פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים חשבתי אולי אני יפתח את הדלת של המארז ישים את המאורר הענק שלי של החדר צמוד למארז ושיכניס על הדלת ושיעבוד תמיד....? מה זה לא יהיה פ-צ-צ-ה..?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים גם לי היה רעיון של לקחת מאורר 160 ולשים אותו על הדלת שיזרוק אויר פנימהבעיה אחתמה תעשה עם האבק?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר לא הבנתם אולי אני לא מדבר על מאורר של מחשב.. מאורר על חשמל אבל זה יהיה חזק מדי אני פוחד שיגרום נזק בגלל יותר מדי עוצמה(ממש לא צוחק)...
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים הבנתי אותך. זה מאוורר שמיועד לחדר. הוא לא יכול לעשות נזק פיזי למחשב בגלל רוחכמו שזה מעלי אמר, יצטבר לך אבק. תעשה ניקוי כל שבועיים וזה בסכך הכל... אבל אם הוא יעבוד 24/7 אז גם הוא יתמלא אבק וגם הוא יקח מלא חשמל
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אנשים עושים את זה בשביל בדיקה חד פעמית אם המחשב לא יציב בגלל החום. שמים מאורר ביתי מול המחשב הפתוח ורואים אם נגיד הקריסות הופסקו אז הבעיה היתה בחום, אבל אף אחד לא ישתמש בזה לקירור יומיומי כי זה לא אסטטי ולא פרקטי כל פעם תפעיל את המאורר והוא יעמוד כל הזמן לא יד המחשב? לא נראה טוב ... אבל חוץ מזה אין בעיות לעשות את זה .הבנתי אותך. זה מאוורר שמיועד לחדר. הוא לא יכול לעשות נזק פיזי למחשב בגלל רוחכמו שזה מעלי אמר, יצטבר לך אבק. תעשה ניקוי כל שבועיים וזה בסכך הכל... אבל אם הוא יעבוד 24/7 אז גם הוא יתמלא אבק וגם הוא יקח מלא חשמל בממוצע מאורר ביתי לוקח 60 W לא משו רציני .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים כל זבוב שעף לך בחדר ישאב ע"י המאוורר הזה ותוך שבוע תראה את המחשב מלא בזבובים מתים.עכשיו ברצינות: סתם שטות שתוסיף לך לפחות 3 מעלות ביחס לרעש העבה של המאוורר..
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים זה יכול להיות טוב ואפקטיבי מאוד מבחינת השיפור הניכר בטמפ' המערכת, אך יש שני חסרונות בולטים:א. רעש.ב. אבק.אם תתגבר על שניהם, זה יכול להיות רעיון טוב.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אם כבר שואליםאז תשאלאיפה -לא- יהיה לך אבק.. חח בכל חור אבל ממש בכל חוראני חשבתי להשיג כזה של מזגנים (הרשת הזו של האבק שמנקים מדי פעם בחודש) אבל אחת קטנה של מזגן הקטנים האלה ופשוט לשים בדלת ועליה לשים מאורר 160וככה לא יהיה אבק ואני פשוט מנקה את הרשת פעם בשבוע ככה
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שאלנ טפשית, למה לא להשאיר את המחשב פתוח? הרי בעיית האוורור זה כי הוא סגור והחום לא בורח... שים אותו פתוח עם מאוורר אחד או שניים של 80 ממ והוא יהיה בטמפ החדר, וזה המקסימום שאתה יכול לעשות למארז.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שאלנ טפשית, למה לא להשאיר את המחשב פתוח? הרי בעיית האוורור זה כי הוא סגור והחום לא בורח... שים אותו פתוח עם מאוורר אחד או שניים של 80 ממ והוא יהיה בטמפ החדר, וזה המקסימום שאתה יכול לעשות למארז.אני מניח שלא הבנת שלא עושים את זה בגלל אבק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.