עבור לתוכן

מאורר ע-נ-ק אולי 900 ממ...

Featured Replies

פורסם

חשבתי אולי אני יפתח את הדלת של המארז ישים את המאורר הענק שלי של החדר צמוד למארז ושיכניס על הדלת ושיעבוד תמיד....? מה זה לא יהיה פ-צ-צ-ה..?

פורסם

גם לי היה רעיון של לקחת מאורר 160 ולשים אותו על הדלת שיזרוק אויר פנימה

בעיה אחת

מה תעשה עם האבק?

פורסם

כבר עשו את זה הרבה פעמים... די אפקטיבי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אולי אני לא מדבר על מאורר של מחשב.. מאורר על חשמל אבל זה יהיה חזק מדי אני פוחד שיגרום נזק

בגלל יותר מדי עוצמה(ממש לא צוחק)...

פורסם

הבנתי אותך. זה מאוורר שמיועד לחדר. הוא לא יכול לעשות נזק פיזי למחשב בגלל רוח

כמו שזה מעלי אמר, יצטבר לך אבק. תעשה ניקוי כל שבועיים וזה בסכך הכל... אבל אם הוא יעבוד 24/7 אז גם הוא יתמלא אבק וגם הוא יקח מלא חשמל

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שזה לא משתלם?

פורסם

אנשים עושים את זה בשביל בדיקה חד פעמית אם המחשב לא יציב בגלל החום. שמים מאורר ביתי מול המחשב הפתוח ורואים אם נגיד הקריסות הופסקו אז הבעיה היתה בחום, אבל אף אחד לא ישתמש בזה לקירור יומיומי כי זה לא אסטטי ולא פרקטי כל פעם תפעיל את המאורר והוא יעמוד כל הזמן לא יד המחשב? לא נראה טוב ... אבל חוץ מזה אין בעיות לעשות את זה .

הבנתי אותך. זה מאוורר שמיועד לחדר. הוא לא יכול לעשות נזק פיזי למחשב בגלל רוח

כמו שזה מעלי אמר, יצטבר לך אבק. תעשה ניקוי כל שבועיים וזה בסכך הכל... אבל אם הוא יעבוד 24/7 אז גם הוא יתמלא אבק וגם הוא יקח מלא חשמל

בממוצע מאורר ביתי לוקח 60 W לא משו רציני .

פורסם

כל זבוב שעף לך בחדר ישאב ע"י המאוורר הזה ותוך שבוע תראה את המחשב מלא בזבובים מתים.

עכשיו ברצינות: סתם שטות שתוסיף לך לפחות 3 מעלות ביחס לרעש העבה של המאוורר..

פורסם

זה יכול להיות טוב ואפקטיבי מאוד מבחינת השיפור הניכר בטמפ' המערכת, אך יש שני חסרונות בולטים:

א. רעש.

ב. אבק.

אם תתגבר על שניהם, זה יכול להיות רעיון טוב.

פורסם
  • מחבר

רעש בכלל זה יהיה

אבל אבק... איפה בדיוק יהיה לי אבק על כל הלוח והכל?

פורסם

אם כבר שואלים

אז תשאל

איפה -לא- יהיה לך אבק.. חח בכל חור אבל ממש בכל חור

אני חשבתי להשיג כזה של מזגנים (הרשת הזו של האבק שמנקים מדי פעם בחודש) אבל אחת קטנה של מזגן הקטנים האלה ופשוט לשים בדלת ועליה לשים מאורר 160

וככה לא יהיה אבק ואני פשוט מנקה את הרשת פעם בשבוע ככה

פורסם

רעש + לכלוך + עבודה שבועית (שלא תתבצע) + סתם מכוער = לא שווה לביצוע .

פורסם

שאלנ טפשית, למה לא להשאיר את המחשב פתוח? הרי בעיית האוורור זה כי הוא סגור והחום לא בורח... שים אותו פתוח עם מאוורר אחד או שניים של 80 ממ והוא יהיה בטמפ החדר, וזה המקסימום שאתה יכול לעשות למארז.

פורסם

שאלנ טפשית, למה לא להשאיר את המחשב פתוח? הרי בעיית האוורור זה כי הוא סגור והחום לא בורח... שים אותו פתוח עם מאוורר אחד או שניים של 80 ממ והוא יהיה בטמפ החדר, וזה המקסימום שאתה יכול לעשות למארז.

אני מניח שלא הבנת שלא עושים את זה בגלל אבק...

פורסם

אבק יהיה לו אם או בלי מאוורר ענק, הוא הרי מתכנן להשאיר פתוח בכל מקרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים