פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים איך מחברים ממיר HD למחשב בהנחה שאין כניסת HD במסך והאם זה בכלל אפשרי ? תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב בעלי כניסת HD (וכמו ששמת לב אני לא מבין גדול בעניין אז סלח לי מראש על הבורות) ולא אין לי כרטיס טלוויזיה וכמובן שאני יודע שאני צריך לקנות אבל אני רוצה להבין איך הכל עובד לפני
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב בעלי כניסת HD (וכמו ששמת לב אני לא מבין גדול בעניין אז סלח לי מראש על הבורות) ולא אין לי כרטיס טלוויזיה וכמובן שאני יודע שאני צריך לקנות אבל אני רוצה להבין איך הכל עובד לפניאתה צריך להיות קצת יותר ברור.אתה רוצה לחבר את הממיר למחשב ושבמחשב תוכל לראות טלוויזיה (ערוצי HD ורגילים) או שאתה מחפש מסך מחשב שיכול לתפקד גם כטלוויזיה שאליו יחובר ממיר HD?בעקרון כל מסך עם כניסת HDMI או DVI יכול להתאים בחיבור ממיר HD
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים כל מסך היום הוא בעל חיבור DVI ולכן אפשר לחבר אחליו ממיר HD גם אם אין למסך חיבור HDMI טבעי, תצטרך רק להתשמש במתאם HDMI ל DVI
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר אתה צריך להיות קצת יותר ברור. אתה רוצה לחבר את הממיר למחשב ושבמחשב תוכל לראות טלוויזיה (ערוצי HD ורגילים) או שאתה מחפש מסך מחשב שיכול לתפקד גם כטלוויזיה שאליו יחובר ממיר HD? בעקרון כל מסך עם כניסת HDMI או DVI יכול להתאים בחיבור ממיר HD רשמתי למעלה בהנחה שאין לי מסך עם כניסת HD אני שואל האם ישנה אפשרות לחבר את הממיר למחשב ולראות ערוצי HD במסך המחשב [br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 13:57:06 כל מסך היום הוא בעל חיבור DVI ולכן אפשר לחבר אחליו ממיר HD גם אם אין למסך חיבור HDMI טבעי, תצטרך רק להתשמש במתאם HDMI ל DVI ומה בנוגע להעברת סאונד?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 13:57:41 כל מסך היום הוא בעל חיבור DVI ולכן אפשר לחבר אחליו ממיר HD גם אם אין למסך חיבור HDMI טבעי, תצטרך רק להתשמש במתאם HDMI ל DVI ומה בנוגע להעברת סאונד?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אם אתה כבר מחבר ממיר למחשב, לא רצוי שתוכל גם להקליט תכניות וסרטים?הפתרון הטוב ביותר בשבילך הוא חיבור הממיר למחשב עצמו (באמצעות כרטיס טלוויזיה), כך שתוכל להשתמש במדיה סנטר.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר האם יש צורך שבכרטיס הטלוויזיה תהיה כניסה של HD או שזה לא משנה? ואגב ראיתי הרבה כרטיסי טלוויזיה במחירים שנעים מ100-1000 שקל מה ההבדלים ביניהם בגדול מלבד יכולת הקלטה?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר כבר ענו לך מספיק טוב ובפירוט אתה שפוט מתעצל להבין את מה שאתה קורא. דילגתי על תגובה אחת בטעות צודק טעות שלי.. עכשיו הכל מובן תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.