עבור לתוכן

חיבור ממיר HD למחשב

Featured Replies

פורסם

איך מחברים ממיר HD למחשב בהנחה שאין כניסת HD במסך והאם זה בכלל אפשרי ?

תודה :)

פורסם

מה זה "כניסת HD"?

יש לך כרטיס טלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב בעלי כניסת HD (וכמו ששמת לב אני לא מבין גדול בעניין אז סלח לי מראש על הבורות)

ולא אין לי כרטיס טלוויזיה וכמובן שאני יודע שאני צריך לקנות אבל אני רוצה להבין איך הכל עובד לפני

פורסם

לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב בעלי כניסת HD (וכמו ששמת לב אני לא מבין גדול בעניין אז סלח לי מראש על הבורות)

ולא אין לי כרטיס טלוויזיה וכמובן שאני יודע שאני צריך לקנות אבל אני רוצה להבין איך הכל עובד לפני

אתה צריך להיות קצת יותר ברור.

אתה רוצה לחבר את הממיר למחשב ושבמחשב תוכל לראות טלוויזיה (ערוצי HD ורגילים) או שאתה מחפש מסך מחשב שיכול לתפקד גם כטלוויזיה שאליו יחובר ממיר HD?

בעקרון כל מסך עם כניסת HDMI או DVI יכול להתאים בחיבור ממיר HD

פורסם

כל מסך היום הוא בעל חיבור DVI ולכן אפשר לחבר אחליו ממיר HD גם אם אין למסך חיבור HDMI טבעי, תצטרך רק להתשמש במתאם HDMI ל DVI

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להיות קצת יותר ברור.

אתה רוצה לחבר את הממיר למחשב ושבמחשב תוכל לראות טלוויזיה (ערוצי HD ורגילים) או שאתה מחפש מסך מחשב שיכול לתפקד גם כטלוויזיה שאליו יחובר ממיר HD?

בעקרון כל מסך עם כניסת HDMI או DVI יכול להתאים בחיבור ממיר HD

רשמתי למעלה :) בהנחה שאין לי מסך עם כניסת HD

אני שואל האם ישנה אפשרות לחבר את הממיר למחשב ולראות ערוצי HD במסך המחשב [br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 13:57:06

כל מסך היום הוא בעל חיבור DVI ולכן אפשר לחבר אחליו ממיר HD גם אם אין למסך חיבור HDMI טבעי, תצטרך רק להתשמש במתאם HDMI ל DVI

ומה בנוגע להעברת סאונד?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 13:57:41

ומה בנוגע להעברת סאונד?

פורסם

אם אתה כבר מחבר ממיר למחשב, לא רצוי שתוכל גם להקליט תכניות וסרטים?

הפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא חיבור הממיר למחשב עצמו (באמצעות כרטיס טלוויזיה), כך שתוכל להשתמש במדיה סנטר.

פורסם
  • מחבר

האם יש צורך שבכרטיס הטלוויזיה תהיה כניסה של HD או שזה לא משנה? ואגב ראיתי הרבה כרטיסי טלוויזיה במחירים שנעים מ100-1000 שקל מה ההבדלים ביניהם בגדול מלבד יכולת הקלטה?

פורסם

העברת סאונד אפשר בנפרד.. במקרה שלי יש לי חיבור RCA ל PL בשביל סאונד

פורסם
  • מחבר

ממש לא בגלל זה אני שואל על העברת סאונד

פורסם

כבר ענו לך מספיק טוב ובפירוט אתה שפוט מתעצל להבין את מה שאתה קורא.

פורסם
  • מחבר

כבר ענו לך מספיק טוב ובפירוט אתה שפוט מתעצל להבין את מה שאתה קורא.

דילגתי על תגובה אחת בטעות צודק טעות שלי.. עכשיו הכל מובן תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים