עבור לתוכן

מסך 26" חדש עם פיקסל שרוף

Featured Replies

פורסם

היי

הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף

או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..)

הדגם t260

תודה!

פורסם

עד כמה שאני זוכר

ממסגרת האחריות של סמסונג וLG

עד 4 פיקסלים לא מחליפים בחודש הראשון

פורסם

לפי מה שאני מכיר, ברוב החנויות, ב10 הימים הראשונים מחליפים מסך גם על פיקסל דפוק בודד, ואחרי 10 ימים רק מ4 פיקסלים ומעלה. אני הייתי ניגש לחנות בהקדם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

הבעיה שקניתי בוואלה שופס ולא בחנות.

שלחתי להם מייל לשירות לקוחות ואני אמור לקבל מהם תשובה עד מחר.

מקווה שהם יהיו הוגנים..

רק בארץ החנויות ממציאות את השטות עם המס' פיקסלים השרופים (אני מדבר על מסכים של חברות נחשבות)

הסתכלתי באתרי מכירות בחו"ל ורשום שם zero tolerence לגבי פיקסל שרוף או תקוע בלבן...

(עוד נושא שיאה שהחקיקה בארץ תגיע אליו)

פורסם

מכיוון שזה מכר מרחוק, תוכל בכל מקרה לבטל את העיסקה תוך 14 יום

כיוון שאתה מבטל לאור פגם במוצר, הביטול יהיה ללא כל תשלום, והם צריכים לאסוף את המוצר מנקודת המסירה

פורסם

מכיוון שזה מכר מרחוק, תוכל בכל מקרה לבטל את העיסקה תוך 14 יום

כיוון שאתה מבטל לאור פגם במוצר, הביטול יהיה ללא כל תשלום, והם צריכים לאסוף את המוצר מנקודת המסירה

+1

הייתי פונה במקומך ישירות לחיון (גם אני רכשתי סמסונג לאחרונה, למזלי הכל תקין): 09-8922925

וסביר להניח שזה גם מה שהם ישיבו לך, אבל נחיה ונראה..

פורסם
  • מחבר

שני דברים-

לeyaler, יש את החוק המוזר והסותר הזה שעד מספר פגמים מסויימים במסך (פיקסלים שרופים), המסך לא פגום מבחינתם (הפיקסלים לא קיימים מבחינתם?! ??? )

אז החוק שרשמת לי כאן לא בטוח שנכנס לתוקף..

ל Jay K, לא יותר סביר להניח ששירות הלקוחות, במקרה הפחות טוב, יגידו לי שאין שום בעיה עם המסך מבחינתם, ובמקרה הטוב יגידו לי שהם יחליפו לי אותו.. למה להם לבטל עסקה? גם ככה הם קונים את המסכים הפגומים האלה סוג ב' ומשלמים עליהם ממש קצת... (או במקרה ואני מוציא דיבה פה אז יכול להיות שהם לא קונים מסכים דפוקים במודע אבל במקרה זה הם יכולים לקבל החזר על המסכים האלה מהיצרן).

פורסם

מסך עם פיקסל שרוף אחד אינו מסך פגום סוג ב'.

והם לא מקבלים עליו שום החזר מהיצרן, כי האחריות של היצרן אומרת מפורשות - החלפה רק החל מ-X פיקסלים מתים (כש-X הוא לרוב גדול מ-1).

תעשה מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה להתקשר אליהם ולבקש החלפה, תעשה זאת. יש סיכוי לא רע שתצליח.

פורסם

אוקיי, אני מסכים שהם יכולים להעלות טענה שזה לא נחשב פגום

עדיין אתה יכול לבטל את העסקה שלא מטעם פגם, בעלות של 5% או 100 ש"ח (הנמוך בינהם)

פורסם

ל Jay K, לא יותר סביר להניח ששירות הלקוחות, במקרה הפחות טוב, יגידו לי שאין שום בעיה עם המסך מבחינתם, ובמקרה הטוב יגידו לי שהם יחליפו לי אותו.. למה להם לבטל עסקה? גם ככה הם קונים את המסכים הפגומים האלה סוג ב' ומשלמים עליהם ממש קצת... (או במקרה ואני מוציא דיבה פה אז יכול להיות שהם לא קונים מסכים דפוקים במודע אבל במקרה זה הם יכולים לקבל החזר על המסכים האלה מהיצרן).

בוודאי שזה יותר סביר. אז במקרה הגרוע הפסדת 100 ש"ח ונותרת בלי מסך, במצב האמצע לא הפסדת כלום מלבד זמן ואנרגיה ונותרת בלי מסך, ובמקרה הטוב יש לך מסך חדש בלי פיקסלים שרופים (שזה מה שרצית). תתקשר, תתכתב, תבדוק. אה, ותשכיל אותנו.

פורסם
  • מחבר

זה נורא!

עכשיו גיליתי גם שיש לי פיקסל מרצד בשחור! דבר מוזר- שאני שם את הסמן מתחת הוא מופיע פתאום בצבע שהוא אמור להיות בו.

וואלה לא עונים לי כבר כמה ימים והתקשרתי היום לקבוצת חיון והם אמרו לי להתקשר מחר.

ועדכון - יש פיקסל אחד אדום ואחד אפור (חוץ מהשחור המוזר).

פורסם
  • מחבר

עדכון : אחרי מייל לוואלה!, התקשרו אלי מקבוצת חיון ואמרו לי שיחליפו לי את המסך לחדש!.

ואם זה באמת יסתדר אז ח.ח לשניהם!

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים