עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עם מסך של עד 10 אינץ' בסביבות ה 1500 שח"

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח"

תודה מראש.

פורסם

קנה מחשב של קומפק שהינו מקביל למיני-נוט של HP.. אני לא זוכר את הדגם המדוייק אבל ראיתי בכמה מקומות שמוכרים את המחשב באיזור ה1500 ש"ח.

פשוט תחפש בכל האתרים שמוכרים ניידים, מחשב 10.1 אינצ' של COMPAQ

פורסם

אני מוכר את ה-eeepc שלי ב 1200 ש"ח אם אתה מעוניין. הדגם שלו הוא 1000, ז"א מסך 10 אינץ', דיסק SSD של 40 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון (היה ג'יגה אחד, החלפתי אחרי שקניתי). קניתי אותו לפני חצי שנה, במצב מעולה.

אם אתה מעוניין שלח הודעה.

פורסם

זה בדיוק מה שהתכוונתי. המיני 700 של קומפאק.

מניסיון אני יכול להגיד לך שהמקלדת שלו מאד נוחה יחסית לנטבוק, כמו כן הוא מגיע עם מסך 10.1 אינץ.

האופציה השנייה של אייסר אינה נוחה במיוחד, המקדלת קטנה מאד והמסך קטן באינצ' אחד, שזה מאד משמעותי בגדלים האלה.

פורסם

הדגם מוואלה שופש הוא למעשה אותו דגם, מיני 700. ההבדל הוא שהדגם מוואלהשופש מגיע עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לעומת 80 ג'יגה בדגם מזאפ.

אני מניח שההבדל הכספי אינו כ"כ גדול ועומד על 200-300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה אז אתם אומרים ללכת על הקומפק 700EI ?[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 17:42:14

אני מוכר את ה-eeepc שלי ב 1200 ש"ח אם אתה מעוניין. הדגם שלו הוא 1000, ז"א מסך 10 אינץ', דיסק SSD של 40 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון (היה ג'יגה אחד, החלפתי אחרי שקניתי). קניתי אותו לפני חצי שנה, במצב מעולה.

אם אתה מעוניין שלח הודעה.

תודה אבל אני מעדיף ללכת על חדש
פורסם

יש גם את הInspiron mini 10 ב1600 בערך, תבדוק מה התמורה שהוא נותן

פורסם

אני מציע לך לגשת לחנויות שמציגות את הנטבוקים, כמו ביגבוקס ועוד חנות שנמצאת בדיזינגוף סנטר (במעבר) שאיני זוכר את שמה ולתהרשם מהמחשב פיזית.

כי אחרי הכל כולם בערך עם אותו מפרט והמקלדת היא מאד חשובה.אני הייתי הולך על המיני700.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים