1.86 במקום 2.7GHZ, אפילו שהכרטיס שלי חלש מ-4830.

פורסם

ברור שאם הבחור היה מעוניין לשדרג את שאר המערכת הוא היה גם מציין זאת.

המערכת שלו תהיה חזקה אף מהמערכת הקודמת שלי שכללה מעבד פנום 8550,HD2900PRO ירידה חדה בביצועים? תלוי במשחק

אם מדובר בSUPREME COMMANDER או WIC אני אבין.

אך כשמדובר בכרטיס שבעצם ישלש ואף ירבע את הביצועים שלו מהכרטיס הקודם תאמין לי שהוא יהיה מבסוט.

פורסם

צודק.

בשביל PES כל כרטיס יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

קיצור איזה כרטיס לקנות?

ATI או GEFORCE?

ומה זה צוואר בקבוק?

פורסם

"צוואר בקבוק" זה חלק במחשב שלא מהיר או חזק כמו שאר החלקים במחשב ואז הם צריכים לחכות לו כל הזמן ובכך מהירות המחשב הכללית מוגבלת למהירות החלק האיטי.

פורסם

בשורה תחתונה שאחד מרכיבי החומרה מעבד\כרטיס מסך עולים בביצועים אחד על השני

מעבד על כרטיס מסך

כאשר מעבד עולה בביצועים על כרטיס מסך הפיתרון היחידי הוא החלפת הכרטיס לכרטיס חזק יותר שיעמוד בקצב

העברת הנתונים ביחס למעבד.

כרטיס מסך על מעבד

כאשר כרטיס מסך עולה בביצועים על המעבד נוצר מצב של צוואר בקבוק כמות הנתונים שכרטיס המסך מעביר

יורדת בתלות בחוזק המעבד,ככול שהמעבד יהיה חלש יותר כמות הנתונים שתעבור מהכרטיס החזק שיעובד נמוכה יותר

מה שיוצר מצבים קלאסים של:

"הגדרות נמוכות"

"גיהוקי FPS"

כמובן גם ביצועים נמוכים.

לך על ה4830

פורסם

400W ג'נרי ו4830 זה לא שילוב טוב. כולם נוטים להתעלם מהעובדה שכרגע יש לו 8500GT, שזה כרטיס מסך עם צריכה נמוכה למדי, וההמלצה ל4830 שצורך בערך פי 2.5 היא מסוכנת מבחינה זו. נכון שמדובר ככלל בכרטיס משתלם במחיר הנתון, ובכל זאת, אני לא מאמין שספק ג'נרי יחזיק את זה.

פורסם

גנרי החזיק לי HD2900P@XTXTREME מעבר לשנה,ה4830 צורך הרבה פחות מהכרטיס הקודם שלי

גם עם 9600GT קיימת סכנה של תת הספק או מוות מוקדם של הספק זה לא משנה דבר.

כמובן שהוא צריך לקחת בחשבון להחליף את הספק מזה לא התעלמנו.

פורסם

פותח הת'רד, אני עם ישראל וגימל... תקח 4830 ואני מוסיף שמאוד כדאי לך לחסוך עוד כסף ולקנות ספק חדש בחצי שנה הקרובה. יש סכנה שהספק הנוכחי שלך לא חזק מספק ולכן יכול להישרף ולקחת איתו עוד רכיב או שניים.... ה-200 שקל האלו לספק חדש לא שווים את הסכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים