עבור לתוכן

האם יש לי צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16

במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?

פורסם

היי

אין לך צוואר בקבוק, יש לך מעבד מעולה , תנסה להתקין דרייבר 9.5 , לאחר שתסיר את האחרון , זה ידוע שהמשחקים האלו לא כל כך טובים במנועים שלהם.

רוני

פורסם

הבעיות שאתה מתאר לא ממש קשורות לצאוור בקבוק. שני המשחקים שנתת תופסים את המקומות הראשונים ברשימות המשחקים הכי כבדים.

שתי ליבות של 3GHZ על רזולוצייה כמו שלך חייבות לעשות את העבודה, לכן איני רואה שידרוג מעבד כדבר נחוץ.

עצה שלי- תוריד את מד הFPS ותתחיל להנות לפני שתגיע למצב "תמיר"[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 19:58:13

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG

רוני רוני רוני... :-\

פורסם

אין לך שום צוואר בקבוק .

מעבד מרובע ליבות מסדרת הQ שפועל בתדר 3GHZ לליבה הוא הQ9650 .

האם ניסית לעדכן דריברים?

פורסם

.

רוני רוני רוני... :-\

אני רק מנסה לעזור , סליחה :nixweiss:

רוני

פורסם

סליחה אם זה ספאם, אבל רוני, לא שמת לב שהוא ציין כ.מסך של nVIDIA כאשר הצעת לו להוריד דרייברים של ATI? :-\

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה שלך מצב תמיר?

פורסם

תעלה תמונת פספורט נבדוק תעניין

פורסם

פותח התראד

איזה קירור יש לך?

כדאי שתשקול ברצינות OC למעבד שלך ...

פורסם
  • מחבר

יש לי קירור למעבד zalman CNPS9500 AT OEM המעבד במאמץ על קרייזיס איתו לא עובר את ה50 והמעבד שלי E8500 רץ בלי אוברקלוק על מהירות 3.16GZH עד כמה אני יכול לעשות OC והאם רצוי?

פורסם

מה המפרט המלא שלך

ואם אתה רוצה שיעבוד יותר מהר אז כן זה רצוי לעשות אוברקלוק .

פורסם

מה הכוונה שלך מצב תמיר?

TAMIRRR013

אם הוא עוד לא שאל אותך אם הוא מקבל מספיק FPS אז אתה בן אדם מאושר, אבל אני שמח שהוא ניגמל מהבעייה.

בכל מקרה צאוור בקבוק יש בכל מערכת. במערכות חזקות צוואר הבקבוק בין המערכת להארד דיסקים הוא האחד שממש משפיע.. אני מכיר בחור עם מפרט בידיוק כמו שלי אבל יש לו הארד דיסק RAPTOR, ובאמת המשחקים אצלו יותר SWIFT....

פורסם
  • מחבר

המפרט המלא שלי:

מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GZH

כר.גרפי:BFG 285GTX OC2

זיכרון:A-DATA 2GBX2 800GHZ

ספק: FSP 700W

לוח אם: GA-EP45-DS4 GIGABYTE

מארז:GIGABYTE 3DMARS

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד ?

נ.ב

בדקתי היום על CRYSIS WARHEAD על הכל גבוה המעבד א עבר את ה 50 במנוחה הוא 37

בהמשך אני יוסיף את ההארד דיסקים כי איני זוכר את הנתונים!!!

פורסם

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד ?

תלוי בקירר של המחשב

דרך אגב אתה מודה לכך שבביצועה oc על המחשב האחריות מבותלת וכול נזק על חשבונך בנוסף על כך oc קיצוני מידי או תאות באת הביצועה יכולה לקצר את חיי המחשב או ליגמור אותם תוך דקה

אבל אני לא מלחיץ :hat:

פורסם

חלאס לזיין לבחור את השכל

שהחנות תוכיח קודם כל שהוא ביצע OC ואז שידברו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים