פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים שוב פעם, בבקשה לקרוא - מהבדיקה שלי, 500 זה לא מספיק בשביל IDLE פסיבי, לא ברור לי למה הם לא הורידו את זה עוד יותר.הם לא מורידים יותר כי הם פוחדים מעודף של מתח לליבה. בגלל זה ה500 זה הSWEET POINT (כנראה)
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אתה אומר את זה בתיאוריה או כי ראית את זה אפשהו?כי זה לא נשמע לי מאוד הגיוני
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים תראה, כעקרון זאת רק בתאוריה.אבל למה אתה לא עובר את ה1.5V במעבד? כי זה לא בריא למעבד.אותו דבר זה במעבד בכרטיס מסך, הוא מקבל יותר מדי מתח כשהוא לא צורך כלום.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אמממ, דבר ראשון, אפשר גם להוריד את המתח במהירויות השונות.דבר שני, זה לא מדוייק מה שאתה אומר, אני לא חושב ששמעתי שלעשות UNDERCLOCK למשהו יפגע בו, הבעיה היא לא כמה הוא צורך, אלא כמה חום הוא יוצר או כמה זרם הוא מסוגל להעביר בכל חוט - לא מתח לעומת צריכה
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אמממ, דבר ראשון, אפשר גם להוריד את המתח במהירויות השונות. דבר שני, זה לא מדוייק מה שאתה אומר, אני לא חושב ששמעתי שלעשות UNDERCLOCK למשהו יפגע בו, הבעיה היא לא כמה הוא צורך, אלא כמה חום הוא יוצר או כמה זרם הוא מסוגל להעביר בכל חוט - לא מתח לעומת צריכה היה לי קצת קשה להסביר את זה. זה לא ממש התחום שלי (ביולוגיה ) הכוונה שכשאתה מוריד את המהירות אתה תצטרך גם להוריד מתח.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים הבנתי מה אמרת, פשוט לא הסכמתי איתך ...העובדה שהמעבד שלך עם מהירות מורדת לא אומר כלום על כך שהוא אמור לקבל פחות מתח, הבעיה עם עודף מתח היא לא היחס בין המתח לבין מהירות השעון, אלא המתח לעומת הספק (טמפ') וכו'.לפחות זה מה שאני יודע
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים בדקתי את זה,אכן אין סיכון. אך הסיכון בעשית DOWNCLOCK הוא בדיוק כמו בOCאין שום סיכון בDOWNCLOCK!זה מוריד את התדר..איזה סיכון זה אמור להביא?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים קראתי במאמר כלשהו פעם שכמו בOC ככה גם בDC יש סיכון. חחחח, לא גבר..אין שום סיכון
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר חברה אתם יכולים לפתוח על זה דיון או לדון בנושא שהבן אדם פתח על הDC...את הדיון הזה אפשר לנעולתודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.